Posts

Posts uit juni 11, 2017 tonen

Opgemaakt # week 25 # juni 2017 A whole lotta crap

Afbeelding
Er gaat geen week voorbij zonder opgemaakt artikel. Hij is deze week een dagje later online, maar dat maakt hem niet minder. 

Wie ik ben -

Wie ben ik ? Ik ben mezelf.

Review : The Bodyshop virgin mojito treats gift set

Afbeelding
Toen ik deze giftset in de webshop zag staan werd ik helemaal vrolijk van de kleurrijke verpakkingen, ik had nog een kortingscode dus deze ging mijn mandje in !

Unboxing : Beautybox juni 2017

Afbeelding
Vorig maand bestelde ik de beautybox van de maand Mei. Het is een abonnementen dienst maar ik heb hem meteen stop gezet na een maand. 

Minimalisme In Mini vorm.

Afbeelding
Ik ben dol op nieuwe spullen en nieuwe producten uit proberen maar ik vind het dan wel belangrijk dat ik dingen dan ook daadwerkelijk gebruik. En hoe vaak komt het dan wel niet voor dat je producten krijgt bij beautyboxen of ergens anders bij die je dan vervolgens niet gebruikt!  Ik heb besloten deze items op marktplaats,unitedwardrobe en facebook verkoop groepen te zetten om wat extra geld te verdienen EN om meer ruimte te creĆ«ren. 

Review : Ziaja Blocker anti-perspirant Deo roller.

Afbeelding
Toen ik wat jonger was had ik echt een gloedje hekel aan rollers, ik zweette er toch wel doorheen en ik vond het ook nog zo'n gedoe. Nu heb ik echter een paar goede rollers gevonden en deze van Ziaja is er eentje van. De blocker voorkomt overmatige transpiratie en je hoeft hem slechts 2 tot 3 keer achter elkaar s'nachts te gebruiken. Hierna slechts 1 of 2 keer per week. De deo is parabeen en kleurstof vrij en neutraliseert geurtjes. Nu onderwierp ik deze deo meteen aan de ultieme test: 28 graden buiten EN ik ben ziek waardoor ik ontzettend zweet.  Ik gebruikte de roller en de volgende ochtend werd ik fris en droog wakker. Mijn oksels roken naar niks en voelden droog aan.  Nu ben ik al fan van Odorex maar deze is nog prettiger in gebruik en werkt veel beter.  En deze kost slechts 2,99 ! Dit is een toppertje.