Posts

Posts uit juli 3, 2016 tonen

Review Balea douchegel meeres-rauschen

Afbeelding
Balea is een Duits budget merk waar ik dol op ben. Helaas kom ik bijna nooit in de DM maar als ik ga, dan neem ik graag een aantal shower gels mee van dit merk. Deze douchegel is met limoen en munt geur en is heerlijk verfrissend na een warme zomer dag die helaas nog ver te zoeken is in Nederland. De shower gel ruikt heerlijk, schuimt goed droogt mijn huid niet uit en laat een subtiele geur achter na het douchen. Het is een limited edition geur en gelukkig heb ik nog een back up staan. En het beste is , hij kost maar 55 cent. Rennen naar de DM dus ! 

BeautyXSpace : Webshop win actie.

Afbeelding
Te besteden op :  http:// www.mijnwebwinkel.nl/ winkel/beautyxspace/ Je betaalt tevens geen verzendkosten of course ;) Hoe je mee doet ? Check  Deze link  . Je hoeft alleen de facebook pagina te liken en een comment te plaatsen met dat je mee doet. Delen = +1  extra kans 

NOTD : Yves Rocher - Anthracite iridescent

Afbeelding
Anthracite iridescent   is een heel apart lakje. hij is grijs,zwart, paars en glitterig tegelijk terwijl hij in het zonlicht een soort chrome effect heeft. Ik vind hem erg prachtig. Het kwastje is fijn, de lak dekt met een enkel laagje en hij droogt ook nog eens super snel.  

NOTD : Yves Rocher Corail Doux

Afbeelding
Corail doux is een peachy koraal achtig kleurtje dat met twee laagjes dekt.  De droogtijd is normaal en het is een mooie hoog glanzende lak. Het kwastje werkt ook erg fijn.

NOTD : Essence lights of orient - belly dancing queen

Afbeelding
belly dancing queen is een hoogglanzende diep rode lak die met twee laagjes mooi dekt. De droogtijd is normaal en ik vind het een erg chique kleur.

NOTD Essence - Be awesome tonight

Afbeelding
Be awesome tonight is een barbie roze creamy nagellak die met twee laagjes dekt. Wel is  de lak erg dik waardoor je snel strepen krijgt. Het kleurtje zelf vind ik wel erg mooi.