Posts

Posts uit oktober 21, 2018 tonen

Opgemaakt # oktober 2018- Op & Oud

Afbeelding
Hallo allemaal, de afgelopen maand had ik per week weinig opgemaakt waardoor ik besloot het artikel eventjes uit te stellen. Mijn opgemaakt bak zit inmiddels weer vol dus laat ik weer zien wat er is opgegaan. Ik ben dol op de maskertjes van Etos. Ik maakte er dan ook 2 op. Deze concealer van Catrice is bijna op, maar te oud om nog te gebruiken. Bovendien heb ik al een nieuwe in gebruik. Deze thermo reiniger van Nivea is ook oud. Ik maakte ook een mascara op van Essence. Dit is 1 van mijn favorieten. Momenteel gebruik ik enkele andere mascara's maar deze of de oranje versie koop ik zeker eens opnieuw! Al ruim 4 jaar favoriet hier. Yes! Laatst was ik nog zo sad omdat deze eyepads uit het assortiment waren, nu waren ze verkrijgbaar in mijn eigen filiaal.  Helaas is mijn favoriete shampoo ook opgegaan. Als er een aanbieding is koop ik hem weer opnieuw. Voor nu gebruik ik de shampoo & conditioner van Etos eigen merk. Ik gebruikte ook nog een bubble sheet mask.

Lunchbox ideeën #3

Afbeelding
Vandaag weer een artikel met lunch ideeën ! Dit keer geen lichte lunches maar lunches met vlees & brood voor diegenen die graag wat ''zwaarder'' lunchen. De eerste lunch bestaat uit mini worstenbroodjes, enkele sunbreak chipjes, een paar (magere) gehaktballetjes en een appelmoesje.  De tweede lunch bestaat uit : Een broodje hotdog, crackers met hummus en een gekookt ei. Een ''kliekjes'' lunch is ook een optie! Dit waren noodles met biefstuk en broccoli + champignons.

Optimale ruimte benutting + tips voor de indeling van je kleine keuken.

Afbeelding
In mijn vorige woning was mijn keuken al erg klein,maar had ik wel ruimte om een extra kastje neer te zetten. In mijn nieuwe woning is de keuken nog kleiner en smaller en heb ik deze ruimte niet. Hoe zorg ik er dan voor dat ik al mijn keuken gerei,kruiden & bak spullen kwijt kan? Dat laat ik zien in dit artikel. Ik heb geen mooi daglicht in de keuken dus de kwaliteit van de foto belichting is wat minder. Mijn keuken is 3,45 m2.