Posts

Posts uit november 13, 2016 tonen

NOTD : Rimmel- berries & cream

Afbeelding
Deze mooie rode kleur heet ''berries & cream'' en is van Rimmel. Hij dekt mooi met twee laagjes en droogt super snel. Ik draag nauwelijks rood maar deze ga ik er zeker vaker bij pakken. Dit is een perfect kerst kleurtje.

Review : Essence mystic purple lipstick & purple hair !

Afbeelding
Ik had een gekke bui en verfde mijn haar donker paars. Ik besefte toen dat ik ook nog een paarse lipstick had liggen die ik nog wilde reviewen, so here it is .  Mystic purple is een glanzende longlasting lipstick van Essence.  Het is een paarse kleur met een roze ondertoon en ik vind hem persoonlijk niet al te heftig.  Hij glijdt als boter over je lippen en je lippen voelen super zacht aan.   Super long lasting is hij niet, een drankje kan hij echt niet aan. Maar voor 2,39 stift ik graag nog een keertje extra bij.

Birthday Presents 2016

Afbeelding
15 november was ik jarig, en ondanks dat de dag niet zo heel prettig begon was het uiteindelijk toch erg gezellig. Vandaag laat ik jullie de cadeautjes zien. Mijn vaders cadeautje kan ik niet laten zien is in gebruik! Het is een mooie set borden met kommetjes. Van mijn moeder kreeg ik deze mooie hand gemaakte mand voor mijn huisdieren. Deze is gemaakt van Fleece en het is een stevige zware mand van goede kwaliteit! hier gaan mijn diertjes zeker plezier van hebben. Ik kreeg er ook een kerst editie speelgoed bij voor mijn Konijn.  Eerder dit jaar heb ik ook een blender gehad waar ik nog steeds superblij mee ben. Deze kaart vind ik ook erg leuk. Van mijn zusjes kreeg ik een sd kaartje, een luchtje waar ik dol op ben , waxine lichtjes en waxine lichtjes houders. Ook kreeg ik lekkere thee, thee doosje een geurkaarsje en een leuke kaart met ballon.  Van mijn broertje een lief briefje en iets om zelf wat van te kopen. Van het geld dat ik heb gekregen ga ik

Happy birthday to me .

Afbeelding
Vandaag ben ik alweer 22 jaar geworden! Om dit te vieren geef ik een verrassing weg. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten in de comment box en wie weet ;) Eind deze week maak ik de winnaar bekend.