Posts

Posts uit oktober 9, 2016 tonen

Win actie ! 10,00 shoptegoed beautyxspace webshop.

Afbeelding
Al een tijdje heb ik bij mijnwebwinkel een mini gratis webshop. Erg leuk natuurlijk om te doen en bij deze wil ik 1 van jullie blij maken met 10,00 shop tegoed! BeautyxSpace webwinkel. Wat je hiervoor moet doen ? Like de   Facebookpagina van BeautyxSpace Like   BeautyxSpace op Instagram heb je geen Instagram? Deel dan het win actie bericht op Facebook.  Bij 1300 volgers op Facebook  OF 200 volgers op Instagram word het shop tegoed verloot. Laat je hier ook een reactie achter dat je mee doet? ( lukt dit niet dan mag ik dit ook op Facebook ) 

Favorieten September / Oktober 2016 !

Afbeelding
De afgelopen tijd is er eigenlijk geen nieuw favorieten artikel verschenen omdat deze eigenlijk al een tijdje het zelfde waren.  Dit keer heb ik echter ook nieuwe favorieten en zal ik mijn all time favorieten dan ook niet benoemen in dit artikel. Deze zijn namelijk nog steeds hetzelfde.  Als eerste deze Fingerfood van wmjm en een fluffy bodybutter van hetzelfde merk. Dit zijn heerlijke producten die ik dagelijks gebruik.   Deze producten van Kruidvat zijn ook helemaal geweldig, alleen de tea tree producten die ik nog aan het testen ben vind ik wat minder bij mijn huid passen. Deze lipbalsems waren tijdelijk bij het Kruidvat te koop maar ik zag ze ook al bij de Action liggen.  Ik ben er dol op en heb deze blauwe bessen variant dan ook dagelijks gebruikt . Ik ben eigenlijk geen blush meisje en draag standaard enkel bronzer als blush maar damnit wat is deze mooi ! Het pigment is goed, de kleur is niet te oranje en het geeft je een gezond blosje.  De zomer is n

NOTD : Trend it up 050

Afbeelding
Trend it up is een merk dat je bij de DM drogerie kunt kopen.  Deze lakjes kosten slechts 1,25 en dekken met twee laagjes. De droogtijd is snel en het kwastje lakt erg prettig.

Review : Kruidvat Hydraterende Dagcrème

Afbeelding
Eerder liet ik jullie de review van de oogcrème en het crème  masker al zien, vandaag is de dagcrème aan de beurt.  Eigenlijk ben ik verknocht aan de Yves Rocher dagcrème  maar goed die kost 12,95 per pot en deze slechts 1,99.   Daarom wilde ik deze graag een kans geven. Hij zit in een oude apothekers potje en ik vind de vormgeving leuk gedaan. De crème zelf is gewoon wit. Het aanbrengen voelt erg verfrissend en de crème is inderdaad erg zacht en hydraterend voor de huid. Ook van deze creme ondervind ik geen irritaties, ik denk dat ik voorlopig mijn huid verzorging gewoon bij Kruidvat koop, op mijn geliefde reiniging gel van Yves Rocher na dan. Toch ga ik ook de was gel van Kruidvat nog testen! Deze review komt als ik deze uitgebreid getest heb.

Review : Kruidvat oogcrème met vitamine E

Afbeelding
Ik weet het niet zeker maar volgens mij is dit nog een oude verpakking die in de schappen stond. Het is een oogcrème  met vitamine E en dit kan ik zeker wel gebruiken. Ik heb last van chronische hoofdpijn en na een slechte nacht heb ik donkere kringen onder mijn ogen die tot Tokio reiken.  Deze creme komt dan super van pas. Hij hydrateerd,egaliseerd en verfrist waardoor je weer een lekker heldere oog opslag krijgt.  De huid onder mijn ogen voelt ook minder trekkerig aan en ik smeer dit ook op mijn wenkbrauwen om ze in model te houden. Ook over dit product ben ik erg tevreden. Alleen krijg ik na gebruik wel ietsje last van een traan oog. Ik weet alleen niet of dit ook echt komt door dit potje of door een ander product.  Ook deze kost 1,99 .

Review : Kruidvat shea butter crème masker

Afbeelding
Het Kruidvat stopte haar originele producten in een nieuw jasje en produceerde er ook meteen nieuwe producten bij. Toen ik dit crème masker zag moest deze natuurlijk meteen mee want met dit weer krijg ik een erg droge huid . Dat er shea boter in zit is voor mij een extra plus punt want deze staat bekend om haar hydraterende eigenschap en ik vind het ook nog eens heerlijk ruiken.  Het masker is wit en ruikt heerlijk zacht naar shea boter. Hij voelt heerlijk zacht aan op de huid en is gemakkelijk uit te smeren.  Het fijne van dit masker is ook dat hij niet hard word zodat je het masker weer gemakkelijk af kunt nemen zonder geschrob en geboen wat dan weer zorgt voor een geïrriteerde huid . Ik gebruik dit masker onder de douche zodat ik meteen weer af kan spoelen en wat voelt mijn huid ontzettend zacht aan !  wow ik ben echt heel erg tevreden over dit masker want ik heb namelijk een ontzettend gevoelige huid en vooral bij maskertjes heb ik snel last van een rode huid.

Review : P2 retro ''snatch a kiss'' lip mousse

Afbeelding
De verpakking en de kleur van deze lip mousse sprak mij meteen aan toen ik hem zag liggen in de DM.  Maar ook het feit dat het een lip mousse was, want dit kende ik nog niet. Eerst dacht ik dat dit zo'n creme zou zijn die ontzettend vervelend op je lippen zou gaan plakken maar niks was minder waar. Dit product is echt een mousse, heel erg gepigmenteerd  en je kunt hem ook precies aan brengen door de handige applicator.  Hij ruikt niet vreemd en droogt je lippen ook niet uit . Ook plakt hij niet en voelt hij lekker luchtig, ja zoals een mousse aan. En het kleurtje vind ik echt geweldig. Dit kan maar zo een nieuwe herfst favoriet worden. 

NOTD : Catrice - Cha-kira

Afbeelding
Deze mooie fashion color lak van Catrice heet Cha-kira en is een heel mooie roze achtige nude kleur. De lak dekt in een enkel laagje en de kwast is prima.  Heerlijk kleurtje!