Posts

Posts uit september 27, 2015 tonen

Unboxing - Boozyshop-Sabsstyle-Ebay.

Afbeelding
Ik kreeg vandaag een aantal pakketjes binnen en het leek me leuk om het aan jullie te laten zien.  Onlangs had ik een mascara van  Sabsstyle  gewonnen en ze heeft er super lief een lipstick en een zakje badzout van Balea bij gedaan. De mascara is geweldig overigens! Hier komt binnenkort een review over. Hier draag ik de manga miss punky mascara! Bij de  boozyshop  kocht ik twee lipsticks, dit zijn geen every-day lipsticks, maar ik heb ze gekocht om grunge en halloween looks mee te maken. De pigmentatie van de blauwe is super ! De paarse vind ik wat minder. Wel vind ik het super leuk dat ze er een persoonlijk kaartje bij doen.  Ook op Ebay had ik wat besteld . Ik kocht er dit aparte lip potlood/ lipstick en blackhead maskertjes. Deze wilde ik graag uit proberen. En hier de buit nog even op een rij, hier staat ook de ketting op de foto, die licht geeft in het donker. Deze kocht ik ook op Ebay.

Recept : Super snelle 15 minuten gevulde paprika

Afbeelding
Voor dit recept heb je nodig , ham, feta/witte kaas, en een lente ui + mini paprika.   Je holt de paprika uit, vult hem met de andere ingrediënten legt het kapje er weer op zodat de paprika inhoud gaart en niet verbrand , 10 minuutjes in de oven op 180 graden en hoppa , eet smakelijk!  

FOTD : Fall in love with Fall. - herfstlook

Afbeelding
Ik heb me al weken niet opgemaakt vanwege griep en irritaties aan mijn ogen. De irritatie is bijna weg, dus ik was weer helemaal klaar voor een herfst look! Concealer oriflame Contour stick max & more bb cream  Vichy Mascara Essence Mascara  NYC Mascara Yves Rocher Wenkbrauw potlood Ebay Lipstick Miss Sporty Oogpotlood rosy Catrice Oogschaduw palette all about chocolate Essence Oogschaduw palette all about sunrise Essence  Oogschaduw palette all about nude  Essence  Oogschaduw oranje max & more  Oogschaduw quattro Essence- gele kleur als highlighter. roze kleur in binnenste ooghoeken

NOTD : p2 color victim ''fever''

Afbeelding
Dit mooie lakje dekt al prima met 1 laagje, maar heb jij lange nagels, is een tweede lakje wel nodig om goed te dekken. Het is van het merk p2 en kost 1,55 

Kiekjes kieken #7

Afbeelding
Deze week heb ik eigenlijk bijna niks gedaan omdat ik nog steeds ziek ben, wel heb ik online wat mooie producten gekocht. Eigenlijk is dit week overzicht meer een shop overzicht, een keer wat anders.. haha iemand heeft een avatar van mij gemaakt, super grappig. Ik heb een aantal mooie Balea producten gekocht, en wat nieuwe make-up.  Bereid je voor op een whole-lotta lip product reviews!  Ook bestelde ik online lipsmackers, en kreeg er een fles doucheschuim van evoka bij, al weet ik niet wat ik van de geur moet vinden. het is een beetje zoet maar ook zuur en kruidig...  Ik probeer hem gewoon uit en anders vind deze fles een nieuwe bestemming. '''leave'' van matchbox twenty is een van mijn favoriete nummers. Deze quote vond ik erg mooi. Jaa , de bloed maan heb ik gemist maar van de super maan heb ik geprobeerd een foto te maken . Helaas vervormde hij nogal op de camera. Ik kan het bijna niet geloven dat deze foto slechts een jaar g

