Posts

Posts uit augustus 28, 2016 tonen

Review : Wine lip tint

Afbeelding
Hoe schattig ziet deze lip tint in de vorm van een flesje wijn er uit ? Ik scoorde hem voor nog geen euro op Ebay en verwachte er eigenlijk niet veel van . Hij ziet er ten eerst leuk uit en het kwastje is handig. Het is een gel substantie dat snel in je lippen trekt en het is gemakkelijk te verdelen over je lippen. Nadat ik na en aantal uurtjes de tint er af gehaald had had ik in de ochtend nog steeds een stain,maar niet op een lelijke manier. Het is een mooi kleurtje en ik ben er erg tevreden mee.

NOTD : Essence- your secret is safe with me

Afbeelding
Oops ! I broke my nails. Ik wilde niet wachten met dit lakje dus vandaar deze leuke close up haha.   Your secret is safe with me is een mooi blauw lakje die dekt met twee laagjes. De droogtijd is snel, het kwastje is minder. Ik vind dit echt zo'n kleurtje dat altijd wel kan en het fijne is, dat deze kleur niet stained zoals sommige lakjes doen.

NOTD : Essence - I love secrets

Afbeelding
I love secrets is een rode lak met een roze ondertoon die prima dekt met twee dunne laagjes. De lak droogt snel. De flesjes zien er bovendien ook leuk uit . Het enige nadeel vind ik het kwastje, deze is recht afgesneden in plaats van rond en schuin zoals ik van Essence gewend ben .

What's on my face? Sunny day

Afbeelding
Vandaag weer een zonnige what's on my face.  Essence-  eyeliner pen   Essence -orient nights bronzer Essence - orient night wenkbrauw potlood Essence - Strobing highlighter Essence - lipliner nude Essence- lipstick cool nude  Action- mascara  Essence-  brow highlighter Freedom- 32 pro palette

Review : Essence matt matt matt lipgloss - simply be an icon

Afbeelding
Al eerder liet ik jullie twee kleuren zien van deze lipgloss vandaag is de derde aan de beurt.   Simply be an icon is een rode matte lipgloss.  Hij ruikt naar vanille en zit in een grappige verpakking. Wel is deze kleur wat minder handig aan te brengen omdat hij een beetje patchy is . Zoals je ziet ''bloedt'' hij ook.  Er zijn meerdere laagjes voor nodig om dit goed te krijgen. Maar desalniettemin vind ik dit een erg leuk kleurtje voor bijvoorbeeld kerst. Maar dan wel met een goede lipliner er onder.  

Review : Action mascara met argan oil.

Afbeelding
Al vind ik de action mascara's best te doen , toch ga ik meestal voor een wat duurder merk zoals max factor of maybelinne, al komt een budget merk zoals Essence ook vaak voorbij.  Toen ik deze mascara met argan oil zag die beloofde zacht voor de wimpers te zijn maar toch volume te geven kon ik deze toch niet laten liggen voor het prijsje. ( hij was sowieso onder de 1,99 ) Zoals je ziet duwt de mascara mijn wimpers omhoog, geeft hij een gitzwart effect en zeker wat  volume. Ik droeg deze met de hitte van afgelopen dagen en ging er zelfs mee het zwembad in. Hij gaf niet af en bleef prima op zijn plek. Toch blijven je wimpers inderdaad zacht en is de mascara gemakkelijk te verwijderen. Het het toffe? je hebt slechts een dun laagje nodig voor dit effect.  Inmiddels heb ik deze mascara aan mijn dagelijkse make-up bakje toegevoegd en daar blijft hij ook zeker nog wel een tijdje.