Posts

Posts uit mei 31, 2015 tonen

NOTD : a splash of beauty

Afbeelding
Vandaag een spons nail art gebaseerd op een mooie blauwe zee.  Met deze temperaturen denk je alleen nog maar aan koel water en ik vond het leuk om deze kleurtjes ook op mijn nagels te doen .   De lakken die ik heb gebruikt zijn van NYC en Essence . Van beiden gebruik ik 1 laagje.

NOTD : Where is the elephant ?

Afbeelding
Dit lakje heb ik van mijn moeder gekregen. De lak is van ciate en draagt de naam : Cream & Soda.   Het is een grijs lakje dat met 2 laagjes prima dekt en ook nog snel droogt. I like it ! 

Review : Kaolin klei - wat maakt je mooi

Afbeelding
Bij  watmaaktjemooi  kocht ik een zakje kaolin klei van 50 gram.  Het is de bedoeling dat je het mengt met bijvoorbeeld, yoghurt, groente/fruitsap of water en het dan aanbrengt als een gezichtmasker. Dit is wat er staat op de website :  Kaolin klei is afkomstig uit China, werkt absorberend en trekt gifstoffen en oneffenheden uit de huid, rijk aan mineralen, ijzer, magnesium, calcium, sodium en zink. De klei is geschikt in gezichtsmaskers, scrubs en reinigers. Ze word ook wel gebruikt in badproducten als mild reinigend ingrediĆ«nt. Kaolin is een zeer milde klei en dus ook geschikt voor een gevoelige huid. Hier een foto van mijn o zo charmante bed hoofd (A) Nu ben ik natuurlijk enorm nieuwsgierig hoe dit werkt voor mijn huid . Ik besluit om het te mengen met water en smeer het dan op mijn gezicht. Na 10 minuten wachten is het masker hard en klaar om afgespoeld te worden. Ik krijg geen irritaties tijdens de inwerktijd en mijn huid voelt ook niet trekkerig aan .  Het resul

NOTD : pretty pink

Afbeelding
Dit lakje is van Essence the gel en draagt de naam ''forgive me''.  Het is een barbie roze kleurtje dat met slechts 1 laagje dekt . 

FOTD : Butler budget please !

Afbeelding
Ten eerste sorry voor de lowquality  foto's. Ik had even snel foto's gemaakt met mijn mobiel.   Voor deze look gebruik ik bijna allemaal producten van de big bazar. Ik kocht een tasje met 4 lakjes, 2 oogpotloden, 1 wenkbrauw potlood 2 oogschaduw potloden en een lipgloss. Dit was samen 4,99  . Hiervan gebruikte ik de oogschaduwpotloden  en het wenkbrauwpotlood.   Ook kocht ik een tijdje terug een kleuren palette van Saffron. hiermee ga ik over de groene oogschaduw stick. De blauwe gebruik ik op mijn waterlijn. Op mijn lippen gaat een w7 lipgloss in een barbie roze kleur en op mijn wangen draag ik een beetje foundation. De concealer die ik gebruik komt ook van de big bazar . De mascara is van de Wibra.      Super budget dus !