Posts

Posts uit juni 21, 2015 tonen

Review : Dr. Van Der Hoog Handcrème

Afbeelding
Toen ik in de Action was zag ik deze handcrème  van Dr. Van Der Hoog liggen.  Ik ben fan van hun maskertjes en was erg benieuwt of ik deze tube voor je handen net zo fijn vond. De verpakking is simpel en praktisch met een klep-dop. Geen geknoei met losrakende doppen dus en daarom heeft deze handcrème al meteen een streepje voor bij mij. Het is een dikke witte substantie die makkelijk uitsmeert en hij heeft een typische crème  geur. Hij is niet vettig en trekt snel in.  De tube is ook handzaam door zijn formaat en dus ook makkelijk mee te nemen in je handtas.  Het s.o.s en repair doet hij niet echt zijn naam aan want hij hydrateert je handen niet echt geweldig maar als je niet al te droge handen hebt is hij prima voor dagelijks gebruik. Ik kocht hem voor 1,79 bij De Action.   

Nail Sale !

Afbeelding
 Bij interesse graag een berichtje via  beautyspace  , op Facebook. Prijzen zijn exc. verzendkosten. Tony moly ; 2,50 Merkloos ; 1,50 Miss sporty 1,00 per stuk roze verkocht Verschillende merkloze lakjes 0,50 p.s l.a colors  1,00

Review : Nani Lipstick [04]

Afbeelding
Deze lipstick is van het merk ''Nani'' ik kocht er een paar om uit te proberen en om te kijken of het wat was .   Dit kleurtje sprak me wel aan . Hij oogt wel goedkoop maar dat is hij dan ook.  Natuurlijk betaal je er dan ook maar slechts 1 euro voor. De lipstick glijdt als boter over je lippen heen en maakt je lippen lekker zacht.   Het is een mooi roze kleurtje met een zachte shimmer. Hij geeft een redelijke dekking en als je niks eet of drinkt blijft hij zeker een paar uurtjes zitten . 

NOTD : Lady mermaid in tha house.

Afbeelding
Dit lakje ''lady mermaid'' is van Essence en heeft een liquid foil effect.Ik draag hier twee laagjes. Als je hem over een zwarte lak draagt komt hij trouwens nog mooier uit en dan heb je slechts een laagje nodig.

De bekentenissen van een Polish-a-holic

Afbeelding
Hallo allemaal mijn naam is en ....  nee geintje hoor ik hoef nog net niet in een praat groep want mijn verslaving is niet zo erg maar ,groot is hij zeker.  Waar ik het over heb? nagellak!  Dus maakte ik een lijstje met bekentenissen. Neem me a.u.b niet al te serieus want ik overdrijf natuurlijk verschrikkelijk, maar voor alle addict onder ons: Er is helaas geen remedie.  Altijd excuses verzinnen om een nieuw lakje te kunnen kopen  ''die kleur heb ik echt nog niet '' terwijl ik al een similair kleurtje heb liggen bijvoorbeeld. 'maar hij is limited edition'  een heel goede reden om meteen maar de hele collectie te kopen want stel je voor ooit ga je dat gele potje echt wel gebruiken hoor !  Het nooit kunnen beperken tot slechts 1 lakje tegelijk om te kopen . Of het lukt je wel maar je gaat de volgende dag toch terug om die tweede, derde, lak toch nog aan te schaffen .  Overal vind je nagellak . handtas,badkamer,nachtka

Smeerbare Bad eend & Andere Fijne Spulletjes

Afbeelding
Deze bad eend lipgloss met een heel  sterke citroen geur scoorde ik in een klein winkeltje aan de grens voor slechts een euro.   Ze ruiken heel sterk naar citroen in het potje maar op je lippen is de geur al snel verdwenen.  De gloss werkt eigenlijk best prima ondanks dat ik dacht dat het speelgoed spul zou zijn.  Staat super schattig op je toilet tafel toch ? Ook kocht ik deze face mist van Dove, het is een oude verpakking en volgens mij wordt het product ook niet meer gemaakt.   Het product werkt trouwens heel fijn als je het heel warm hebt maar toch een beetje verzorging wilt vanwege de vloeibare crème vermengt met zuiver water . Van het ''sprankelende'' merk ik trouwens niks. Ook deze spray was slechts 1 euro. Ik ben dol op geur kaarsen en op kersen en bessen. Toen ik dit schattige blikje zag moest hij ook mee voor die euro.  Eenmaal thuis heb ik hem meteen aangestoken en terwijl ik dit typ ruikt mijn kamer heerlijk naar deze kaars.