Posts

Posts uit september 25, 2016 tonen

FOTD : These cinnamon days.

Afbeelding
Vandaag een herfstige face of the day. liquid eyeliner essence oogpotlood action wenkbrauw poeder catrice foundation miss sporty concealer catrice  gezichtspoeder essence bronzer essence the manizer sisters palette oogschaduw ''the glow must go on'' essence mascara essence

DIY foto lijst idee & Fall nails.

Afbeelding
Het leek me leuk om weer creatief bezig te zijn dus was ik weer lekker bezig met mijn nagels en met een foto lijstje. Het foto lijstje kocht ik bij de Action, evenals de lijm en mozaiek steentjes en de houten herfst blaadjes. De nagellak is de gummi matte lak die ik vanochtend in een notd liet zien.   Voor de herfst blaadjes nail art gebruikte ik de tattoo liner van Essence, speciaal voor cuticles en nagels.

NOTD : Essence me and my umbrella - I love rainy days

Afbeelding
I <3  Rainy Days is een gummi matte kleur die perfect dekt met twee dunne of 1 dik laagje.  Het is een lekker  roodbruin herfst kleurtje .

NOTD: Essence - me and my umbrella

Afbeelding
Deze mooie olijf groene lak van de nieuwe LE van Essence me and my umbrella heeft een fijn kwastje, dekt met een dik of twee dunne laagjes en droogt super snel.  Ik vind het een prachtig herfstig kleurtje die ik er zeker vaak bij ga pakken.

Review: Essence lipsticks me and my umbrella Rosewood & Dark Red

Afbeelding
Afgelopen weekend was ik in Duitsland maar daar waren deze mooierds al uitverkocht ! Gelukkig heb ik ze in Nederland alsnog kunnen bemachtigen.  Beide kleuren zijn erg mooi en de verpakking vind ik er ook tof uit zien. De lipsticks zijn iets breder als normaal en de vorm ziet er niet uit zoals in het pers bericht.  Echter vind ik dit niet erg maar moet je wel een beetje uit kijken met smeren als je dunne lippen hebt zoals ik .  Rosewood is een prachtige oudroze kleur met een matte finish.  Hij is boterzacht, maar blijft goed zitten en hij ruikt ook nog eens heerlijk.   Dark Red is een hele diepe donker rode kleur met een matte finish. Ook deze ruikt heerlijk en heeft een zachte formule. Beide lipsticks drogen je lippen niet uit .  Beide lipsticks zijn intens gepigmenteerd , de rode is alleen wel lastig om netjes aan te brengen zonder uit te lopen. Normaal gesproken zou ik dan ook een lipliner dragen, maar om een eerlijke review te schrijven laat ik dit