Posts

Posts uit juni 25, 2017 tonen

Opgemaakt #week 27 # juni 2017

Afbeelding
Daar ben ik weer met een opgemaakt artikel ! 

Mini minimalisme challenge update - Juni

Afbeelding
Sinds begin juni heb ik mezelf een challenge gegeven. Vandaag laat ik weten wat de progress is. Het doel is om alle doelen voor 15 november te halen.

NOTD : Essence LE Chupa Chups : I want candy - ''I want cola ''

Afbeelding
I want candy ,die zin doet mij denken aan het befaamde liedje dat Aaron Carter ook ooit zong, maar Essence heeft deze phrase gebruikt als naam van een LE samenwerking met Chupa Chups. De lijn bestaat onder andere uit een bodysplash, vier lakjes , een lippalette en oogschaduwpalette .  Nu moet ik toegeven dat de collectie een hoog kleuter gehalte heeft dus heb ik alleen de splash en drie lakjes mee genomen. Vandaag laat ik ''I want cola'' zien. De lakt dekt met een enkel laagje, droogt snel en je nagels ruiken snoeperig naar cola. Ik heb ook nog twee andere lakjes meegenomen, de topper heb ik laten liggen. Ik vind het schattige leuke lakjes voor een klein prijsje namelijk 1,45 per potje met geurende nagellak. Wanneer en of de collectie naar Nederland komt weet ik helaas niet. In Duitsland zijn ze nog volop verkrijgbaar.

Unbagging : Doggybags van Wat Maakt Je Mooi

Afbeelding
Ik hoef jullie niet meer uit te leggen hoe gek ik ben op Wat Maakt Je Mooi en toen de doggy bags aangekondigd werden stond ik dan weer klaar in de startblokken. Ook deze keer is het me weer gelukt om ze te bemachtigen en vandaag laat ik de inhoud zien. Dit keer kocht ik alleen de doggy bags en geen andere producten,want ik wacht tot de manibombs online staan!  Ook dit keer waren de bags zeer gewild want ze waren vrijwel meteen uitverkocht. Een doggy bag is een tasje met goodies uit een oude collectie of custom order. Je kunt er van alles in terug vinden maar er zitten meestal zo'n 4 tot 5 producten in. Dit keer kon je er weer maximaal 2 bestellen per klant.

Review : Fuss Mousse Crazy Coco

Afbeelding
Bij de DM zag ik deze vrolijk uitziende potjes van Balea liggen voor je voeten. Voor 2,45 nam ik deze Fuss Mousse mee. Het is dus een voetencrème in mousse vorm , erg leuk. De mousse zit in een pot van 150 ml en daar kun je wel een tijdje mee voor uit. De substantie is licht en luchtig en je hebt maar een klein beetje nodig om je voeten mee in te smeren. De geur is erg lekker, zoetig maar ook cocos achtig zonder chemisch te ruiken zoals veel cocos producten wel doen.  Hier zou ik wel een bodymist van willen hebben. De mousse trekt snel in en mijn voeten voelen heerlijk zacht aan. En je voeten ruiken ook meteen heerlijk naar de zomer.  + lekker goedkoop + ruikt fantastisch + niet duur + doet zijn werk - dit product is niet Vegan ( voor hen die dit belangrijk vinden) - Niet makkelijk verkrijgbaar ( Duitsland) Persoonlijk ben ik erg blij met dit product en ga hem dan ook met veel plezier gebruiken.

Review : Balea handschaum raspberry party

Afbeelding
Het is momenteel een rage  om normale producten in schuim varianten uit te brengen en Balea heeft daar handig op ingespeeld en bracht 2 soorten handschuim uit, een handcrème dus. 

Review: Honey bunny shower smoothie wat maakt je mooi.

Afbeelding
Deze heerlijk geurende pot met shower smoothie in de geur ''honey bunny'' stond al een tijdje in de badkamer maar gisteren pakte ik hem er dan eindelijk bij. De geur is zacht,warm en romig en op zo'n druiligere dag als gister was dat zeer welkom. Dit komt door de combinatie van bergamot,frisse appeltjes,en sinaasappels met gouden honing nectar, toffee en witte musk.