Posts

Posts uit maart 11, 2018 tonen

Ik ga verhuizen ! + Update

Afbeelding
Yes ! Ik ga verhuizen.  Ik ben echt superblij dat ik het eindelijk kan vertellen maar verhuizen is een hoop werk. Daarom heb ik van te voren al bedacht wat ik moet gaan doen en wat ik moet gaan regelen. Het ''beauty aspect'' van verhuizen zoals inpak tips en de nieuwe indeling straks behandel ik op deze blog. De schoonmaak, en algemene verhuis tips zullen verschijnen op  ItsEngie  . Dit betekent wel dat ik wat minder actief zal zijn de komende maand aangezien ik in mijn nieuwe woning nog geen internet heb. Maar ik hou jullie op de hoogte via Instagram vanaf April ! 

Opgemaakt # week 11 # Maart DEEL 2

Afbeelding
Ik ben druk bezig met dingen weg gooien ,op maken of weg geven en deze week zijn er daarom 2 opgemaakt artikelen . Van Elvive heb ik een mega fles shampoo en bijbehorend masker opgemaakt. Deze koop ik steeds opnieuw. Deze 2 concealers zijn oud en niet mijn kleur, weg ermee! Ik maakte samples & maskertjes op. Deze douchegels zijn leeg !  Ik hou van bodymists en deze roken heerlijk. De ene was van Victoria's secret en de andere van HEMA. Ook deze mini's zijn leeg. De voetcrème van oriflame is full size. En een beautyblender....

Declutter #week 2 # Maart 2018

Afbeelding
In deze rubriek pak ik steeds een stukje van mijn beauty en body/skincare collectie aan en kijk ik wat weg kan.  Onderstaande producten liggen al minstens 3 jaar in mijn lade, ze zijn bijna leeg ook overigens. Weg ermee! Hetzelfde geld voor deze producten, oud en bijna leeg. Deze lip producten liggen ook al veels te lang open en de helft vind ik niet eens mooi. De oogpotloden zijn uitgedroogd en foundation draag ik niet. 2 oogschaduw palletjes die ik niet meer gebruik en twee mini's die bijna op zijn en er ook al een paar jaar liggen. En als laatste een leeg parfum flesjes waarvan ik niet weet waarom ik die niet eerder heb weggegooid. Dat ruimt alweer aardig op ! Van de 5 lades zijn er 3 leeg.

Bodylotion/butter/foam stash.

Afbeelding
Vorige week liet ik al mijn lipstick, lipbalm en handcrème & skincare  stash zien.  Vandaag is mijn bodycare aan de beurt. Ik ben best wel picky hiermee dus heb ik ook niet ''veel'' producten. Ik heb 5 HEMA bodybutters. Deze kocht ik op toen ze uit het assortiment gingen. Ik heb 1 roze en 1 blauwe in gebruik. Van Balea heb ik 2 body lotion foams. Hiervan heb ik er eentje in gebruik, ze ruiken heerlijk maar zijn niet super verzorgend. De winter wonderland lotion is al half leeg.  Van Wat Maakt Je Mooi heb ik nog een bodydressing die in een doggybag zat , hetzelfde geld voor de glitter bodybutter, deze staan nog ongebruikt in de kast. De endless weekend is half leeg , deze koos ik zelf uit. Deze Nivea lotion is nog nieuw, deze zat in een subscription box en heb deze nog niet  eens geroken. Ik heb nog 2 mini producten van Ziaja, deze zijn erg fijn. Eentje is bijna leeg , de andere is een back up. En dan heb ik nog een mini milk & honey bodybutter van

Opgemaakt + weggegooid week #11 #Maart 2018 DEEL 1 !

Afbeelding
Ja zeker, er zijn weer een hoop dingen opgegaan of weggegooid.  Ik maakte een Balea douchegel op , ik gebruikte hem als handzeep omdat de geur mij eigenlijk tegenstond. Deze mini douchegel van Vogue ruikt heerlijk , maar droogt mijn huid uit dus gebruikte ik ook deze als handzeep. Ik maakte ook weer under eyepads op. Deze heerlijke showersmoothie met de geur brown sugar & Fig is van Wat Maakt Je Mooi en ik vind het oprecht jammer dat deze op is . Deze geur kaars ging ook op , van Brise dacht ik. En een mini eye serum van Vichy. Onderstaande producten zijn oud, of hoef ik niet meer. De producten in tubes zijn over datum en half leeg of bijna leeg. Ik deel het opgemaakt artikel van deze week op in tweeën omdat het anders wel een erg lang artikel wordt. Vrijdag komt deel 2 online .