Posts

Posts uit februari 28, 2016 tonen

Kiekjes Kieken #28 A lot of Louis.

Afbeelding
Ik heb nog nooit eerder bleek selderij gegeten maar wil graag nieuwe groenten uitproberen. Ik vind hem een beetje naar kerrie smaken en rauw was niet al te geweldig maar met magere smeerkaas of een yoghurt sausje lijkt het me wel erg lekker.  Of misschien door mijn smoothie ? Mijn Louis lag er weer bij als een verwend prinsje, Ook Dirkje poseerde ontzettend schattig. Deze ijskoffie is van de Aldi, smaakt prima! Selfie with tha cat.  haha . Een nieuwe maskertje van Kruidvat die ik natuurlijk meteen uit moest proberen!   And sorry not sorry nog een foto van Louitje.. Ik heb zoveel gelezen over deze lekkernij dat ik het zelf ook ging maken . kikker erwten uit de oven!  Ik deed er curry kruiden en provinciaalse kruiden overheen.  Heerlijk! Yum ! Broodje gezond. Omg! En toen sneeuwde het opeens. Ik maakte ook een nieuwe bloggers groep aan  :   Blogger Market    een blog sale groep waar jij al je spulletjes kunt verkopen . 

Review : Kruidvat Tissue Masker Energizing Boost - Avocado & Capuacu Butter.

Afbeelding
Het Kruidvat heeft onlangs een nieuw masker aan haar assortiment toegevoegd.  Het gaat om een tissue/sheet masker met avocado en capuacu  boter.  Hij kost 0,89 cent e voor dat bedrag wilde ik hem zeker wel proberen! Het masker is een weldaad voor de vermoeide huid en geeft een snelle energyboost.  Avocado olie heeft vochtbindende eigenschappen en cupuacu boter verzacht de huid en zorgt voor een zijde zacht gevoel .   Het is de bedoeling dat je het masker 8-10 minuten op je gezicht legt en de overige lotion in masseert of afneemt met een droge tissue .  Geen gedoe met het masker van je gezicht afpeuteren dus ;)  Het tissue is echt enorm , mijn halve gezicht past in het neusgat dus dit werkte absoluut niet. Daarom heb ik hem uiteindelijk in mijn handen uitgewrongen en de lotion zo in laten trekken voor 10 minuten. Het was zo verschrikkelijk creepy dat ik er nieteens een foto van gemaakt heb. Het masker voelt erg verfrissend en nu ik er niet meer uit zie als freddy kru

Wat de pot schaft # Rijst, Kip & zoetzure saus + extra groenten.

Afbeelding
Heerlijk kip in zoet zure saus, ook uit een pot, maar toch miste ik wat extra groenten . Aan mijn saus voegde ik het volgende toe. * handje vol oesterzwammen * groen pepertje * halve rode zoete punt paprika * halve lenteui * paar cherry tomaatjes in stukjes. * teentje knoflook En uiteraard een kipfilet in blokjes, serveer met rijst :) Gewoon een simpele maaltijd met extra pit .

Review : Baby Lips Winter Delight : Sweet Apple

Afbeelding
Vertroetel je lippen met deze verzorgend lipbalm, voorzien van de meest warme winter geuren. Ontdek de 4 verslavende smaken die je onderdompelen in heerlijke winterse sferen. Deze balm geeft je tot 8 uur hydratatie en heerlijk zachte lippen .   Dit is van Maybelline over deze winter edition babylips zegt.  Ik koos voor ''Sweet Apple''  een rood getinte lipbalm. De balm ziet er fleurig uit en zit in een kartonnetje. Dit vind ik handig want zo weet je zeker dat hij nog niet gebruikt is.   Ik verwachte een mier zoete appel geur maar dit is niet het geval .  Je ruikt er zeker appels in terug maar ook allerlei kruiden. Ik ben meteen verliefd op de geur. Op mijn arm zie je dat hij aardig wat kleur afgeeft en dit vind ik ook een pluspunt .  Dit vind ik toch altijd net iets specialer dan een saaie clear balm. Hij glijdt lekker over mijn lippen en ze voelen heerlijk zacht aan.  Dit blijft ook zeker een aantal uur zo . Ik ben helemaal fan van deze baby

Blog Sale # 1

Afbeelding
Hier vind je de producten die ik verkoop die ik niet gebruik of alleen geswatched heb .  Als er een * bij staat is het product geswatched anders kun je er van uit gaan dat het nieuw is .   Verzendkosten variëren tussen 0,73 en 6,95 ik verzend met PostNL . Zover ik de verzendkosten weet, zet ik deze er bij met een + bedrag. engelinagraepler@hotmail.com   1,50 + 0,73 1,00 p.s + 2,07  * Douchegel playboy 1,00 + 6,95 1,00 + 2,07 2,00 + 1.50* 1,00 + 2,07 * 25 cent per stuk  + 1,38 * yves rocher 24 hours creme hydra vegetal 5,00 + 6,95  Samen voor 4,00 inclusief. * 0,50 per pakje + 1,38 verzendkosten. 5.00 + 6,95 samen 0,50   + 2,07 verzendkosten * 1,00 per stuk  + 0,73

NOTD : Action Absolute nudes nagellak nr 46

Afbeelding
De Action verkoopt sinds kort 3 setjes met 6 lakjes die in de categorie ''nudes'' passen .  Ik koos voor absolute nudes. Er zijn ook nog  ''party nudes'' en ''manicure nudes'' Het kleurtje dat ik nu draag heet nr. 46 en dekt met 1 laagje. Hij droogt snel en de kwaliteit is prima  . Een setje kost 0,79 . Elk flesje bevat 2 ml. Leuk om kleurtjes uit te proberen.

Oproep : Mini Mysterie Swap

Afbeelding
Hallo allemaal, het lijkt me erg leuk om een mini swap te doen .  Gewoon iets kleins om je dag op te fleuren. Dat mag een lekker maskertje zijn, fijne waxmelts, een lipstick of misschien ben je wel creatief en kun je wat leuks maken ? De reden voor een mini swap? Wie vind het nou niet leuk om een momentje van geluk te ontvangen zonder dat het je veel kost of veel kwijt bent aan verzending ? Enkele regels : # a.u.b  breekbaar spul goed verpakken # Geen gebruikte make-up.   Heb je interesse?  Laat hier onder dan een reactie achter en stuur mij een prive bericht op   Facebook   met daar in je adres.   Vervolgens stuur ik iedereen een bericht terug naar wie je wat mag verzenden. Bij 5 mensen stopt de inschrijving.

Review : Essence lipstick VELVET MATT 18

Afbeelding
Ik sluit   ''lipstickweek'' af met deze matte rode lipstick van Essence die de naam Velvet Matt 18 draagt. De lipstick glijdt over mijn arm en meteen is er een mooi pigment te zien.  Over mijn lippen glijdt hij ook fijn en hij benadrukt geen velletjes. Wel heb ik het gevoel dat deze lipstick mijn lippen uitdroogt terwijl ik dit met de andere velvet matt 07 lipstick niet had.   Ik vind het een mooie donkere kleur en hij is inderdaad matt op je lippen . Hij blijft lang zitten en is lastig te verwijderen .