Posts

Posts uit augustus 5, 2018 tonen

Opgemaakt # Juli -2018

Afbeelding
En daar gaan we weer.... Er zijn de afgelopen maand aardig wat producten opgegaan.. Ik maakte een Jiinju maskertje op,ze zijn niet meer te koop dus hier komt ook geen uitgebreide review meer van. Ik zou deze ook niet meer opnieuw willen kopen, mijn huid werd er droog en rood van. Het maskertje van de Etos is echter prima.. Ohmy ! Ik hou van deze wasverzachter! Hij was limited edition en in Duitsland te koop maar deze rook fantastisch. Van Balea maakte ik deze heerlijk ruikende douchegel op. Gelukkig heb ik nog een back up liggen, hij was limited edition. Sheisse, mijn laatste back up conditioner van Elvive is op gegaan. Voor nu gebruik ik er eentje van Gliss Kur. En.. toen ging die van Gliss Kur ook op ! Er ging ook een shampoo op met de geur van Mango. Deze was prima.  Het merk is Balea. En van Balea maakte ik ook deze handzeep op, ik ben nu zo'n beetje door mijn voorraad heen maar kom voorlopig niet bij de DM helaas. Volgens mij is dit alweer d

What the (F)ood : Garlic Knots

Afbeelding
Ik zag in meerdere filmpjes op Youtube 'garlic knots' voorbij komen. Restjes pizzadeeg opgerold met knoflook boter. Ik heb geen idee of je ze hier in Nederland ook kunt kopen, in ieder geval niet bij mij in de buurt dus besloot ik ze zelf te maken. Voor 12 stuks heb je nodig : 300 gram bloem snufje zout snufje suiker zakje gedroogd gist 7 gr 10 ml olijfolie knoflook boter   150 ml warm water ( of kant en klare knoflook boter) Home made #garlicknots het recept komt van de week online. Inclusief hoe je het deeg maakt. Een bericht gedeeld door Engelina (@engelina_graepler) op 7 Aug 2018 om 3:06 (PDT) Ik begin met een grote kom waar ik 150 ml warm water in doe. Daaraan toe voeg ik een snufje zout en suiker en het zakje gist. Zodra het begint  te schuimen doe ik mijn bloem erbij. Ik kneed het deeg 5 tot 10 minuten lang met mijn handen tot er een bal ontstaat. Deze bal laat ik 1,5 uur (met dit weer 3

What the F(ood) : Gazpacho

Afbeelding
Enkele weken terug at ik bij een open lucht restaurant een heerlijke gazpacho met tomaat en komkommer. Wat er precies in zat kon ik niet achterhalen maar met behulp van recepten die ik online vond en mijn eigen toevoegingen heb ik zelf een versie gemaakt. Ik had er ook nog graag basilicum bij willen doen, maar deze was niet verkrijgbaar op het moment, en na 2 supermarkten af te zijn gegaan koos ik voor peterselie en provinciaalse kruiden. Nodig : Tomaten blokjes in blik cherry tomaten bakje 3/4 komkommer peterselie zout provinciaalse kruiden peper olijfolie paprika ui Ik begin met het blikje tomaten blokjes, deze zijn al gepeld en kunnen zo de pan in. Vervolgens snijdt ik de rode paprika in stukjes, doe ik hetzelfde met de ui en doe ik deze ook in de pan. Het is een koude soep, dus ik maak hem niet warm. Wel is een pan handig, omdat je er makkelijk met de staafmixer bij kan. Ik mix het eventjes tot een grof geheel en voeg er de kruiden,peper en zout a

What the F(ood) KitKat Ruby

Afbeelding
De kitkat ruby ! Het is een roze kitkat gemaakt met ruby cacao bonen. Is het een gimmick? Of smaakt deze kit kat echt anders?  Disclaimer :  Ik eet 90% van de tijd suikervrij, maar voor dit soort snacks maak ik wel eens een uitzondering. Verpakking en prijs  De kitkat kost 1,29. Hier heb je 4 reepjes voor. Duur? Vind ik niet, maar goedkoop voor 1 verpakking is het ook niet.  De kitkat is roze en dat ziet er natuurlijk leuk uit. De verpakking is ook roze.  Waarom ze het dan Ruby noemen?    Smaak De smaak is een combi tussen witte chocolade en een beetje citroen. Er zit een zuurtje in die ik niet echt kan plaatsen, kan het zijn dat ik cranberry proef? Volgens de ingrediĆ«nten lijst niet, al vind ik daar wel citroen zuur in terug.. Conclusie  prima snackje, zou ik hem vaker kopen? Nee, want ik vind het de 25 gram suiker niet waard. Qua smaak is hij wel lekker apart. En de prijs is prima  te doen.