Posts

Posts uit mei 10, 2015 tonen

Review : Dr. Van Der Hoog :Madly Mango Melon

Afbeelding
Na een zonnig dagje kan je gezicht toch droog aanvoelen ondanks moisturizen. Dan is het fijn om een vocht regulerend en verkoelend gel masker op te doen. Deze van dr van der hoog is zo'n chill masker. Het masker heeft een soort groen achtige doorzichtige kleur en brengt makkelijk en snel aan.  Je laat het 10-15 minuten zitten en spoelt het dan van je gezicht af.  Er is ook  provitamine B5 toegevoegd voor een kalmerende werking. De volgende dag straal je weer en voelt je huid weer heerlijk zacht aan . Op naar nog een zonnige dag !  Vergeet je trouwens ook niet in te smeren met spf als dit nog niet in je dagcrème, bbcream of foundation zit.   Extra smeren kan nooit kwaad.Vooral je gezichtshuid is gevoelig voor uitdroging. !  Een plus punt bij dit maskertje is dat hij ook nog eens heerlijk fruitig ruikt en voor maar slechts 0,99 te koop is bij de action. 

NOTD : Speckled

Afbeelding
Dit mooi lakje is van het merk Yes Love en ik draag hier 3 heel dunne laagjes.  Het is geen opaque lakje maar meer een topcoat namelijk.  De droogtijd is normaal en het kwastje lakt fijn. Ik ben erg tevreden met dit lakje dat ik voor slechts 1,00 kocht op de markt. 

Nieuwe pretties + A pink NOTD

Afbeelding
Vandaag was ik op de grensmarkt en daar waren veel aanbiedingen met make-up en nagellak . onder andere w7 palettes voor 5 euro en andere leuke goedkope merken,  zo ook dit merk yes-love . Ik nam 4 lakjes en 2 lipsticks van dit dierproef vrije merk mee. Ik kan eigenlijk niet wachten om de nagellak uit te proberen maar er zit nog een mooi kleurtje op mijn nagels dat ik aan het testen ben met de Essence topcoat en basecoat.  Maar ik denk niet dat het lang gaat duren voordat ik naar de remover grijp zodat ik mijn nieuwe pretties  uit kan proberen. Ook kocht ik deze wannabe- chanel dupe . Een mooi rood kleurtje. De nagellak die ik momenteel op mijn nagels draag heet ''boom boom''  en is van Sinful Colors.  Ik draag de base en topcoat van Essence en twee laagjes ''boom boom'' .

FOTD : Sweather Weather

Afbeelding
Vandaag een fotd met veel shimmer bronzer. - Bronzer Essence - Lipstick ''all about cupcake'' Essence - Eyeliner liquid -  Essence - mascara's :  Essence en NYC - Oogpotlood -  Max&More Action - wenkbrauw kit -  beauty uk. - Self tanner -  Yves Rocher Nude lipliner- Essence 

LOTD : ''Terra''

Afbeelding
Deze lipstick kostte mij omgerekend slechts 0,45 bij de action van het merk  Max & More.  De kleur heet terra en is een mooi nude kleurtje.  Hij is romig, ruikt naar vanille, blijft eigenlijk best prima zitten en heeft een fijne dekking.

oh my blonde !

Afbeelding
Ik heb vandaag mijn haar weer blond laten verven en dit is het resultaat.  Ik vind het helemaal geweldig :D