Posts

Posts uit februari 25, 2018 tonen

Opgemaakt #week9 # Maart 2018

Afbeelding
Er zijn weer dingen opgegaan !  Een fijne conditioner van Elvive welke ik zeker weer een keer opnieuw koop. Al jaren een favoriet van mij. Er ging ook een shampoo op van Balea speciaal voor bruin haar. Ik heb niet echt het idee dat deze ervoor zorgde dat mijn haar kleur beter bleef zitten. Nog een favorietje : Deze frisse deodorant van Dove. Ik ben op enkele producten na allergisch voor Dove maar deze is een all time favorite . Verder maakte ik enkele geur kaarsen op. Prima maar niet echt bijzonder verder.  En als laatste een mini Balea face scrub uit de adventskalender. 

Review : Dove showermousse coconut oil / argan oil

Afbeelding
Ik weet nog dat mijn moeder vroeger altijd van die shower mousse kocht van Dove met de originele geur. Zo heel af en toe mochten wij hem ook gebruiken en wat voelden wij ons luxueus als klein kind. De afgelopen jaren heeft de shower mousse zijn tocht terug gemaakt en doen meerdere merken mee aan deze trend maar die van Dove was nergens meer te vinden.Tot nu ! Er zijn maar liefst 3 versies verkrijgbaar en al is de originele er niet bij, de geuren zijn heerlijk. Ik koos voor de cocos versie omdat ik zeker weet dat ik hier niet allergisch voor ben en kocht hem ook nog eens met 50% korting bij het Kruidvat. En later was ik bij de Real in Bocholt en ontdekte dat de argan olie ook Safe was en daar hebben ze een vaste prijs van maar 2,50 ! Dus die ging ook mee.  Wat een leuke verpakking zeg ! Je ziet meteen dat het om de geur cocos gaat of om argan olie en de vormgeving is mooi strak. Er zit een test strip op de dop zodat je de geur kunt testen en deze komt echt overeen met de ge

Review: Treacle moon watermelon splash showerfoam

Afbeelding
Al een tijdje was ik ontzettend benieuwt naar deze showerfoam maar had geen zin om er 5,95 voor neer te leggen. Ik ben verpest door de DM prijsjes en in mijn hoofd had ik er al weer 10 Balea douchegels van gehaald... Maar afgelopen week zag ik bij het Kruidvat de 1+1 actie en tja,, dan ben ik om ;).  Ik kocht deze watermelon splash shower foam en een cherry douchegel. De showerfoam heeft een typische treacle moon verpakking en ziet er lekker vrolijk uit . De fles ligt fijn in de hand en het product komt er gemakkelijk en al schuimend uit !  Het is een dikke volle schuim en is gemakkelijk te doseren. De geur is heerlijk zoet en doet me echt aan water meloen denken, maar dan met een beetje bubblegum erdoorheen. Het schuimt voelt heerlijk zacht aan tijdens het gebruik en mijn huid voelt lekker gehydrateerd na gebruik. Ook laat deze foam een subtiel geurtje achter. Heerlijk spul in ieder geval en ik ben blij dat ik hem ein-de-lijk een keer heb meegenomen. Oja !