Posts

Posts uit oktober 1, 2017 tonen

Opgemaakt #week 41 # oktober 2017 Veel Balea !

Afbeelding
Ook deze week heb ik weer enkele producten opgemaakt. Deze keer niet zo veel omdat ik vooral kleine verpakkingen heb opgemaakt. 

Review : HEMA showerfoam en whipped bodybutter.

Afbeelding
Ik was eigenlijk bij de HEMA voor Halloween feesthoedjes maar kon het niet laten om even langs de beauty afdeling te gaan.  Ik vond daar allerlei nieuwe producten en geuren zonder salicylzuur dus nam ik twee producten uit twee lijnen meer naar huis. De showerfoam komt uit het busje als een soort gel dat je zelf moet opschuimen. In principe is het product hierdoor zuinig in gebruik maar ik hou van lekker veel schuim. De geur is bloemig, volgens mij is het een geur die de HEMA eerder heeft uitgebracht.  Het schuim voelt fijn aan op mijn huid en is lekker stevig en dik. Mijn huid voelt ook niet droog aan naderhand, iets dat ik nog wel eens heb met douche producten.  Het enige nadeel is dat ''sparkling sensation'' alleen in een 75 ml bus te koop is.  Ik doe hier hooguit 4 keer mee zoals met alle kleine showerfoams. Verder ben ik helemaal tevreden.  De verpakking is leuk, het schuim komt er uit als gel waardoor je niks verspild en de dop ook schoon blijft, de geur is

Review: Balea lemon & buttermilk showercream.

Afbeelding
Balea heeft altijd heerlijke douchegels en toen ik hoorde dat ze van mijn favoriete geur ook een douche cream hadden uitgebracht vlogen er geheel per ongeluk meteen een stuk of 6 in mijn winkel mandje ;) . De verpakking ziet er vrolijk uit en je weet ook meteen om welke geur het gaat. Zoals altijd kost een fles 55 cent en hiervoor heb je 300 ml. Een heel vriendelijk prijsje dus. De geur is heerlijk zoet maar toch ook zuur en ik ben er helemaal gek op. Nu het weer wat kouder is kan ik wel iets meer verzorging gebruiken en dan grijp ik al snel naar een cream of foam.  Deze cream laat mijn huid ook nog eens zacht achter door de moisture formule en mijn badkamer en huid ruiken nog een tijdje lekker subtiel naar deze geur. Ik ben er weer blij mee en kan weer eventjes vooruit .