Posts

Posts uit april 17, 2016 tonen

Win actie ! Moederdag ''mom ketting''

Afbeelding
Het is over een paar weken al weer moederdag en dit laat ik niet zomaar voorbij gaan. Voor mijn eigen moeder heb ik al een cadeautje maar het leek me ook leuk om op mijn blog wat weg te geven. Dit super schattige kettinkje is het geworden.  Wat je hiervoor moet doen ?  De stappen met een * zijn verplicht, de andere optioneel voor een extra win kans.  * Like beautyspace op  Facebook  en like dit artikel. Share het artikel op facebook +3 !!   * Volg me op Twitter     Tweet :  Op @beautyxspace maak  ik kans op een ''mom''       ketting. doe jij ook mee?  +2   Volg me op  Bloglovin    +1 Let op ! Laat hier onder een reactie achter dat je mee doet met een geldig email adres. Zo kan ik de winnaar contacteren. De winnaar word 3 mei bekend gemaakt.

Review : Rimmel Show off lip lacquer ''102 Nova''

Afbeelding
Eigenlijk draag ik bijna alleen nog maar vloeibare lipsticks of normale lipsticks. Waar ik eerder een echte lipgloss addict was schaf ik nu haast geen nieuwe meer aan. Toch was ik blij verrast toen ik deze Rimmel show off lip laquer zag liggen.  Het kleurtje ''102 Nova'' sprak me aan en voor de prijs van 1,99 ging hij mee in mijn winkelmandje. Het is een koel roze kleur en daar hou ik wel van. Het kleurtje is medium tot compleet dekkend op je lippen en voelt gewoon aan als een lipgloss. Hij is niet plakkerig maar kijk wel uit dat je het spul niet op je tanden krijgt want dit gaat heel snel. Hij zal niet zo lang blijven zitten omdat hij zo glossy is maar ik vind het ook niet zo erg om hem bij te werken. Ik zal alleen niet eventjes lekker in een boterham gaan bijten want dan heb je gehaait een roze printje. Ik ben eigenlijk best tevreden over deze lip lacquer al zal ik er niet de volle prijs voor betalen. Het kleurtje is leuk, de dekking is pri

NOTD : Bl Beautyline 01 black

Afbeelding
Een lekker simpele cheap ass ( 1,29) zwarte nagellak die met 1 laagje dekt en snel droogt.  Kort en krachtig.

Dove Derma Series Extreme Dryness Relieve Intens Repairing Rough Patch Treatment.

Afbeelding
Een hele mond vol deze Dove Derma Series Extreme Dryness Relieve Intens Repairing Rough Patch Treatment. Het is een hele dikke balsem die bedoeld is voor droge plekjes op je lichaam.  Ik heb last van droge huid op mijn ellebogen, het lijkt een beetje op eczeem, alleen jeukt het niet maar doet het vooral zeer.  Ik heb van alles geprobeerd maar niks helpt . Deze patch treatment werkt wel ! Ik moet wel blijven smeren maar mijn huid voelt veel beter aan en de pijn is ook een stuk minder.  Ik ben heel erg tevreden over deze balsem en blij dat ik hem heb uit geprobeerd. Dove Dermaseries is momenteel bij de Action te koop voor 3,49. 

Review : L'oreal paris youth code luminizer BB cream ''light''

Afbeelding
De Action verkocht deze BB cream van L'oreal paris voor 3,49.  En ook nog eens in de kleur 'hell/light' wat hopelijk een match voor mij is.    De verpakking zit er simpel maar prima uit . Het gaatje is precies groot genoeg zodat je makkelijk kunt doseren en de bb cream ruikt lekker fris. Zo op mijn hand lijkt het een prima kleur voor mij. Hoe de kleur op mijn gezicht overkomt zie je hieronder. Op de linker foto draag ik geen make-up op de rechter foto draag ik de bb cream.  De kleur matcht prima en voelt zacht aan op mijn huid. Het voelt eigenlijk alsof je geen make- up op hebt. De BB cream geeft je een lichte glow maar geen dekking , dit vind ik ook helemaal niet erg. Ik ben blij met het resultaat en het feit dat ik eindelijk een product heb  gevonden dat met mijn huid kleur matcht!

Recept : Gevulde Oesterzwam

Afbeelding
Vandaag eens een nieuwe variant op de gevulde champignons die ik eerder deelde, namelijk de gevulde oesterzwam. 1 oesterzwam 20 gram olijf tomaat kaas paar stukjes oranje paprika 2 cherry tomaatjes in stukjes. Eventueel wat kruiden en knoflook. 15 minuten in de oven op 200 graden en eet smakelijk.

