Posts

Posts uit september 4, 2016 tonen

NOTD : max&more nagellak action ''nude''

Afbeelding
Deze gel look nagellak van de Action  dekt met 3 laagjes kleur en een enkel laagje topcoat.  Het droogt langzaam maar ziet er wel erg mooi uit . 

Review : Action Max&More Gel nagellak hot pink

Afbeelding
Een tijdje terug kwam de Action met gel nagellak zonder lamp die echt ontzettend slecht was. Nu hebben ze een verbeterd lakje volgens henzelf. Vandaag ga ik testen of dit ook echt zo is ! De vormgeving is in ieder geval al een stuk fijner, geen pen vorm en dit neemt een stuk minder ruimte in beslag. De formule van de nagellak is ook minder stroperig en het kwastje is ook fijner om mee te lakken. Met twee laagjes heb je een felle neon kleur, de lak droogt redelijk maar het duurt wel een tijdje voordat hij deuk proof is.  De gel coat plakt een beetje en droogt minder snel maar uit eindelijk heb je wel een mooie gel look neon kleur op je nagels.  De prijs was volgens mij 1,00 en daarvoor hoef je deze dus niet te laten liggen , maar geduld is wel een must bij dit lakje.  Dit had ik echter niet waardoor mijn rechterhand meteen vol deukjes zat .

End of summer win actie

Afbeelding
Het einde van de zomer is in zicht al is dit niet te merken aan het weer deze week. Het leek me leuk om een envelop samen te stellen met items om mee te shinen. Zo heb ik een zilver kleurige bangle  Een roze nagellakje in een schattig flesje  En uberschattige handzeep sterretjes in de envelop gedaan. Verder zal er nog een tegoed bon en een kortingsbon inzitten en misschien nog een extra item ;) Mee doen is simpel! Volg mij op  instagram  en laat een comment achter onder de win actie foto dat je mee doet. Heb je geen Instagram ?  Je mag me ook volgen op  twitter  of  Facebook   laat dan hier onder een comment achter met een geldig email adres.   De win actie eindigt over ongeveer een week. 

NOTD : Essence- forgive me & tattoo liner

Afbeelding
Forgive me is een van mijn favoriete kleurtjes van Essence maar ik had hem er al een tijdje niet meer bij gepakt. Vandaag combineerde ik hem met de tattoo liner voor nagels en nagelriemen.   Deze blijft zonder topcoat 1 dag mooi zitten en met tot 3 dagen. De nagellak zelf dekt met twee laagjes en heeft een normale droog tijd.

Kiekjes Kieken- Verjaardags drukte.

Afbeelding
Afgelopen week was weer een druk weekje! Een ziekenhuis bezoek, De verjaardag van mijn vader,tante en neefje gevierd en mijn oma vierde ook haar verjaardag in een wok restaurant. Check hoe schattig Diva er uit ziet,  Zij is de poes van mijn moeder. Super leuke lakjes van Essence !! Ik kocht ook deze leuke honey comb blush van w7. Dit was mijn face of the day van zaterdag. Met mijn pa op de foto ! Hij werd 46 jaar oud. Mijn tante was ook jarig en mijn neefje vierde ook zijn verjaardag. In het wok restaurant. Mijn oma vierde namelijk ook haar verjaardag afgelopen weekend. Mijn make-up look van zondag.