Posts

Posts uit december 14, 2014 tonen

Mini Give Away voor Facebook Likers.

Afbeelding
De komende dagen wil ik random iemand uitloten voor een mini gift onder mijn Facebook likers. Nog maar 5 leden te gaan.  Wat je kunt winnen? Like hier de Facebook pagina 2 x 5 ml  travelset van Etude House  + een kleine verassing. T is maar een kleinigheidje maar misschien vind je het wel leuk om te krijgen :)

NOTS : wine wine wine

Afbeelding
Ik draag hier twee laagjes mercury rising van sinful colors. Als accent kleurtje een roze glitter chunk topper van Essence, '' get the party started''

NOTD : Glam it up

Afbeelding
Nadat ik mijn nagels van een laagje nagellak van Essence had voorzien vond ik ze toch wel een beetje saai. Ik vind de satijnen finish erg mooi maar het kleurtje was me net iets te nude af.  Daarom heb ik een striper met glitters van Ebay gebruikt om mijn nagels wat op te fleuren :) Meteen een leuke look voor kerst vind ik zelf.

NOTD'S : Let it Glitter :D

Afbeelding
Vandaag laat ik jullie 2 subtiele kerst looks zien. Met wat glitter en rhine stones. Van Essence draag ik  ''the satin'' . Een goud/zilver lakje met een satijnen finish. Daaroverheen breng ik een topcoat aan zodat de steentjes goed bleven zitten . Ik draag ze nu een volle dag en er is er nog geen eentje af gegaan.  De topcoat is de fast dry topcoat van Essence. Op mijn andere hand draag ik een topcoat van Essence met glitters er in . Op mijn accent nagel draag ik een gouden lak van Rimmel.   De zwarte nail art is van Catrice. Ook hier overheen heb ik de topcoat van Essence Gebruikt. P.S  De laatste 2 ''look like a celeb'' artikelen komen wat later online dan gepland. Helaas ziek geworden en daarbij ook last van mijn ogen gehad.