Posts

Posts uit februari 21, 2016 tonen

Wat de pot schaft : Broodje Pulled Chicken

Afbeelding
Je laat de kip lekker meetrekken in een kippenboullion totdat deze in stukjes uit elkaar valt.  Vervolgens bak je de kip in een klein pannetje en giet je er chili saus overheen. Broodje knoflooksaus met komkommer erbij en eet smakelijk.

Kiekjes Kieken # 27

Afbeelding
Maandag heb ik eigenlijk niet zo veel gedaan. Op dinsdag maakte ik deze  cake haha .  De smaak was super maar de decoratie moet ik echt niet professioneel aan gaan beginnen ;) Woensdag was er een tripje ziekenhuis en heb ik geen foto's  gemaakt. Op vrijdag at ik lekkere pangasius filet uit de oven. Chicco <3    De win actie loopt nog en we zijn er bijna..

Review : Action Fashion Professional Pink Lip Duo.

Afbeelding
Ik heb deze lip producten al vaker voorbij gelopen omdat ik eigenlijk niks verwachtte van het pigment. Toch kon ik het dit keer niet laten aangezien deze lipduo precies de kleur had waar ik naar zocht.  Zou het toch wat zijn voor 0,99 ? De lipduo bevat een lipstick en een lipgloss. Op mijn arm is het pigment erg goed! Met een gezicht doekje krijg ik de swatch nog niet eens meteen verwijderd. Wat me op valt is dat de lipstick mat is !!  Yay !! De lipgloss is heel erg shiny en ligt echt dik op je huid. De lipstick glijdt over mijn lippen en door de vorm kun je hem gemakkelijk aanbrengen.  Hij droogt mat op zonder dat je hem goed voelt zitten of dat hij je lippen uitdroogt. De lipgloss plakt niet ondanks de dikke substantie en hier ben ik erg blij mee.  Ook hier is het pigment gewoon super. Dit lipduo kan maar zo eens een favoriet worden!

Wat de pot schaft : Notenrijst,gebakken ei met groenten + gevulde champignons

Afbeelding
Vandaag kookte ik bij mijn moeder thuis. Ik maakte gevulde champignons met noten rijst en ei met een hele hoop groenten er doorheen. Ik heb niet overal foto's van maar , In de gevulde champignons ging het volgende : * lente ui * pistache noten * pecannoten * port salut kaas * paprika *bieslook * serano ham  Dit ging door het ei : *zoete ui * courgette *paprika * jonge kaas *lente ui Heerlijk was het !

Review : Essence lipstick VELVET MATT 07

Afbeelding
Van de week liet ik jullie al twee nieuwe lipstick kleuren zien van Essence en vandaag laat ik jullie velvet matt 07 zien. Het is een matte nude kleur die voor iedereen wel draagbaar is. De lipstick glijdt over mijn huid heen en voelt erg prettig aan op mijn lippen ondanks dat hij mat is . De kleur verdeeld gemakkelijk en de lipstick blijft goed zitten al geeft hij wel af aan je glas als je wat drinkt . Ik vind hem in ieder geval erg mooi en dit is echt zo'n everyday kleurtje die ik vaak zal gaan dragen.  Ik vind hem ook wel wat weg hebben van mac ''please me '' die ik overigens zelf niet in mijn bezit heb , maar wel op andere blogs voorbij heb zien komen.

Wat de pot schaft : Monster Roerei

Afbeelding
Heb je geen zin om te koken of heb je te veel groenten ingekocht ? Deze monster Roer ei  is een uitkomst. * 2 eieren * halve paprika * 2 enorme of meerdere kleine champignons * gedroogde bieslook * lenteui *1 grote zoete ui * seranoham  1 plakje * beetje jonge kaas 

Review : Essence lipstick VELVET MATT 24

Afbeelding
Essence heeft een paar nieuwe lipsticks aan haar assortiment toegevoegd en ik viel meteen voor  deze mooi paarse matte lipstick. Op mijn arm glijdt hij goed over mijn huid heen. Al vind ik hem niet helemaal mat.  Op mijn lippen is hij een stuk matter, maar is het lastig om gelijkmatig de kleur te verdelen . Wel vind ik het een mooi kleurtje en hij blijft lang zitten.

NOTD : Essence - need your love

Afbeelding
Dit lakje van Essence hoort bij  ''the darks'' series en is een heel donkerrode lak.  Deze matcht precies bij de''tres chic'' lipstick.  De lak dekt met 1 laagje en droogt snel. Ik vind de formule erg fijn en het kleurtje gewoon prachtig. 

Review : Essence Lipstick Tres Chic

Afbeelding
Essence lanceerde onlangs nieuwe producten en deze lipstick sprak mij meteen aan .  Een vampier rode donkere lipstick. De lipstick zit in een zwarte verpakking met een streepje kleur waardoor je precies ziet welke lipstick je te pakken hebt.  De swatch maakte ik met 1 veeg en ik kan je alvast vertellen dat die niet zomaar met een reiniging doekje weg kreeg, met het pigment is dus niks mis ! De lipstick is erg romig en glijdt gemakkelijk over je lippen heen . Je moet wel een paar keer over je lippen heen gaan om een gelijkmatige kleur te krijgen maar verder ondervind ik geen problemen .  De lipstick geeft wel af maar omdat de kleur staint verdwijnt hij wel mooi geleidelijk van je lippen. Ik ben erg tevreden over deze vampy kleur! 2,39  Kruivat of Trekpleister.

Wat de pot schaft : Beenham & Gestoomde groenten.

Afbeelding
Ik had trek in beenham , maar in je eentje in zo'n stuk al snel te veel.   Daarom kocht ik een mini beenham zonder bot in de supermarkt . Beenham broccoli en bloemkool roosjes olijfolie  Je bakt heel simpel de beenham aan tot dat hij dicht geschroeid is . Vervolgens mag hij de oven in voor een half uurtje op 180 graden. Dan besprenkel je hem met een beetje olijfolie en mag hij nog terug voor 10 minuten. Dit doe ik zodat hij niet uitdroogt. De groenten stoom je heel gemakkelijk in een stoomzak in de magnetron voor een paar minuten. Natuurlijk kun je er nog een gekookt eitje, aardappelen, of een ander bijgerecht bij eten . Ik had hier wel genoeg aan.

Opgemaakt # Februari 2016

Afbeelding
Ook deze maand ging er weer veel doorheen. halve flessen opmaken gaat de goede kant op ! Met deze fles heb ik zowat een jaar gedaan omdat ik het zo zonde vond als hij opging. Het is echt mijn favoriet van de body shop en ik hoop dat ze deze geur weer een keer in de sale hebben. Van deze showergel van Yves Rocher bestelde ik meteen twee flessen en helaas zijn ze beiden op. Het was een LE dus deze komt jammer genoeg ook niet meer terug.  Hij was erg fijn. Ook dit maskertje van Dr. van der Hoog ging op. Een verfrissend maskertje met een lekkere geur. Wow wat een heerlijk geur was dit zeg ! Het was een waxmelt met de geur ''dewberry'' van  watmaaktjemooi  . Deze zou ik zeker opnieuw kopen. Deze fles kocht ik voor 1,00 bij het kruidvat en ik nam hem mee omdat ik de verpakking zo leuk vond haha. Het was een prima shampoo maar niet speciaal. Deze porie strips koop ik altijd bij de Action. Soms zijn ze fijn en soms plakken ze niet. Dit ligt er echt