Posts

Posts uit november 23, 2014 tonen

NOTD : Greeniweeni

Afbeelding

Ooglook : Heavy Brown

Afbeelding
Vandaag maakte ik met behulp van het in the nude palette en niet zo'n nude look.   Ik gebruikte de twee donkerste kleuren in combinatie met een zware eyeliner en een volume mascara van Essence. 

NOTD : Mauve it !

Afbeelding
Fancy Fondant is een mooi lakje van Rimmel Pro. Door het brede kwastje en de fijne formule is het prettig lakken, en de droogtijd en houdbaarheid is super. 5 dagen chiploos :)

Share your Breakfast : Banaan-Ei pannenkoek

Afbeelding
Ik begon mijn dag vandaag met een banaan ei pannenkoek. Lekker snel en makkelijk en ik garneerde hem met een paar aardbeitjes. Lekker! * 1 ei * 1 banaan * paar aardbeitjes Je mixt het ei en de banaan tot een geheel en bakt hem vervolgens scrambled of als een normale pannenkoek. Als je het goed mixt smaakt je pannenkoek lekker zoet en absoluut niet naar ei.

Geloof in een ander & Geloof in jezelf.

Eigenlijk is het wel grappig . Tegenwoordig accepteren steeds meer mensen dat iedereen anders is en als je mollig bent is dat tegenwoordig niet altijd meer ''erg''. En ben je juist erg dun? Je wordt echt niet meteen anorexia patiĆ«nt genoemd. Maar je blijft wel naar jezelf kijken en ook al vinden anderen jou dan mooi, je blijft soms negatief over jezelf. Dit komt omdat wij af en toe niet geven om wat anderen van ons denken, net op het verkeerde moment . Want het zijn maar meningen toch? Ja het zijn maar meningen maar soms is het fijn om je er wel wat van aan   te trekken vooral als het positief is. Gewoon een keer een complimentje accepteren en geloven dat die mening dan ook gewoon een keer een waarheid mag zijn.  Het is maar een klein iets , maar wel iets waar je net iets meer gelukkiger door kan worden. Geloof in een ander en geloof in je zelf.

Review : x-mas Quattro Essence

Afbeelding
Over het algemeen ben ik erg tevreden over de quattro palletjes van Essence.  De diversiteit in kleuren is mooi en ze blijven ook redelijk zitten zonder al te veel fall out .     Toen ik dit palletje zag liggen bij De LM editie moest ik er dan ook eentje meenemen . Ze hebben twee soorten en ik nam de groene versie mee.     Er zit een donkere kleur in , een highlighter, een all over lid kleurtje en een mooie gouden voor in de ooghoek.  Wat me opviel tijdens het aanbrengen is dat deze wel heel erg poederig zijn ! Dit ben ik niet gewend van Essence.  Dus heb ik eerst even een oogschaduwbasis aangebracht.  De kleurtjes bevatten erg veel glitter en zijn niet zo fel als ik had verwacht. Op deze foto zie je duidelijk de fall out . Dit zijn leuke kleurtjes voor een subtiele kerst look of als je alleen graag een goud kleurtje wilt. Zelf vind ik de kleuren leuk bij elkaar maar jammer dat het pigment zo tegenvalt.  Want de donkergroene kleur in mijn crease zie je niet

NOTD : Silver&Green

Afbeelding
Sinterklaas is nog in het land maar ik zit al helemaal in de kerststemming.  Nadat ik de make-upjes van Essence zag besloot ik ook een NOTD te maken geĆÆnspireerd op x-mas. Ik draag op mijn nagels ''mirror'' lakje van Only You en met een dottingtool maakte ik streepjes met ''sky high'' van Rimmel.    En jaaa de decoratie laat ik jullie binnenkort ook  zien.

Review : LM ''wrapped in pink'' lipstick Essence

Afbeelding
Ik keek al enkele maanden uit naar de ''come to x-mas town'' collectie van Essence. Want ik zag al een mooie paarse lipstick langskomen in de previews.  Hij draagt de naam '' wrapped in pink'' dat ik niet toepasselijk vond maar ik zoek al tijden naar de perfecte paarse lipstick, zou deze budget topper dat zijn? Als eerste de verpakking, die ziet er lekker kerstig uit met het hulsblad. De letters zijn ook mooi sierlijk en aan de paarse verpakking kun je meteen zien welke lipstick je te pakken hebt. Mijn kat Louis vond de lipstick duidelijk ook erg leuk hij wilde hem meteen pakken om mee te spelen Het zilverkleurige accent vind ik ook een mooie toevoeging. De lipstick oogt zo wat minder ''goedkoop'' . De kleur is echt prachtig! Mooi perfect paars en ik was erg benieuwt hoe hij er uit ging zien op mijn lippen. De lipstick glijdt als boter over mijn lippen en geeft een mooie glans. Ook heeft de lipstick geen naar geurtje en dat vind ik erg

Review : AH Zachte hammam foam gel .

Afbeelding
Tijdens het boodschappen doen viel mijn oog op deze fris maar simpel uitziende flacon met foam gel. Foam gels zijn over het algemeen nogal prijzig en de meest budget is die van Melkmeisje[3,49] of de Action [1,99].  Deze budget topper zit hier met zijn 2,49 mooi tussen in. Wat me als eerst opviel is de heerlijk frisse geur van eucalyptus en rozemarijn die vrijkomt zodra je de dop er af haalt . Je hoeft niet hard te drukken en er komt precies genoeg uit.  Dit vind ik heel handig ook omdat je zo minder snel knoeit. Het is ook een heel dikke schuim. En het spul voelt verassend zacht aan voor een foam die niet bepaald natuurlijk en verzorgend te noemen is. Nu vind ik die eisen ook niet belangrijk maar ik kan me voorstellen dat als je een gevoelige huid hebt je wel graag wilt weten wat er zoal in zo'n foam zit.  Hieronder kun je de ingrediĆ«nten inzien. En hier de pluspunten * budget foam * AH test niet op dieren * Hij ruikt heerlijk naar een badhuis * stevig schuim verdwijnt niet direc

It's Sunday Baby!

Afbeelding
En dan is het alweer zondag. Zondag is voor mij eigenlijk een dag waar op ik bijna niks doe. Makkelijk eten, even wat doen aan het huishouden en s 'avonds lekker op de bank een filmpje kijken of even chillen met een paar vriendinnen. Vandaag was het ''makkelijk'' eten iets productiever en belegde ik zelf mijn pizzabodem.   Roerbakgroente,courgette,kaas,salami en tomatenpuree. Lekker! Ook zag ik bij de AH deze doucheschuim liggen voor 2,49 . Ze hadden er twee verschillende liggen en ik nam de Hammam versie mee en ik ben erg benieuwt naar de werking.  Ik kan alvast wel verklappen dat de ingrediĆ«nten niks bijzonders zijn.  Maar wel erg leuk dat AH hiermee komt. Hier maak ik zeker nog een artikel over. Verder bekijk ik de serie Heroes helemaal opnieuw en geniet ik van een rustig avondje met mijn huisdiertjes.