Posts

Posts uit augustus 10, 2014 tonen

Review : Essence candy crush nailpolish ''The Matt''

Afbeelding
Ik ben dol op matte nagellak . Helaas had ik alleen een matte zwarte lak in mijn bezit die erg lelijk is en een matte topcoat van de Hema die ik ooit van mijn moeder heb gekregen en inmiddels ook niet meer heb. Vandaag liep ik de Trekpleister in en zag dat Essence haar collectie al vernieuwt had ! De sale was nog maar net begonnen voor mijn gevoel maar alle oude producten hadden al weer plaats gemaakt voor nieuwe goodies.     Deze nagellak viel me meteen op door haar  mooie fel roze kleur en yay! hij zat in de ''matt'' serie. Ik twijfelde geen seconden en hupsakee hij ging met me mee. Dit lakje heeft een brede kwast waarmee je snel en makkelijk je nagels van een mooi kleurtje voorziet. Met 1 laagje ben je klaar en de lak droogt snel. Wat me wel meteen opvalt is dat hij eerder semi-mat is dan echt goed mat. Op de foto zie je duidelijk nog een glansje over mijn nagels heen. Persoonlijk stoort mij dit niet maar ik vind niet dat je deze lak mat kunt noemen. Verder

Oranje lipstick ''Ubub'' makeup. [ Ebay ]

Afbeelding
    Afgelopen maand kocht ik een lipstick op Ebay van het merk Ubub en hij kwam mooi op tijd binnen. Ik was erg benieuwt naar deze lipstick die slechts 1,48 kostte! Hij ziet er namelijk naar mijn mening helemaal niet zo goedkoop uit . De stick zit in een zwart/paarse verpakking en komt in een fleurig doosje. Wat ook handig is aan deze lipstick is dat je aan de bovenkant kunt zien welke kleur je te pakken hebt.     De stick ligt fijn in de hand en makkelijk aan te brengen. Ook blijft hij vrij lang op je lippen zitten. Het is zelfs lastig om het oranje kleurtje er af te boenen! Nu wil ik wel heel graag een ander kleurtje er bij. Op de foto draag ik de lipstick al een tijdje en heb ik mijn mond een keer afgeveegd. De kleur is dus echt erg goed!

Make the look !

Afbeelding
    Helemaal super bovenstaande look! Alleen een beetje heftig om te dragen naar school of na je werk, of om er überhaupt de straat mee op te gaan! Daarom besloot ik een draagbare look te creëren waar toch een gouden tintje in verwerkt zit.      

NOTD/Review : Orly Sweet Tart

Afbeelding
at first I want to notice that I really don't like this polish It doesn't cover enough even though I wear 3 coats! I like the color but its a waste of time and money if you pay full price. Luckily I bought it at clearance Orly sweet tart is een mooi kleurtje. Daar houdt het dan ook meteen bij op! Ik draag op onderstaande foto's 3 laagjes en nog dekt hij niet. De lak is toch net iets te vloeibaar en te dun wat ik erg jammer vind. Bovendien droogt hij zeer slecht en begint vrijwel meteen te chippen, dit tegenoverstaande Pink chocolat waar ik wel tevreden over ben!

NOTD : Orly Pink Chocolat.