Posts

Posts uit oktober 19, 2014 tonen

NOTD~: beijos de brazil

Afbeelding
Deze kermit groene kleur is van Essence en kost 1,69. De lak dekt in 1 laag en blijft prima een paar dagen zitten. Leuk fel kleurtje voor een leuke prijs.

Review : Kruidvat Body Butter Olive Macadamia

Afbeelding
Kruidvat vernieuwt regelmatig haar body Butter lijn. Sinds kort is daar ook deze olive en macadamia Butter aan toegevoegd. Ik ben gek op the bodyshop Olive Butter maar vind deze net iets te prijzig. Zal deze net zo ruiken ? Het eerste wat me opvalt als ik de pot open is de heerlijke geur die me tegemoet komt .Deze vind ik haast nog lekkerder dan TBS.  Dit komt denk ik door de toevoeging van Macadamia . Een frisse zoete geur. Deze body butter voelt echt aan als een boter. Dit vind ik een pluspunt en de boter smelt meteen op je vingertoppen. Hij voelt heerlijk zacht aan op je huid en je blijft nog lang na geuren naar olijfjes en noten. De ingrediĆ«nten zijn redelijk normaal voor een bodybutter. De boter is niet natuurlijk of course maar dat verwacht ik ook niet van een budget butter. Ik ben erg tevreden met deze pot! Hij ruikt erg lekker. Er zitten daadwerkelijk boter soorten in. Hij maakt mijn huid erg zacht . En hij is ook nog eens budget vriendelijk [ 2,49 ]

Review : NYC Lipstain Berry Long Time

Afbeelding
Over het algemeen hou ik niet zo van lipstains omdat ze zo chemisch smaken en velletjes nog beter zichtbaar zijn. Toch kon ik het niet laten om deze mooie bessen rode ''berry long time '' in mijn mandje te gooien en meteen uit te proberen . NYC belooft dat deze lipstain ''smooch proof'' is en 16 uur lang blijft zitten .  Laat ik je dan maar meteen uit de droom helpen, want binnen 3 uur is de kleur echt wel verdwenen. Dat hij niet verschuift lijkt me logisch want het is een soort inkt en geen gloss. De stain blijft dus wel netjes op zijn plaats. Wat ik ook erg fijn vind aan deze lipstain is de goede pigmentatie [ is op te bouwen ] en de lange smalle punt waardoor je makkelijk je lip lijn kunt volgen tijdens het aanbrengen. Ook de kleur vind ik erg mooi. Niet te heftig maar ook zeker niet te weinig. Er komt genoeg kleur af van de stift. Hier onder zie je een foto van mijn lippen met berry long time . Je kunt de kleur heftiger aan brengen maar dit heb

Fall Nails Inspiratie

Afbeelding
Ik heb ontzettend leuke nail arts met herfst thema op google gevonden . Bij sommigen staan de credits en bij sommigen staat niks. Mijn excuses als ik je dus geen credits heb gegeven. Dit mag je ook gerust bij de reacties zetten als die van jou is. Dit is voor mij gewoon inspiratie. nailsbylaura beautynailsfun salon moniq   Super leuke en aparte nail arts. Ik ga proberen om ook uiltjes op mijn nagels te maken :)

NOTD : Ur so pale !

Afbeelding
Gisteren droeg ik de groene variant en vandaag een bleek roze lak van Golden Rose.  Deze dekt pas na 3 lagen, maar dit komt omdat het een sheer lakje is .  voor French Manicure is deze echt perfect als je 1 laagje gebruikt.

NOTD : Groen als Gras

Afbeelding
Deze lak is van GoldenRose en ik ben dol op deze kleur. Dekt perfect met 1 dikke of 2 dunne laagjes en blijft lang zitten.