Review : Liquid lipstick ''Faded''

Afbeelding
De lime crime lipsticks vind ik nogal prijzig en het liefst wilde ik ze allemaal.   Op Ebay vond ik deze liquid lipstick die precies op de kleur ''Faded'' lijkt.  Hij zit zelfs in een verpakking die er wel erg op lijkt.  De lipstick brengt gemakkelijk aan en droogt snel op. Er zit een soort fruitig geurtje aan dat mij niet stoort maar erg lekker ruikt het ook weer niet. De kleur blijft muurvast zitten en plakt niet. Ook geeft hij niet af en dat is natuurlijk een extra plus punt. Ik ben er heel tevreden over en heb al andere kleurtjes besteld! De prijs varieert tussen de 2 en de 8 euro op Ebay. 

Recept : Curry met pandan rijst

Afbeelding
Heerlijk dit recept met kip, oranje paprika groene curry en pandan rijst.  En je hebt het binnen een half uurtje op tafel staan! BENODIGDHEDEN  ( voor 2 personen) 1 kipfilet 1 zakje fair trade groene curry pasta 2 kopjes fair trade pandanrijst halve oranje paprika 300 ml kokosmelk (creamy) Bak de kip gaar en voeg de paprika in blokjes toe. Vervolgens doe je de groene pasta en de kokosmelk erbij en laat je dit nog 5 minuten doorpruttelen op laag vuur. Kook intussen de rijst volgens de bereidingstijd op de verpakking. Hoe simpel wil je het hebben ? Eet smakelijk!

Recept : Empanada's

Afbeelding
Pas geleden maakte ik een lijst met 39 recepten. Als je alleen woont heb je soms geen idee wat te koken en is het net zo makkelijk om dan maar snel een eitje te bakken. Met deze lijst is er geen smoes meer mogelijk want je hebt altijd wel wat te kiezen. Vandaag begon ik met recept 39, ''Empanada'' alleen doe ik het net wat anders. BENODIGDHEDEN * Een rol verse of plakjes ingevroren bladerdeeg * blikje tomatenpuree * Kruiden naar smaak ( ik gebruikte provencaalse) * Bakje rundergehakt * 3 eieren * 1 rode ui  * 1 normale ui * Halve paprika Versnipper je uitjes en hak de teentjes knoflook en fruit ze aan op laag vuur , voeg vervolgens het gehakt toe, en je kruiden. Bak het gehakt rul terwijl je intussen twee eieren hard kookt.   Voeg wat tomaten puree en je halve paprika in stukjes toe aan je gehakt en schep het mengsel in een kom. Voeg daar aan toe je 2 hard gekookte eieren in stukjes en meng deze samen in de kom.  Laat het ei/gehakt

10 x inspiratie tips voor een beautyblogger!

Afbeelding
Bijna elke blogger heeft er wel eens last van, je hebt geen on-gereviewde producten meer, je hebt al tijden geen nieuwe make-up look gecreëerd en je weet eigenlijk niet meer waar je over kunt bloggen. Bij deze 10 tips om weer inspiratie te kunnen krijgen en onderwerpen waar je over kunt schrijven. Ook bij mij zijn er momenteel minder artikelen ipv de gebruikelijke twee artikelen op een dag, maar dit komt vanwege het langdurige ziek zijn en ik gewoon weg niet altijd energie heb om te schrijven. Tip 1 :  Zorg dat je een vaste rubriek hebt. Vaste rubrieken zorgen ervoor dat je nooit zonder inspiratie zit.  Denk aan ''mijn week in foto's''  dagelijkse make-up looks of opgemaakt artikelen. Omdat je hier altijd wel een artikel over kunt schrijven, heb jij toch weer content geplaatst. Tip 2 :  Maak een artikel over je favoriete producten. Zo kun je je gereviewde producten nog een keer behandelen als je er tevreden over bent en heb je ook meteen weer ee

FOTD: Rosie are you there?

Afbeelding
Vandaag een rustige look maar wel met roze oogschaduw.  Uit het ''rose'' palette van Catrice gebruikte ik een sheer roze nude tint. ik maakte ook gebruik van het contour palette van Action,  concealer en mascara van Essence en het wenkbrauw kitje van Catrice. that's all .