Favorites # September

Afbeelding
Oh my god,,, de geur van blauwe bessen en koekjes deeg in de vorm van een hand/bodylotion van treacle moon. Deze geur is niet in NL te verkrijgen maar ik moest hem gewoon hebben! Helaas was er geen full size flacon. Deze handcrème van Essence in de geur banana dark chocolate heb ik gekregen en ik ben er erg blij mee! Hij staat standaard op mijn salon tafel of hij gaat mee in mijn handtas. De nagellak van p2 vond ik erg fijn, dit was mijn eerste lakje van dit mooie budget merk en ik was meteen verkocht. De cuticle cream van Essence is helaas uit het assortiment, ik heb hem nu al een jaar en hij is geweldig. Flower party by night is een heerlijk geurtje, lekker zomers. Dit was en kort favorieten artikel omdat ik verder zeer weinig producten heb gebruikt afgelopen maand.

Review : Lip Lacquer by nanda

Afbeelding
Deze liplacquer kocht ik op Ebay voor ongeveer een euro, de link heb ik helaas niet meer maar als je lip gloss in typt vind je het vast snel.  Het is een felle kleur en het leek me wel een keer leuk om te proberen. Het kwastje is lang en een beetje schuin , dit vind ik erg fijn aanbrengen, de vloeistof is erg dun en de kleur valt op t bouwen. Ik breng  twee laagjes aan , het het droogt mat op. Een erg mooi kleurtje voor bij een rustige ooglook, of als je nog een mooi tintje hebt overgehouden van de zomer, of als je van je zelf al een tintje hebt.

Review : Balea bodywash himbeere duft mit shimmer

Afbeelding
Ook dit product is van Balea en komt bij de DM vandaan. Deze naar zoete snoepjes ruikende bodywash bevat heel veel shimmers en het is een waar feestje onder de douche. De heerlijke frambozen geur verspreid door je badkamer en na het douchen ruik je nog subtiel naar framboosjes. Hij is wel heel erg zoet en hier moet je van houden. Mijn huid voelt heel zacht aan dus ik blijf deze bodywash zeker gebruiken. Hij schuimt niet zo hard en is erg vloeibaar,kijk uit dat je niet te veel uit de tube knijpt. Ik ben er erg tevreden over, al zou wat extra schuim niet verkeerd  zijn. Hij is voor 0,95 verkrijgbaar.

NOTD : Trend it up 060 & Essence urbanized be my town homie topcoat

Afbeelding
Dit prachtig roze lakje van trend it up kost 1,25. Hij dekt met 1 laagje en droogt super snel. Hij is echt mooi fel en haast lastig vast te leggen op camera. De topcoat van essence kost 1,99 en ziet er erg vrolijk uit. Ook de topcoat droogt snel. 

NOTD : p2 333 be my guy

Afbeelding
Deze nagellak kocht ik voor 1,55 en is van de color victim lijn. Het is een donker blauwe lak met een lichte shimmer die met een enkel laagje dekt en snel droogt. Hierbij had ik ook een droog spray gekocht maar de verpakking hiervan is defect, ik ga kijken hoe ik dit anders kan gaan gebruiken.

Review : p2 full color lipsticks : Announce your price & pray for peace

Afbeelding
Ten eerste, wat een prachtige kleuren! Ik kon haast niet kiezen maar besloot uiteindelijk deze beauty's mee te nemen.    Announce your price is een framboos rode lipstick met een koele ondertoon, de lipstick smeert erg romig maar ondanks dat blijft hij lang zitten doordat hij in je lippen staint.  Hierdoor vervaagd te kleur mooi en kun je lang van je kleurtje genieten. Wel is het handig om eerst een lipliner te gebruiken want met dit kleurtje krijg je wel snel uitschieters. Pray for peace is een heel licht roze/lila kleurtje die ook erg romig is maar intens pigment afgeeft. Deze kleur staint niet maar blijft des ondanks best prima zitten. Ik ben al lang opzoek naar dit soort kleurtje en ben helemaal verliefd op deze prachtige lipstick. Daarbij vind ik de huls ook mooi strak. Ik ben zeer tevreden met deze lipsticks van p2. p2 is te koop in onder andere DM of online. De lipsticks kosten 2,25 per stuk.