Posts

Posts uit juli 23, 2017 tonen

Mini minimalisme update 20-29 juli. Zware faal !

Afbeelding
De update sloeg ik vorige week eventjes over omdat er niks up te daten viel maar deze week is hij er weer. Nu is het woord minimalisme  in dit geval eventjes een lachertje door de 4 feestdagen en dus shop dagen die er aankomen in ons dorpje.  Toch heb ik wel dingen weg gedaan of opgemaakt.  Lip producten. Ja ik geef het toe, ik ben Engelina en heb een lip product verslaving. Ik heb er namelijk 3 bij gekocht uit de limited edition van Essence. Wel heb ik weer 3 producten uit mijn stash gehaald die ik weg doe. Er kwam ook een lipstick van Catrice bij.   + 4 -  3 Douchegels Ik heb er eentje opgemaakt en eentje bij gekocht in de geur citroen buttermilk die ik al een tijdje wilde. No shame hier ;) want ik heb er nu in totaal 12 opgemaakt en mijn doel was 5 ! Echter zaten er ook 3 in een surprise tas die ik kocht maar 1 daarvan heb ik nu ook alweer in gebruik. -12 +4 Producten die weg gaan Op  United Wardrobe  heb ik meerdere lakjes, wat lipsticks en  3 oogschaduw pal

Review : Action festival colors non permanent wash out ''pale pink''

Afbeelding
Nadat L'oreal met de wash out colors kwam volgde Kruidvat al snel. Over beide merken ben ik semi tevreden. De prijs kwaliteit verhouding vond ik niet om over naar huis te schrijven maar sommige kleuren waren wel mooi.  Nu heeft de Action 4 kleuren uitgebracht voor slechts 1,99.  

Opgemaakt # week 31 # juli 2017

Afbeelding
Deze week heb ik weer genoeg om te laten zien.

Shoplog Aaltendagen #week 2

Afbeelding
Ik ging weer rond snuffelen op de Aaltendagen en dit waren mijn aankopen. Dit keer stonden er vooral veel eet kraampjes en weinig hebbedingetjes. Dus heb ik ook foto's gemaakt van het eten.  Ik kocht op de rommelmarkt 2 boeken. En ik at een ambachtelijk frietje, de frieten werden ter plekke gemaakt en gesneden. Ik liep ook even een kruidvat in en kocht deze make-up items van Essence. ( ook kocht ik nog worst, niet op de foto ) Bij de DA kocht ik dit keer 1 mazzeltas, en dit was de inhoud. En ik haalde bij Oerkroeg Schiller een heerlijk broodje vlamzalm verst van de BBQ ! 

Review : Essence Cubanita lip laquers

Afbeelding
Essence heeft een erg zomerse LE met wetlook lip laquers. Ik nam ze allebei mee en besloot ze thuis meteen te testen.

Review : Wat Maakt Je Mooi - Black Head Soap free face cleanser

Afbeelding
Wat Maakt Je Mooi  heeft al een tijdje soap free cleansers voor het gezicht in het assortiment en na de oatmeal cookie variant te hebben opgemaakt ging ik dit keer voor de black head versie. Zal deze net zo goed of zelfs beter werken voor mijn droge en gevoelige huid ? We zullen het zien ! 

NOTD : Catrice nagellak pen.

Afbeelding
Het klonk als een goed idee : nagellak in pen vorm die je door middel van een soort kwastje aanbrengt op je nagels. Echter is het kwastje veel te hard om mee te werken waardoor lelijke strepen niet te voorkomen zijn. De kleur is leuk, de dekking is mooi en de droogtijd is prima. De houdbaarheid is slechts een halve dag en voor de prijs van 3,99 laat ik de andere kleuren lekker liggen en ga ik voor de reguliere formules en potjes.