Posts

Posts uit september 7, 2014 tonen

Review : Ciate Nagellak ; Cabaret

Afbeelding
Via een leuke ruil heb ik dit pareltje mogen ontvangen. Deze nagellak ziet er niet alleen ontzettend cute uit maar lakt ook nog eens ontzettend fijn vanwege de lange dop.     Ook dekt hij in slechts 1 laagje en dat vind ik altijd een plus punt.  De lak droog super snel en blijft goed zitten zonder te chippen . Ook belangrijk : Met nagellak remover is hij makkelijk te verwijderen en hij staint je nagels niet.     And it is incredibly shinyyyyy Ik hou van deze mooie diep paarse kleur. Dit merk is online te koop. Adviesprijs : 10-14 euro.

NOTD: First Attempt Marlbling

Afbeelding
Vandaag heb ik voor het eerst aan water marbling gedaan. veel tutorials vind je op YouTube en op nail art blogs. Hier onder de uitkomst. Ik gebruikte 2 Sally Hansen lakjes en eentje van Essence.

30 days lipstick challenge #Day 4

Afbeelding
Voor de vierde dag gebruikte ik ''Dare to be nude'' van Essence. Helaas is deze lipstick onlangs uit het assortiment gehaald, jammer!

FOTD : Simple with a hint of green

Afbeelding
FOTD  Simpel met een groene liner.  Onderstaande producten heb ik gebruikt . En dit is de full face foto.

NOTD : Liquid Pink

Afbeelding
Voor deze NOTD gebruikte ik een liquid sand lak van Essence. Ik droeg 2 laagjes.  Het droogt snel en blijft lang zitten. [ op mijn pink lijkt een stukje te missen , dit komt door het licht] .

NOTD : Twinkle Twinkle

Afbeelding
Voor deze mani gebruikte ik Twinkle Star topcoat van Essence en een laagje paarse nagellak van Safari.  

30 days lipstick challenge #Day 3

Afbeelding
Vandaag draag ik een mooie roze lipstick van Deborah. Het kleur nummer is ''11''. Ik kocht deze ongeveer een maand geleden bij de DA.

FOTD : Brown & Pink

Afbeelding
De laatste tijd ben ik weer met make-up aan het experimenteren. Daardoor is deze look tot stand gekomen . Een bruine smokey eye  en een roze lip kleur . Ik gebruikte het sapphire oogpotlood van miss sporty, en verder de producten die ik in de vorige fotd gebruikte.

30 days lipstick challenge #Day 2

Afbeelding
Voor de tweede dag van de lipstick challenge draag ik een koraal kleurige lipstick van Yves Rocher. De substantie is lekker zacht en brengt makkelijk aan. Hij voelt aan op je lippen als een fijne lipbalsem. De kleur blijft redelijk lang zitten maar een drankje overleeft hij niet voor de volle 100%.  Bijwerken is een must.

Review : Essence Hello Autumn Colour Adapting Blush

Afbeelding
Essence Hello Autumn Colour Adapting Blush , dat is een hele mond vol! Maar werkt deze blush ook?   In de verpakking ziet hij er nogal bleekjes uit en het is de bedoeling dat de blush zich aanpast aan de ph waarde van je huid. De blush komt in een schattig transparant doosje.  Zo weet je meteen welke blush je te pakken hebt.   Het is een zachte poeder structuur en er zit al snel genoeg aan je kwast.  Ik ben erg benieuwt of deze blush me een subtiel kleurtje geeft!   Helaas zie ik geen enkel verschil op mijn wangen . Links zie je de foto waar ik de blush wel draag en rechts wanneer ik het niet op mijn wangen heb aangebracht. Misschien dat het een uurtje duurt voordat je verschil ziet ? Op moment van schrijven kan ik niet erg enthousiast zijn over deze blush. Ik zie eigenlijk niet snel verschil en dat vind ik erg jammer. Op moment van schrijven draag ik hem nu een half uur, ik zal later een update plaatsen of ik mijn mening kan bijstellen. De blush is voor 2,59 te koop bij Kruidv

Stash van een lipgloss Addict.

Afbeelding
Ik ben gek op lipproducten, vooral lipsmackers en  mooie glossjes.  Ik heb ook genoeg butters,crayons en zelfs van die stiftjes liggen , maar glossjes zijn mijn favoriet.  Nadat ik mijn stash had doorzocht voor de lipstick challenge besloot ik dat het misschien ook wel leuk is om mijn stash aan jullie te laten zien . Gewoon even wat foto's tussendoor :) Hier zitten mijn lipbalms in potjes in , van  the bodyshop tot Oriflame en schattige cupcake potjes.  Er naast staan wat lipsticks. In het glas staan wat lipcreams en andere glossjes in een ''lange'' verpakking.  En hier wat lipsticks die ik heb uitgezocht. En hier is mijn grote houten bak met alle lipbalms, potjes die ik niet gebruik, nieuwe dingetjes , babylips  en tubetjes. Zoals je ziet heb ik vooral veel Essence want dit vind ik gewoon een erg fijn merk.  Oriflame en Yves Rocher heb ik ook deze hebben vaak verzorgende eigenschappen en dat is weer fijn voor je lippen . Ik heb ook altijd wat glossjes in mijn tas z

30 days lipstick Challenge #Day 1

Afbeelding
Al een tijdje plaatsen beauty bloggers  de 30 days lipstick challenge op hun blogs.  Ik vond het een leuk idee maar dacht dat ik zelf ├╝berhaupt geen 30 sticks in mijn bezitting had!  Ik heb een enorme verzameling lipproducten maar lipsticks horen er niet echt in thuis. Maar toen ik mijn stash ging doorzoeken bleek dat ik wel degelijk 30 sticks in mijn bezitting had. precies 30 namelijk haha.  Dus bij deze dag 1 van de 30 days challenge. Een erg mooie lipstick van Rimmel.  Ik draag hem eigenlijk nooit omdat ik hem net iets te fel vind . Hij heeft een lekker watermeloen geurtje en is aardig waterproof.