Posts

Posts uit december 16, 2018 tonen

From me : To me 22 December - Mini eau de toilette

Afbeelding
Wat een geluk, ik vond weer een luchtje waar ik niet allergisch voor ben. De verpakking is duidelijk geïnspireerd op de Marc Jacobs geuren en deze heeft er ook wel iets van weg qua geur. Voor 2,99 kun je hem kopen bij Etos.

From me : To me 21 December - glitter elastiekjes

Afbeelding
Vandaag iets kleins, namelijk deze kabel elastiekjes met glitters, elastieken ben ik altijd kwijt en deze vond ik er wel kerstig uit zien.

From me : To me 20 December : Labello

Afbeelding
Lippenbalsem is altijd goed. Vooral in de winter als je lippen openspringen als je maar een stap buiten zet. Deze met bramen geur van Labello had ik nog nooit geprobeerd en als lipbalm lover was dat best een wonder. Ik kocht deze bij de Action voor een leuk prijsje.

From me : To me 19 December : Glitter douchegel Balea

Afbeelding
Vandaag geef ik een glitter douchegel aan mezelf. Hoe vrolijk en kerst achtig is het om hiermee de douche in te gaan duiken?!  Ik kan niet wachten om hem uit te proberen. Er komt dan ook zeker nog een review van online begin volgend jaar.

From me : To me 18 December : Balea creme blikjes

Afbeelding
Hoe schattig zijn deze blikjes van Balea? Elk jaar brengen ze minimaal 2 nieuwe versies uit. Ik neem er altijd een paar voor mezelf maar ook als cadeautje voor anderen. Deze ruiken lekker zoet .  Je kunt ze gebruiken op je gezicht,lippen,handen of in de droge punten van je haren.. I love them !

Cute Christmas Gift Ideas #2 - 2018

Afbeelding
Ik besloot nog een mini editie kerst cadeautjes te doen ! Eigenlijk had ik mijn kerst cadeautjes voor familie al bij elkaar maar bij de Zeeman zag ik deze schattige bekers voor 0,50 per stuk ! Ik vulde ze met mini handcrème,deo's en wat andere kleine dingetjes. Hoe leuk is dit als extraatje, of als je bijvoorbeeld met oud en nieuw wat anders wil geven dan de welbekende snoepzak ? Als Harry Potter fan is het leuk om een mok te hebben met een verwijzing naar deze serie.  Deze is makkelijk te DIY-en. Stop er wat chocolaatjes of koekjes in, of een leuke nagellak!

From me : To me 17 December - Christina Aguilera Eau de toilette

Afbeelding
Zoals jullie misschien wel weten ben ik allergisch voor salicyl zuur. Daardoor kan ik veel geurtjes niet dragen. Maar wat een geluk ! Dit geurtje bevat dit ingrediënt niet en hij was ook nog eens voordelig geprijsd.  Happy Christmas to me !

From me : To me 16 December- Action Giftset.

Afbeelding
Deze giftset kocht ik eigenlijk al een tijdje terug , maar ik gebruik hem nu pas !  Er zit een bodybutter, bodymist en bodyscrub in. Wel is de geur heel anders als de showerfoam wat ik wel een beetje jammer vind.  Ik vind dit meer naar cocos ruiken. Nu ben ik dol op cocos, dus dat scheelt weer.