Posts

Posts uit augustus 21, 2016 tonen

Review : Essence strobing highlighter

Afbeelding
Mijn trekpleister had er nog maar eentje liggen, maar voor 2,99 ging dit schatje met mij mee ! Deze strobing highlighter is erg mooi en ik vind het tof dat hij een roze ondertoon heeft.  Het patroontje vind ik ook erg leuk gekozen. Hij is goed zichtbaar op je gezicht en goed te blenden. De glitters zijn zichtbaar maar niet te overdreven en dat vind ik erg prettig.  Ik ben erg tevreden met deze highlighter!  Hij is te koop voor 2,99 bij Kruidvat of Trekpleister.

NOTD -Essence olive you

Afbeelding
Alleen de naam van dit lakje is al super leuk !  De kleur is ook nog eens mooi en formule is ook fijn. Deze lak dekt met twee laagjes maar hij droogt wel snel. Echt een lekker herfst kleurtje alvast.  

NOTD : Essence - Jeans On

Afbeelding
Dit lakje van Essence ziet er in het potje erg mooi uit maar op de nagels is hij een beetje waterig en niet zo mooi dekkend. Voor een mooi resultaat heb je 3 laagjes nodig. De droogtijd is normaal.

Review: Catrice lipartist sticks Fashion REditorial & First bROWn ticket

Afbeelding
Catrice kwam onlangs met deze lip artists. Dit zijn lipsticks in de vorm van een krijtje met een matte finish. Hij zou 6 uur lang moeten blijven zitten en voor een matte lip moeten zorgen zonder het uitdrogende gevoel. Ik ging voor een berry kleurtje en voor een fel rood kleurtje.  Ze glijden soepel over mijn arm heen en het pigment is goed. Op mijn lippen smeert hij ook goed uit en door de vorm kun je er makkelijk mee werken. ( wel vraag ik me af hoe dit gaat als de punt afslijt) En ik vind het product nogal stinken, naar echt krijt.  Ik gebruik bijna altijd matte lip producten en ze drogen mijn lippen vrijwel nooit uit maar deze producten zijn echt een ramp. Ze zitten inderdaad muurvast op je lippen en blijven lang zitten met minimale stempel effect op je glas maar ze maken mijn lippen echt heel erg droog. De kleurtjes zijn wel mooi en erg intens en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten, bij het Kruidvat zijn ze namelijk 2 voor 5,00 deze week !

Opgemaakt #Augstus 2016

Afbeelding
Ook deze maand heb ik weer wat opgemaakt. Waaronder enkele favorieten.  Deze deodorant van Dove met komkommer en groene thee. Deze gebruik ik al jaren en blijf ik opnieuw kopen. Hetzelfde geld voor deze hydra vegetal reiniging gel van Yves Rocher. Ook ging er een cranberry maskertje doorheen van dr. van der hoog . Deze was fijn en vochtinbrengend. Er ging ook een wash in wash out shampoo door heen in de kleur warm copper. Deze ging niet 1 keer maar slechts 2 keer leeg !  Deze foundation had ik al veels te lang en de kleur was ook al niet goed. Dus die gaat ook weg. Dit haar spul van Garnier Fructis was erg fijn maar helaas viel hij al snel stuk. Dit banana maskertje van 7th heaven was prima. Toch zal ik hem denk ik niet snel weer kopen omdat ik nog genoeg anderen heb liggen die echt goed zijn en ook nog een goedkoper. Ik maakte een sample op van star skin. Dit werkte fijn voor mijn huid. Ik maakte nog een haarmasker op en nog een gez

NOTD : Essence - Grey zone

Afbeelding
Wie mij op  facebook  of  instagram  volgt, weet dat ik twee van de nieuwe lakjes van Essence liet zien en vandaag show ik er eentje van op mijn nagels.   grey zone is een lichtgrijs lakje dat goed dekt met twee laagjes. De droogtijd vind ik echter wel wat langzaam .  Het kwastje werkt wel super en de formule is precies goed. Ik ga deze kleur zeker vaker dragen. Misschien in combinatie met nail art? psst.. heb je de essence lipstick win actie op instagram al gevonden?