Posts

Posts uit mei 17, 2015 tonen

NOTD : Coral me green ?

Afbeelding
Vandaag een mooi minti-groen lakje van het merk ''coral'' . Het lakje kost slechts 1,00 en is te koop bij de Wibra.  Ik draag hier 1 laagje op mijn nagels.   De lak droogt redelijk snel [ enkele minuten] en stinkt niet eens zo heel erg.

Review : Handpack macademia oil extract - big bazar

Afbeelding
Bij de bigbazar kocht ik deze handpack met de veronderstelling dat deze in lotion gedoopte handschoentjes lekker verzorgend zouden zijn voor je handen.  Het is de bedoeling dat je het 15-20 minuten laat in trekken en dat je vervolgens je handen niet meteen wast.   Bij mij begon het echt ontiegelijk te branden op mijn linkerhand na 10 minuten dus deed ik de handschoentjes ook meteen uit . Ook voelden mijn handen droog en plakkerig aan en heb ik absoluut niet het idee dat ze verzorgend zijn voor mijn handen.  Er zit ook een sterke munt geur aan dat ook heeft gezorgd voor het branderige gevoel aan mijn hand. Ik vind hem echt verschrikkelijk wat ik zeer jammer vind want het was zo'n leuk product geweest. Deze handpack is te koop bij Big Bazar voor 1,99

We still love it ! Bites we love

Afbeelding
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen , ik ben dol op Bites we love.   Een geweldig initiatief die jou van 4 heerlijke zakjes snacks voorziet voor 4,95 per week inclusief verzendkosten. Je kunt zelf aan geven wat je wel en absoluut niet wilt ontvangen en vervolgens krijg je een week later je doos op de mat [ je hoeft er niet voor thuis te blijven.  Ook kun je je abonnement elk moment opzeggen of je neem een week of meerdere weken pauze. Oja !  En met deze code ontvang je een hier  gratis box !  BWL-f7865c0a1

NOTD : Een lila droom

Afbeelding
Vandaag testte ik de gelpolish van Essence voor jullie in de kleur ''a whisper of spring.  Een lila kleurtje met een kleine shimmer. De lak dekt prima met 2 lagen en droogt snel. Ik vind het een mooi kleurtje.

Favoriete luchtje Mei : Muguet en fleurs ..Yves Rocher

Afbeelding
Dit geurtje kocht ik vorig jaar zomer en heb hem toen heel veel gedragen.  In de wintermaanden belandde dit geurtje weer in de kast maar nu het weer zonnig begint te worden pak ik hem er toch weer vaker bij . Dit is een fris zuur/zoet geurtje. Geuren zijn lastig te omschrijven maar zo ruiken lelietjes van dalen voor mij. Het is een fles van 100 ml en te koop bij Yves-Rocher.     Het flesje kost normaal gesproken 26,00 maar er is nu een korting van 39% waardoor het luchtje  nu 15,95 kost.   Dit is en blijft toch echt een favoriet van me omdat de geur zo lang blijft hangen maar niet te erg aanwezig is.  Als hij op is zal ik hem zeker opnieuw aan willen schaffen. 

Wat doe jij op een luie zondag avond ?

Afbeelding
Een typische zondagavond bestaat voor mij meestal uit een lekker maskertje, fijne scrubs en en bodybutters, hand verzorging en een lekker kopje thee.  Meestal heb ik ook een brandertje aanstaan met een frisse geur en kijk ik beauty filmpjes op youtube of download ik een leuke film. Lekker relaxen en helemaal niks doen.  Soms lak ik ook mijn nagels nog even en doe ik kokos -olie in mijn haar.  Wat doe jij op een relaxte zondag avond ?