Posts

Posts uit juli 6, 2014 tonen

Facebook Pagina : Beauty Splash!

Afbeelding
    Onlangs heb ik een Facebook pagina aangemaakt voor deze blog zodat het makkelijker te volgen is. Op deze pagina vind je ook winacties en verzoekjes naar test personen. Ik zal hier onder de link plaatsen naar deze pagina. Liken en delen wordt zeer op prijs gesteld. Bij 100 leden wordt er onder de likers iets leuks verloot.  Succes :) https://www.facebook.com/pages/Beauty-splash/268997083287732?ref_type=bookmark

Review : Thierry Mugler : Alien parfum

Afbeelding
Pas geleden heb ik een sample van deze geur mogen ontvangen. Deze geur wordt erg geprezen en ik vroeg me af of hij ook echt zo geweldig zou zijn.  Het flesje ziet er al apart uit en dat vind ik altijd leuk bij parfums. Deze fles ziet er echt uit als een kunst object. Er is niet echt een manier om dit parfum te omschrijven. Ik ruik bloemen maar ook vanille . Het is een poeder achtig geurtje dat niet iedereen lekker vind. Ik vind hem echter heerlijk. Het ruikt namelijk heerlijk zoet maar toch ruik je ook het frisse van sandelhout er door heen.  De geur blijft ook lang hangen. Ik ontving een sample van 1,2 ml bij Douglas maar zou graag een grote fles willen. Dit is een geur die je steeds maar wilt dragen omdat hij zo apart en fris ruikt. Helaas is de fles nogal prijzig dus ik zou hem daarom wat sneller laten liggen.  Doen ! Als de prijs je niet zo veel uitmaakt en je van aparte fris zoete geurtjes houdt  . Lekker laten liggen :  Als het toch te duur is of als de geur je absoluut niet l

Win Actie ! Hair feather extensions

Afbeelding
Win 2 plukjes van deze hairfeathers! Wat moet je doen ? Deel  en like deze pagina https://www.facebook.com/pages/Beauty-splash/268997083287732?skip_nax_wizard=true&ref_type=pages_you_admin 15 juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

Test Persoon Gezocht ! Oogmasker Pads

Afbeelding
Hallo allemaal, Ik zoek iemand die onderstaand product wilt uittesten, het is een oogmasker met collageen die ervoor zou moeten zorgen dat wallen,donkere kringen en kleine lijntjes zouden verdwijnen . Ik ben erg benieuwt of dit ook echt zo werkt dus zou ik graag een setje toesturen naar iemand. Wat moet je doen  ? Stuur een foto van je gezicht naar : https://www.facebook.com/engelina.graepler Ik zoek dan iemand uit die het mag testen. Als je bent uitgekozen mag je een review schrijven , met een voor en een na foto . op 15 juli kies ik iemand uit . 

Review : 07 silky red Essence xxl lipcream

Afbeelding
Essence heeft al een tijdje de XXL matte lipgloss uitgebracht. Het is eigenlijk meer een cream en hij belooft lang te blijven zitten. De geur ruikt sterk naar vanille en het tweede wat me opvalt is dat de formule zijdezacht is.  Het kwastje brengt ook fijn aan maar de sterke geur blijft me storen. Verder blijft de cream mooi zitten en vervaagt hij netjes waardoor je niet met lelijke randjes overblijft. Voor een budget merk is dit een prima matte lipcream.  en mat is hij zeker!   Te koop bij het kruidvat en Trekpleister voor ongeveer 2= .