Posts

Posts uit mei 28, 2017 tonen

NOTD : Golden Rose fashion color 39 silver

Afbeelding
Vandaag laat ik jullie een zilver lakje zien, die eigenlijk meer een topper is . Ik draag hem nu in 3 dunne laagjes zodat het een sheer lak is.  Het zou mooier zijn deze over een zwarte nagellak te dragen zodat hij meer op valt. Maar ik vind hem zo ook wel wat hebben.

Opgemaakt # week 23 # Mei 2017

Afbeelding
Jaa weer een nieuw opgemaakt artikel, ik ben lekker doorgegaan met opmaken waardoor ik weer ruimte creëer voor nieuwe producten. Als eerste maakte ik dit apres  ski masker op van de DM. Deze gebruikte ik na het zonnen om mijn gezicht te hydrateren. Ik vond deze erg fijn. Ik maakte ook weer eens een mini product op. De mini bak begint al aardig te slinken. De shampoo was overigens prima. Van FA maakte ik een mini showergel op in de geur Pink Jasmin. Er ging ook een tandpasta leeg. Deze vond ik erg prettig en mijn tanden leken optisch echt witter tijdens gebruik. Deze zou ik wel opnieuw kopen. Er gingen 3 tubes colorista door heen van L'oreal. Ik heb minimaal twee volle tubes nodig voor mijn haar en erg lang blijft het natuurlijk niet zitten. Daarom gebruik ik tussendoor ook directions. Dit after sun tissue masker deed niet wat hij beloofde en na een paar uurtjes stond mijn gezicht in de fik, en het was niet omdat ik verbrand was, wat ik aanvankelijk dacht. Di

Favorieten # mei 2017 #

Afbeelding
O ok deze maand heb ik weer een aantal favorieten. De meesten kocht ik pas in de laatste week van Mei maar heb ze dan al wel veelvuldig gebruikt.

Review : EMK beverly hills radical eye cream

Afbeelding
In de Mei editie van Bluxbox zat dit luxe product van EMK beverly hills.  Het is een oogcrème  die donkere kringen en radicalen tegen moet gaan. Aangezien er hyaluron zuur in zit wilde ik het product eigenlijk niet gebruiken maar ik besloot hem toch een kans te geven.