Posts

Posts uit december 18, 2016 tonen

FOTD : Kerst look #Silver

Afbeelding
Ik maakte een glinsterende look speciaal voor kerst met bijna alleen Essence producten en relatief weinig producten. Essence silver eyeliner Essence the greys palette Essence fals lashes mascara Action pink higlighter Essence lipliner frappuchino Essence lipstick come naturally Essence liquid eyeliner 

Recept : Quick & Easy ''kerst ster''

Afbeelding
Voor kerst vind ik het altijd leuk om kerst gerelateerde gerechtjes te maken.  * bladerdeeg * gehakt * sjalotjes en bosuitje  * ei  Je maakt inkepingen in je plakje bladerdeeg in elke hoek. In het midden doe je het gehakt en de ui. Je vouwt de hoekjes kruislings dicht en ''plakt'' het vast met ei. Vervolgens gaat hij 20 minuten de oven in op 180 graden of tot het gehakt gaar is. Even af laten koelen en eet smakelijk. Ik heb hem op 25 minuten gebakken, en daardoor zijn de uiteindes een beetje verbrand, dit is te voorkomen door er een velletje aluminium papier overheen te leggen halverwege het bakken .

Recept : Suikervrije havermout/banaan cakejes.

Afbeelding
Met kerst en oud en nieuw staan er altijd veel lekkere gerechtjes op tafel die meestal ook veel suiker bevatten. Aangezien ik diabetes heb blijf ik hier liever van af maar wilde ik wel iets zoets eten.  Ik besloot daarom deze cakejes te maken . Je hebt nodig : 2 bananen zo rijp mogelijk, een eetlepel kokosvet, een klein beetje water, 150 gram havermout. Eventueel kun je er cranberry's doorheen doen, dit maakt ze wel iets minder gezond , maar voor de kerst vind ik dit niet zo erg. Deze ingrediĆ«nten doe je door de blender tot er een deeg ontstaat. Je doet ze vervolgens in mini cake vormpjes en stopt ze voor 25 minuten in de oven op 150 graden . Eventjes laten afkoelen en eet smakelijk! Ik vind het lekker met wat vers fruit er naast.

Opgemaakt #December 2016 deel 2 Mega Veel !!

Afbeelding
Ik doe niet aan goede voornemens maar ik ga in 2017 zeker proberen meer op te maken en zo mijn stash te verkleinen. Vooral de mini producten gaan er aan !  Deze mini showergel/cream? van Treacle moon in de geur marshmallow rook echt goddelijk, Ik heb er  toen 2 meegenomen en heb er ook nog een hand cream van. Via het Menzis spaar systeem kon ik een mini set Rituals uit zoeken waar deze 70 ml shampoo ook in zat. Hiermee kon ik 4 keer mijn haren wassen. Hij rook erg lekker maar voor mijn gevoel verzorgde hij mijn haar niet echt .  Er gaat bijna geen maand voorbij dat ik geen haar kur op maak van de Edeka ! Deze Therme bodymist heb ik denk ik al wel een jaar staan en ik was er heel erg zuinig mee omdat ik hem iets te prijzig vind.  Helaas is ook deze opgegaan. Mijn nieuwe favoriet van Essence is helaas op, helaas is het limited edition. Kan Essence mij hier niet wat van sturen haha ? Deze twee poeders moet ik helaas weg doen. De

NOTD : Etos- too the left

Afbeelding
Dit lila kleurig lakje van Etos heet ''too the left''  als grammar nazi vind ik de naam dus verschrikkelijk maar de kleur is lekker pastelachtig.  Hij dekt in twee laagjes en heeft een normale droogtijd.