Posts

Posts uit juni 12, 2016 tonen

NOTD : Essence : 51 It's a sweet life

Afbeelding
'' it's a sweet life'' is een grijs/lila achtig kleurtje dat prima dekt met een enkel laagje. Het kwastje werkt fijn en de kleur is erg mooi.   Way to go Essence ! 

Review : Balea Lippenbalsem ''nude kiss''

Afbeelding
Deze lippen balsem van Balea heeft een lekker geurtje en een vleugje kleur. Is zacht voor de lippen en ziet er ook nog eens leuk uit ! Het is een limited edition en kostte slechts 85 cent.  Deze lippen balsem heeft een nude kleurtje dat precies matcht met mijn eigen lip kleur waardoor je geen verschil ziet. Daarom heb ik er ook geen foto van gemaakt. Hij ruikt naar witte chocolade en cupcakes maar de geur verdwijnt al snel . Ik vind het lekker ruiken. Hij is inderdaad erg zacht voor de lippen en overleeft ook nog eens een hapje en een drankje. Jammer dat het een limited edition is, anders had ik hem zeker opnieuw aangeschaft als hij ooit op was. 

Review : Balea lippenbalsem ''lovely mint ''

Afbeelding
Ahhh deze lippen balsem van Balea ruikt lekker naar pepermuntjes maar dan ''de ekte''  en geen chemische meuk. Het is een simpele lippen balsem in een leuke verpakking met een verzachtende werking voor de lippen. De munt geur maakt hem extra aantrekkelijk en het prijsje van 85 cent ook! 

Review : Balea Melone Bodyspray

Afbeelding
Eindelijk was ik eens in de DM geweest en ik ging vooral voor de meloen limited edition !  Ik nam een douchegel, handzeep en deze bodyspray mee. De spray is dermatologisch getest en bevat 200 ml. De geur vind ik echt geweldig en de verpakking ziet er ook nog eens super vrolijk uit . De geur is lekker fris en ruikt echt naar water meloen. Het is geen chemische geur en droogt de huid niet uit . Vooral met het warme weer werkt deze spray zeer verfrissend en fijn. De geur blijft niet lang hangen maar daar stoor ik mij niet aan.  Het prijsje was ook nog eens goed slechts 1,95.  

De weg van Lenthe # page 15

Terwijl Ethan nog steeds naar de krant staarde kwam er een ambulance aangereden. Hij wilde weg rennen, vluchten maar hij kon alleen maar stil staan. Een traan verliet zijn ooghoek en wandelde zijn gezicht af. Twee ambulance broeders liepen op hem af en opnieuw voelde hij een naald in zijn arm. Hij voelde zich slaperig worden en er tegen vechten had geen zin. Terwijl hij op de brancard lag werden de naalden uit zijn arm gehaald. ‘’Hoe is Ethan ontsnapt?’’  Sorry maar ik heb werkelijk geen idee. ‘’ Zijn infuus zat nog aan zijn arm verdomme !’’  Het spijt me ! ‘’Het gaat je zeker spijten ,en je baan kosten’’  . Ethan hoorde het vage gesprek op de achtergrond toen hij ontwaakte. Hij wilde recht op gaan zitten maar een golf van misselijkheid overspoelde hem. Opnieuw was hij zijn geheugen kwijt en zijn keel was zo droog hij kon geen woord uit brengen.

NOTD : Manhattan ''300 pretty pink ''

Afbeelding
Pretty Pink is een roze /rode lak met een flinke  regenboog shimmer er in.  De lak dekt goed met twee laagjes. Een derde laagje zou extra mooi zijn door de glitters die er in zitten maar twee dekt al prima.  De lak droogt normaal. Ik vind het echt een prachtig apart kleurtje. Ik kocht de lak in Duitsland voor 2,45.  Hiervoor heb je 10 ml.

NOTD : Catrice ''Zensibility''

Afbeelding
Dit flesje van Catrice doet mij een beetje aan de ''louboutin'' flesjes denken. De vormgeving is erg leuk en de inhoud bevat ook nog eens 15 ml !  De lak dekt met 1 laagje en droogt snel op.  Ik vind het een aparte mooie kleur. Het kwastje werkt ook nog eens erg fijn. 

Food of the day : HEMA home made focaccia brood.

Afbeelding
Bij de HEMA kocht ik een focaccia brood mix om thuis zelf brood van te bakken. Ik at er een salade bij van sla,tomaat,paprika,radijsjes,mozzarella & gegrilde kip en komkommer. 

Review : lime crime dupe buffy

Afbeelding
Van de dupe versie heb ik salem en shroom geprobeerd maar steeds vond ik niet de perfecte nude/bruine kleur. Zal ik met buffy meer geluk hebben? Deze matte liquid lipstick is een dupe van lime crime. Het is een nude bruin kleurtje die mat opdroogt. De lipstick smeert goed uit, ruikt prettig en droogt snel op. Hij blijft ook de gehele dag zitten.  Je moet alleen wel uit kijken dat hij niet in de lijntjes gaat zitten. Voor mij is dit de perfecte matte nude bruine kleur !

Opgemaakt # Juni 2016 # part 1

Afbeelding
Afgelopen maand ben ik weer aan veel nieuwe verpakkingen begonnen en daarom dacht ik minder op te maken deze maand, maar niks is minder waar. Als eerste heb ik deze waxmelt ''love the spa'' van Intencent opgebrand.  Ik doe hem altijd door midden omdat hij heel sterk is wat trouwens een plus punt is !  Deze melt was heerlijk fris. Ook maakte ik van hetzelfde merk nog vele andere melts op , en een paar van scent melts. oja mango en dewberry van #wmjm stonden ook op dat lijstje. Wow wat rook deze showergel van Balea heerlijk zeg. Helaas was deze een LE van vorig jaar en niet meer te koop. Als het goed is heb ik nog ergens een flacon staan gelukkig.   Voor het eerst brandde ik een waxmelt van woodwick en ik ben meteen helemaal om . Deze Yves Rocher showergel ruikt naar limonade,het is een LE dus wees er snel bij. De honinggoud versie van loving blends was erg fijn voor mn haar.  jammer dat hij op is ! Er gingen een aantal pakjes reiniging doekjes door h