Posts

Posts uit maart 10, 2019 tonen

Review : Ziaja conditioner Silk lijn

Afbeelding
Mocht je het nog niet door hebben, ik ben dol op Ziaja. Wist je dat dit merk al weer 30 jaar bestaat? In Nederland zijn de prachtige producten van Ziaja sinds 2013 te koop. Ziaja heeft producten voor jong en oud, man of vrouw en voor elk huid type is er wel een product te vinden bij deze online drogist. Maar ook voor eczeem hebben zij fijne producten die dan weer net een stuk goedkoper zijn dan bij de apotheek. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingredienten, zijn dierproefvrij en bijna alle producten zijn vegan. Zo is de geitenmelk lijn niet gemaakt van echte geitenmelk, maar van een nabootsing. Van Ziaja mocht ik weer 3 mooie haar producten uitproberen. Helaas ben ik allergisch voor salicylzuur, waardoor ik zelf alleen de conditioner getest heb, maar de andere twee producten zitten nog in de test ronde door mijn moeder, waar binnenkort een gast review van online komt. Ook vertellen zij en mijn broertje over de geweldige  Ziaja natuurlijke argan olie gezicht

NOTD : Essence- love diary

Afbeelding
Essence had ''ooit in een ver verleden''' een prachtig kleurtje genaamd ''love diary'' in haar collectie.  Dit was nog in het color en go tijdperk. Lang heb ik nog aan dit oude flesje vastgehouden tot hij toch echt op was en ik hem weg moest doen. Tot mijn grote vreugde heeft Essence dit prachtige kleurtje opnieuw gelanceerd bij de nieuwe nagellak lijn! De kleur is fantastisch, de dekking is goed en de droogtijd is super snel. Het kwastje is verbeterd, de formule ook & met een enkele strook kun je (bijna) al je nagels in 1 keer van een lak voorzien. Voor 1,69 kun je deze budget lakjes kopen.

Opgemaakt # week 8 /9/10

Afbeelding
Ja zeker ! Deze weken zijn er eindelijk  weer producten opgegaan. Ik maakte een shampoo op van Elvive. Het is een ''lichtere'' versie van de shampoo welke ik normaal altijd koop. Ik heb de normale versie weer in Duitsland gekocht ! Ik maakte deze heerlijk geurende Balea douchegel op. Eigenlijk wilde ik hem bewaren voor de zomer, maar ik vind hem zo lekker dat hij nu al lekker op ging. Ik maakte een verpakking eye pads op, standaard. Dit keer van Botanical Choice.. En ik maakte weer een verpakking porie strips op. Van Ziaja maakte ik deze conditioner op. Een review hiervan komt zo snel mogelijk online! Ook maakte ik een waxmelt op. Normaal gesproken ben ik erg tevreden over Woodwick. Maar deze rook erg ''wax achtig'' en er kwam bijna geen geur van af. En als laatste een handzeep van Balea .