Posts

Posts uit april 2, 2017 tonen

Lekker In een potje Verrassings- trio

Afbeelding
Bij de Glamour concept store zag ik een leuke aanbieding. 3 mini potjes van het voor mij onbekende merk Lekker in een potje . Ik had wel eens van dit Vegan merk gehoord maar had er nog niks van uitgeprobeerd.   Ik kreeg de volgende producten  :  Strawberry & Lemon lipscrub, Rose & peppermint lipscrub en Rose & peppermint lipbalm.

Shoplog #Xenos #Medikamente #op=opShop #BigBazar ..April 2017

Afbeelding
Vanmiddag ben ik wezen winkelen met mijn zusje en heb ik heel wat leuke items geshopt voor kleine prijsjes. Lekkere luchtjes, wat make-up, douchegels,leuke mok, drinkbeker en wat haar producten. Hier onder een overzicht. Toen ik deze shower smoothie van Aussie zag met de bekende kauwgomballen geur moest deze natuurlijk mee. Ik kocht ook een paar kaarsjes en huishoudelijke artikelen. En wat mooie make-up items. Ik kocht ook veel thee en een lekkere lipsmacker in de smaak/geur ''sugar cookie''.  Heerlijke luchtjes, huishoudelijke dingetjes, shampoo's en wat hebbedingetjes. ''Jump in the pool'' van Essence had ik net opgemaakt vandaag dus ik was hier erg blij mee . Hij is namelijk bijna niet meer  te krijgen.   ''Katze'' het paarse flesje, is ook een favoriet en die heb ik ook al eens opgemaakt.  De mini producten vind ik gewoon erg handig om uit te proberen. Het is een flinke buit, maar het was

Opgemaakt #week 14 # April 2017 ! 10 producten in 1 week !

Afbeelding
Het zou wel heel raar zijn als ik een keer niks op zou maken, en er is dus ook deze week weer aardig wat leeg geraakt.

Review : L'oreal Colorista lilac & pink hair + video .

Afbeelding
Nadat ik de kruidvat colors to play had geprobeerd, wilde ik nu gaan voor de colorista kleurtjes.  Ik koos voor een lilac en een pastel pink kleurtje, en mengde deze samen zodat ik een apartere kleur kreeg.  Ik liet het zo'n 40 minuten intrekken en het effect is een pastel kleurige coupe!  Het product is handig in gebruik, lekt niet uit je haren en ruikt lekker. Ook voelt mijn haar lekker zacht aan. Echter vind ik het product niet zuinig in gebruik. Ik heb in totaal 1,5 flesje moeten gebruiken om mijn gehele haar van een kleurtje te kunnen voorzien, en zo lang is mijn haar niet. Voor 8,99 per flesje en dan een weekje kleur vind ik dat echter wel duur .  Ik kocht ze trouwens in de aanbieding. Ik ben benieuwt hoe lang het blijft zitten. Na elke wasbeurt deel ik een foto op Instagram. Ik heb geprobeerd een filmpje te maken zodat je ziet hoe ik het product in mijn haar doe. Ik ben echter geen held met editen maar zo krijg je wel een beeld van hoe het er u

NOTD : Catrice moon rock - silky way

Afbeelding
Silky way komt uit de moon rock lijn van Catrice en is lekker glitterig.  Omdat dit een lichte kleur is geef ik de voorkeur aan twee laagjes. De lak droogt echter binnen 30 seconden dus vind ik dit niet erg. Ik vind het een lekker subtiel maar toch vrolijk lakje. 

Review : Dove nourishing secrets strengthening shampoo + conditioner.

Afbeelding
Mijn shampoo en conditioner waren net op, en hoewel ik er nog een paar op voorraad heb zag ik bij het Kruidvat nieuwe shampoo's en conditioners van Dove staan met 50% korting. Er zijn verschillende soorten en ik koos de Strenghtening versie met avocado olie. Het beloofd anti haar breuk en mooier haar vanaf het eerste gebruik en ik was eigenlijk best sceptisch. Als een shampoo mijn haar schoon maakt en een conditioner mijn haar doorkambaar ben ik eigenlijk al wel tevreden maar dit stel onderwierp ik aan een zware test. Namelijk : zwaar gebleekt en veelvuldig gekleurd haar.

HEMA shoplog maart 2017

Afbeelding
Bij de HEMA kocht ik wat leuke dingetjes en deze laat ik vandaag aan jullie zien.  Deze ''happy'' planner is een handige planner voor blogposts,maar ook als dagboek of als song book waar ik hem voor ga gebruiken.