Posts

Posts uit augustus 24, 2014 tonen

Review : Catrice ''Flapper Style'' nagellak

Afbeelding
LM Catrice : ''Flapper Style'' Ahh wat vind ik dit lakje mooi! Deze komt uit de limited edition van een tijdje terug namelijk : ''feathers & pearls'' maar heb hem eigenlijk nog nooit gedragen tot en met vandaag.  Ik kan niet precies zeggen wat voor een kleur hij heeft op de foto lijkt hij zilverachtig maar in een ander licht weer goud. Het lakje dekt in 2 laagjes en koste 2,99 . Ik kocht hem in de outlet voor 1,00 en misschien ligt hij er nog wel steeds in de opruimingsbak! [ kruidvat of trekpleister].   Een goede topcoat is wel een vereiste want hij ''deukt'' erg snel zonder . Verder een prima budget lak.

Review : The body shop body butter Satsuma

Afbeelding
The bodyshop heeft altijd heel fijne producten. Ik zelf ben gek op de body butters en heb er weer eentje binnen . Een mini van 50 ml met de naam ''Satsuma''. Hij ruikt heerlijk naar mandarijntjes en op de achterkant van het potje staat ook duidelijk dat het niet bedoeld is om te consumeren ;)  Het is echt een dikke boter maar wel makkelijk uit te smeren en zo vind ik de butters het fijnst. Satsuma is te koop bij the bodyshop voor 4,99 voor 50 ml.

Gast Review : UV Thermo Gel Nagellak Ebay

Afbeelding
Mijn moeder heeft een erg mooie thermo gel nagellak via Ebay besteld. Op de foto's draagt ze de lak en ze is zo lief geweest er een review over te schrijven.  De prijs weet ik niet precies maar je kunt hem op Ebay vinden met deze beschrijving. Temperature Change Color Soak Off Nail Art UV Gel Polish DIY Decoration #18 Geweldige gel nagellak! Erg makkelijke nagellak, makkelijk op te brengen, en zowel met uv lamp als met led lamp te doen, alleen als je de kleine  led lamp van Esssence gebruikt dan moet je het ongeveer 30 sec per nagel doen. Vergeet niet een goede basis op te doen voor je begint.   De nagellak kleurt roze als je het warm hebt en donker paars als je het koud hebt geweldig!!!En dan al die glitters er in, net een sterren hemel! De foto s zijn niet erg geweldig, helaas, maar dik tevreden over deze nagellak.   1 min puntje, je krijgt hem bijna niet meer van de nagels af, dus aanrader; gebruik een basis zoals die van Essence, dan kan je m me

FOTD :Kardashian Klamour

Afbeelding
  De Kardashians hebben stuk voor stuk een uitgesproken stijl. Sommigen vinden dit verschrikkelijk en sommigen vinden dit prachtig. Ik behoor tot de laatste categorie. Vandaag laat ik jullie een look zien met ongeveer dezelfde producten die ik normaal gebruik maar vandaag gebruik ik de allerdonkerste kleuren en geef ik er een eigen touch aan met een groen oogpotlood. Als eerste een paar foto's waar ik me op liet inspireren.   Op deze foto vind ik haar glow erg mooi. En hier vind ik de oog make-up en lipkleur prachtig.   En op deze foto vind ik het haar en de lipkleur van zus Khloe erg mooi. Hieronder zie je het resultaat van mijn inspiratie look. Let op , het is dus geen kopie.