Posts

Posts uit maart 2, 2014 tonen

Review : Essence Ultime Spray Conditionor Schwarzkopf

Afbeelding
Je kent ze wel, van die spray’s met 2 lagen, je moet ze schudden en dan zouden ze je haren moeten voorzien, van een mooi glans. Ook zouden ze er voor moeten zorgen dat je haren er gezond uit zien en makkelijk doorkambaar zijn.   Nou ik ben er sceptisch over. Die van Dove bevalt absoluut niet. De spray zorgt er voor dat mijn haren verzwaren en er vet uit zien . Hij trekt niet snel in en vind de dop ook verschrikkelijk irritant !   Maar toen zag ik deze spray in het schap staan: Essence Ultime Spray Conditioner! Van Schwarzkopf. Deze spray zou niet alleen het bovenstaande moeten waarmaken, maar zou er ook voor zorgen dat je haar meer volume krijgt. Dit wilde ik wel uitproberen, het zou echt een uitkomst voor mij zijn. mijn lokken zijn erg droog door al het verven en bleken namelijk.! Het eerste wat me op valt is dat deze fles makkelijk in de hand ligt. Hij heeft geen standaard ronde vorm en dit vind ik erg fijn. Er zit 200 ml in de fles en dit is een normale inhoud. De

Brown Smokey eyes look

Afbeelding
Zwarte smokey eyes vind ik prachtig,maar omdat ik al bruine ogen heb, staat het al snel erg hard/bozig.  Dus besloot ik met het gereviewde palette van NYC, een ooglook te maken . De grijze kleur bracht ik op mijn oogleden aan, en blend die met de warme bruine kleur, vervolgens bracht ik de donkerste kleur in mijn ooghoeken aan,en de highlighter in de binnenste oogoeken en op het wenkbrauwbot. ik vaagde de donkere kleur verder uit in mijn arcadeboog. Om de look af te maken gebruikte ik de paarse gelliner van Catrice, en een mascara van Yves rocher.  Zo ziet het er uit als full-face look. 

Review : Flower Party Parfum. Yves rocher

Afbeelding
Ik ben gek op de flower party parfums van Yves Rocher. Ze zijn lekker zoet, maar toch weer niet te zwaar. Ik heb de zomer en de nacht editie al een tijd in mijn bezit, maar nog steeds de originele versie niet ! Daar kwam vandaag verandering in. Het eerste wat me opvalt is de vrolijke verpakking. Mooi blank en rood glas met een bloemvormige dop. In het flesje zit 50 ml en daar doe je ook wel een hele tijd mee. lychee, framboos, sinaasappel, mandarijn, rozen en vanille   zijn de geur noten, vooral de mandarijnen en de rozen ruik je goed terug in dit parfum. pas als je deze eau te toilette een halve dag draagt ruik je de vanille terug. Ik vind dit een lekker parfum! Net zo lekker als de andere 2. al is ‘’by night’’ een stukkie zwaarder, en ‘’summer’’ nog wat bloemiger deze 50 ml fles kost 35=, bij yves rocher. er is ook een 30 ml fles verkrijgbaar. Doen ! Als je van bloemig en fruitig houdt. Lekker laten liggen : Als je dat niet doet.