Posts

Posts uit maart 31, 2019 tonen

What I eat in a day # 2-4-2019

Afbeelding
Daar zijn we weer met nog een eet dagboek. (8:30-10:00 uur ) Ik begin de dag met een ontbijt ''snack plate'' Ik ben geen goede eter in de ochtend en heb dan liever meerdere kleine dingen die ik dan in een langere periode eet. vandaag een cracker met kaas,tomaatje,wat fruit,gekookt ei en een babybel. Ook een koekje (suiker arm) (12:30 uur ) lunchtijd  Broodje bal, paprika met ranch, cheesepops & kopje gazpacho. Later op de middag :  40 gram pringles chips. (17:00 uur) avond eten .

What I eat in a day # 1-4-2019

Afbeelding
Het leek me wel weer een keer leuk om een kijkje te geven in wat ik zoal eet op een dag, aan ontbijt,lunch,avond eten en een paar snacks. Ik heb diabetes, lactose intolerantie en eet het liefst toegevoegde suiker arm of vrij. Ik heb pillen voor de lactose intolerantie voor sommige zuivelproducten. Ik eet eigenlijk elke dag wat anders. (  8:30 uur)  Vandaag begon ik de dag met 100 ml lactose vrije magere yoghurt met wat aardbeien en mango. ( 9:30 uur) I k at een bagel met avocado,magere kip,gekookt ei en sla. (10:50 uur ) Een babybel rol als snack.  (12:20 uur )   Whoops ~ nog een bagel! Ik kocht er twee dus als lunch at ik de tweede. Ik belegde deze met een gebakken eitje, bacon en kaas.  ( lactose vrij) (17:20 uur ) avondeten  Ik had absoluut geen zin om moeilijk te doen in de keuken. Dus bakte ik ovenfriet en wat kip in saus op. Typisch gezonde dag? nee zeker niet. Maar niet elke dag is hetzelfde, en dus ook een eet dagboek ni

Opgemaakt # Week 14

Afbeelding
Deze week ging er weer wat meer op !  Ik maakte een heerlijke Balea douchegel op. Deze was een limited edition van vorig jaar. Gelukkig heb ik er nog een aantal op voorraad. Ook deze heerlijke frisse douchecrème ging op. Dit is geen limited edition en nog steeds te koop! Een haar masker van Gliss kur ! Deze heb ik al vaker aangeschaft. Hetzelfde geldt voor deze shampoo van Elvive ! Op het moment heb ik geen back ups meer maar deze gaan er zeker wel weer komen. En natuurlijk konden de waxmelts van Intenscent niet ontbreken. Helaas ben ik alweer bijna door mijn voorraad heen. Ik moet snel de DM weer in zo te merken ! Niet alleen mijn Elvive back-ups zijn op, maar ook deze fantastische conditioner is op gegaan. En als laatste : Wattenschijfjes. Ik heb een tijdje zo'n microvezel doek gebruikt, en ook uitwasbare wattenschijfjes maar mijn huid en ik worden er niet zo vrolijk van.

Review : Ziaja verzorgende lip balms

Van Ziaja mocht ik 3 lippenbalsems reviewen. In het verleden had ik deze al gekocht voordat ik samenwerkte met dit mooie merk, maar had er eigenlijk nooit iets over geschreven. En dat terwijl deze producten multi inzetbaar zijn ! Dit bericht bekijken op Instagram De review staat online :) #ziaja #ziajafocusonskin #lipbalmaddict #blogger #bblogger #orange #coconut Een bericht gedeeld door Engelina (@engelina_graepler) op 31 Mrt 2019 om 3:54 (PDT) Zo is coconut versie heel zacht voor de lippen,maar werkt deze ook als oogcrème, en als een primer voor oogschaduw. De geur is niet overheersend, de formule is niet vet en trekt snel in en als extra pluspunt : Zuinig in gebruik! Deze versie met sinaasappel, is ook zacht voor de lippen en ruikt lekker fris. Deze gebruik ik ook als wenkbrauw gel. Zo blijven ze mooi in model en je wenkbrauw poeder blijft perfect zitten.