Posts

Posts uit januari 27, 2019 tonen

Opgemaakt # 4 Januari 2019

Afbeelding
Ik show jullie weer wat ik de afgelopen week heb opgemaakt. Dit keer was het wat minder als normaal gesproken. Als eerste maakte ik een haar masker op. Nu heb ik geen geduld voor haar maskers en laat ik deze meestal slechts 2 minuten zitten. Bij dit masker was dit echter genoeg. Mijn haar voelt super zacht en minder pluizig aan na gebruik. Ik heb alleen geen idee meer waar ik hem kocht, volgens mij in een voordeel shop want ik betaalde er slechts 2,99 voor. Ook maakte ik weer eyepads op. Dit keer van Purederm. En als laatste een showerfoam van Dove. Als ik hem weer goedkoop in kan slaan neem ik er zeker weer eentje mee.

Action shoplog # 2 Januari 2019 ( voornamelijk food)

Afbeelding
Ik kwam eigenlijk bij de Action voor EHBO dingen, en wat gezond eten. Toen vond ik nog een aantal andere dingetjes, waardoor er nog een shoplog online komt. Deze eyepads zijn heel vaak op bij de Action, dus nam ik meteen 3 verpakkingen mee. Reeses, mijn guilty pleasure wat ik eigenlijk helemaal niet mag hebben. Maar zo heel af en toe koop ik er toch eentje. Deze Beef Jerky ken ik nog niet, maar wil ik wel eens proberen.  Deze cranberry mix is verrassend genoeg helemaal niet zo hoog in suikers, dus koop ik deze ook weleens. Ook kocht ik nog een zakje walnoten. Deze crackers wil ik ook wel uitproberen. Deze heb ik al een tijdje niet meer gehad ! Een handig en redelijk gezond tussendoortje. Cola zero mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Deze dadelballetjes zijn ook lekker, en met alleen maar natuurlijke suikers. Zelf drink ik geen koffie, dus voor bezoek haalde ik een verpakking met koffie sticks . O

Cadeau idee Harry Potter Fan ! ( Ravenclaw editie )

Afbeelding
Het leek me leuk om weer eens een cadeau idee met jullie te delen. Er was geen speciale gelegenheid maar ik weet dat mijn mede Harry Potter fan, mijn zusje dit cadeau mandje zeker wel kan waarderen, vooral in ''Ravenclaw'' thema.  Ik kocht items via Aliexpress, HEMA, Action en het armbandje in de huis kleuren maakte ik zelf. Wat zit er in ? Harry potter sokken in de Ravenclaw kleuren. Een ''prefect'' pin. Geluks koekjes Trein kaart Hogwarts brief Deathly hollows ketting Een mok welke ik zelf versierde. Een ''dumbledore'' chocolaatje Gehaakt armbandje En een I love Dobby Sticker. Ik ben benieuwt wat ze er van vind.