Posts

Posts uit maart 26, 2017 tonen

Kiekjes Kieken # week 13 # maart 2017

Afbeelding
Ik had deze week een leuke week ! Voor het eerst sinds een paar jaar terrasje gepakt, mijn zusje werd 21 jaar en ik heb lekker geknuffeld met huisdieren. 

Review : LE Blossom Dreams highlighter Essence

Afbeelding
De highlighter van Essence met de blauwe streep die in het vaste assortiment zit sprak mij niet zo aan, maar deze mooie regenboog highlighter met wat subtielere kleurtjes echter wel.  Deze ging mee naar huis !  De kleuren zijn lekker subtiel maar je ziet toch echt wel een duidelijke glans op mijn wangen.  De kwast die er bij hoort heb ik er ook bij gekocht . Ik vind hem erg mooi !  Hij is niet te poederig, je verpest het patroontje niet meteen en het geeft een mooie glans. De kwast die je er bij kunt kopen werkt ook naar behoren en voor die prijsjes is het je geld echt wel waard.

Opgemaakt # week 13 # maart 2017

Afbeelding
En daar ben ik weer hoor met een aantal opgemaakte producten.

NOTD : Catrice moon rock - Space Girl

Afbeelding
Op mijn Instagram heb je dit lakje al voor bij zien komen en vandaag laat ik hem zien op mijn blog : Catrice Moon Rock nagellak in een mooie roze kleur.  De lak is dun en dekt met 1 laagje. Het kwastje is fijn en de droogtijd is snel.  Super lakje ! 

Review : Colors to play kleur creme Kruidvat : Coral !

Afbeelding
De turquoise  versie beviel me zo goed, dat ik graag nog een kleur wilde proberen. Dit werd violet maar deze pakte echter niet. Kruidvat service heeft me goed geholpen en heb hem nu omgeruild voor een compleet andere kleur namelijk : Coral !   Deze kleur zag ik bij Vera Camilla en ik vond het haar zo leuk staan dat ik hem ook wilde testen. De crème zit in een doorzichtige verpakking zodat je meteen weet welke kleur je te pakken hebt.  Als je het etiket openvouwt vind je de instructies.  Het is de bedoeling dat je de crème zo'n 20 minuten laat in trekken, maar hou wel rekening met je huidige haar kleur en haar toestand. Ik wil de kleur graag wat feller dus laat het iets langer dan 40 minuten intrekken .  De crème ruikt  trouwens lekker fruitig. Ik maakte twee staarten tot aan mijn oor en heb hier voor het halve flesje nodig. Dik schouder lang haar zou je met 1 flesje compleet kunnen kleuren.  Ik maakte er twee knotjes van zodat mijn schouders niet vies

NOTD : Essence - glitter in the air : Hey Gorgeous

Afbeelding
Hey Gorgeous is een mooie grijze kleur. Echter snap ik de naam van deze Limited edition lak niet omdat er geen enkele glitter te vinden is ;) Er is maar 1 lakje die echte glitters heeft en die heb ik laten liggen in de schappen. Deze lak dekt prachtig met 1 laagje en ik vind hem erg mooi. De droogtijd is normaal.

Food of the day : Gevulde flespompoen & side salad

Afbeelding
De normale pompoen kende ik al, maar de fles pompoen had ik nog nooit klaar gemaakt. Nu leek het me lekker om hem te vullen met gehakt en er een komkommer salade met tomaatjes  en paprika bij te eten. Dit is het resultaat.

NOTD : Essence - glitter in the air : Born to sparkle

Afbeelding
Dit leuke lakje uit de laatste LE van Essence heeft een diamond effect.  Hij dekt mooi met twee laagjes en de droogtijd is normaal. Hij kost 1,99.

Review : Fat lash fibre mascara Action Fashion Professional

Afbeelding
Nu Essence de fiber mascara topcoat uit haar assortiment heeft gehaald ben ik op zoek naar een vervanger. Bij de Action zag ik deze fat lash fibre mascara liggen en aangezien ik normaal gesproken best tevreden ben over Action mascara's ging deze voor 1,49 mee naar huis .

Review : Treacle moon Soft watermint rain bodyspray & showergel

Afbeelding
Toen ik laatst bij de DM was in Bocholt zag ik ook de nieuwere lijn Soft watermint rain liggen van Treacle Moon. Aangezien ik al een hele hoop Balea douchegels had ingeslagen besloot ik er om een mini mee te nemen van deze nieuwe geur. Ik zag ook dat de bodyspray er was dus die ging ook mee.  Ik vind de verpakkingen erg vrolijk vormgegeven en de kleurtjes zijn ook lekker fris.

NOTD : Catrice - Cherry Blossom Avenue

Afbeelding
Dit leuke roze lakje van Catrice heeft een bloemen luchtje zodra hij is opgedroogd. Persoonlijk vind ik dat soort effecten nogal irritant als je wat aan het eten bent maar met deze lak is die geur na een keer je handen wassen verdwenen. De lak zou mooi dekken met drie laagjes, ik draag er twee want ik heb daar geen geduld voor . Het is dus een mooi lakje, maar net niet helemaal mijn cup of tea .