Posts

Posts uit mei 20, 2018 tonen

I heart make-up shoplog 1+1 Gratis Kruidvat - 2 ooglooks..

Afbeelding
Ik ben dol op I heart make-up.  Het merk is dierproefvrij, de producten zien er ontzettend leuk uit, de pigmentatie is een dikke prima en ze zijn ook nog eens betaalbaar. Nu er een 1+1 gratis actie was kon ik helemaal los gaan ;) Ik kocht deze twee lipsticks. Deze ruiken naar vanille en zijn mat.  Ze komen uit de dragonheart en mermaid collectie.  Er is ook nog een unicorn collectie maar ik ben niet zo dol op metallic finishes. Ik kocht het chocolate elixer palette en het chocolate mint pallette.  Deze had ik nog niet en de kleuren zijn prachtig. Het rose gold palette was al uitverkocht maar de mini paletjes waren er nog wel.  Ik koos voor deze en de bronzing variant. Als laatste kocht ik de unicorn en mermaid oogschaduw palettes. De kleuren zijn intens en de pigmentatie is dat ook. Ik maakte ook nog 2 looks met een aantal kleurtjes.

Opgemaakt # Week 21 # Mei 2018

Afbeelding
Zoals beloofd, het artikel van deze week. Ik maakte de laatste Balea conditioner op helaas. Kan iemand een voorraad mee nemen ofzo? Er ging ook een douchegel op van Balea.  Het was een limited edition van vorig jaar geloof ik . Verder kleurde ik mijn haar en daarvoor gebruikte ik de volgende producten. En ik maakte een gliss kur haarmaskertje op. De lipbalsem heb ik al 10 jaar liggen en gebruikte hem nooit. Weg ermee. 

Opgemaakt # week 20 # Mei 2018

Afbeelding
Mijn excuses, dit artikel hoorde vorige week vrijdag al online te komen maar vanwege griep is het een week uitgesteld. Het artikel van vandaag komt morgen online. Dit is mijn favoriete gezicht crème van Yves Rocher. Gelukkig heb ik een back up. Deze is ook alweer in gebruik. Er ging een flamingo douchegel op van FA. Deze rook lekker en werkte prima. Ik maakte ook twee face masks op.  Fijne producten en ook hier heb ik er nog een aantal van liggen. Van Yves Rocher maakte ik ook een face scrub op. Verder ging er nog een Alien waxxie op. De foto daarvan is verdwenen. De eyepads van Action blijven favoriet. En deze Etos handzeep werkte ook prima. En als laatste een lekkere geur kaars van de Acion.