Posts

Posts uit december 23, 2018 tonen

Unboxing gewonnen kerstpakket / liefsvancarolien.

Afbeelding
Carolien, van  liefscarolien  had voor de feestdagen hele leuke kerstpakketten samengesteld welke je kon winnen door middel van een winactie. Ik deed mee voor het DIY pakket en was 1 van de gelukkigen die een pakket mocht ontvangen. Het leek me leuk om deze te unboxen op mijn eigen blog. Allereerste, Dankjewel Carolien ! De doos en cadeautjes zijn ontzettend leuk ingepakt. Je hebt er zo veel aandacht aan besteed en dat vind ik tof.

Opgemaakt # Week 51/52/53 # December 2018

Afbeelding
Het aller laatste opgemaakt artikel !  Als eerste maakte ik deze maskertjes op. Die met de glitter gebruik ik niet meer weer, de glitters zijn scherp. Er gingen ook wattenschijfjes op. De scrub van Yves Rocher ging ook leeg, deze koop ik altijd op nieuw.  Yves Rocher weet dit, want als verjaardag geschenk kreeg ik alweer een nieuwe van hen. Deze unicorn douchegel rook heerlijk, helaas ben ik bijna door mijn voorraadje heen en is deze niet meer te koop. Al vind ik de dromenvanger versie van Balea een goede vervanger. Ik maakte mijn geliefde shampoo op, ik heb alweer een nieuwe variant er op staan. Ik maakte ook weer eye pads op. Een mini conditioner van Etos ! Er ging ook en blikje multi purpose van Balea op, ik heb nog andere geuren op voorraad gelukkig. En als laatste BeBe reiniging doekjes, gebruik voor swatches. Verder vind ik dit soort doekjes nergens goed voor.

From me : To me 24 December - Rituals showerfoam

Afbeelding
Vandaag hebben we het einde van deze rubriek met advent cadeautjes aan mezelf bereikt. Ik sluit deze af met de showerfoam van Rituals. Het is een limited edition geur met granaat appel en watermeloen en ruikt echt fantastisch. De foam komt uit de flacon als een gel, en je hebt maar een klein drupje nodig om je lichaam in te smeren. Uren later ruik je de geur nog steeds subtiel op je huid en ik vind hem dan ook een dikke aanrader. Binnenkort verschijnt hier dan ook nog een uitgebreide review van met mooiere foto's!

From me : To me 23 December - Geurkaars HEMA Komkommer & Watermeloen

Afbeelding
Deze heerlijk frisse geurkaars met de geur van komkommer en watermeloen kocht ik in de sale bij de HEMA.  Ik vond de verpakking erg leuk en de geur fantastisch. Het is een echte zomergeur natuurlijk, maar in de winter kan hij ook prima.