Posts

Posts uit oktober 25, 2015 tonen

Kiekjes Kieken #11

Afbeelding
Deze week ging ik solliciteren, werkte ik een middagje en testte ik nogal wat beauty producten waar zeker nog reviews van online komen. Ik maakte een lekker mixje met knoflook worst en champignons. Ah die lieve Chicco wilde graag naar binnen, en dat laat hij weten om dan zo door het raam heen te kijken. Ik probeerde ook dit kleurtje van Essence! Ook kwam er een win actie online waarbij je een aantal van deze schattige pilletjes kunt winnen. En ik behaalde afgelopen week de 200 likes waar ik heel blij mee ben , we zijn nu pas een paar dagen verder en zit alweer op 280 likes! Super.

NOTD : HD nailpolish : Ruby kisses

Afbeelding
Dit lakje is oudroze van kleur en dekt met 2 laagjes prima. Op de foto draag ik slechts 1 laagje.  Het lakje kost 1,99 en is te koop bij de DA .   

Happy Pills ! # Give Away

Afbeelding
Binnen een week zijn mijn FB   likes van 172 naar 250 likes gegaan !  Bij de 200 likes heb ik al een win actie gehouden maar bij deze wil ik nog een kleine give away doen.  Stuur me een   prive berichtje op  BeautySpace . 10 november maak ik op Facebook dan ook de winnares bekend, dit omdat er op mails nooit gereageerd wordt. Happy Pills !  Dit zijn capsules met een briefje er in die je zelf kunt beschrijven. Je krijgt er 4 opgestuurd in random kleuren.

FOTD : Smoke it blue

Afbeelding
Blauw oogpotlood-perfect touch oogschaduw bordeaux / lichtbruin - Catrice liquid eyeliner - Essence zwart oogpotlood - max and more Bronzer-  w7 contour stick- max and more  Foundation-  NYC concealer stick-  Perfect touch Wenkbrauw poeder - Catrice  Mascara - Essence lash princess Mascara- NYC big bold mascara

HNTM : Winnares Loiza - Een echte vrouw.

Afbeelding
Loiza heeft terecht gewonnen als mens,als vrouw, als model.  Ja ze is ''anders'' maar van binnen is ze  nooit anders geweest. Ze is hier eerlijk voor uit gekomen met de mededeling dat ze niet anders behandeld wilt worden maar toch stromen de social media vol met dat de finale een uitgemaakte zaak zou zijn.  Als ik naar deze vrouw kijk zie ik een model , geen aparte zaak en ik vond de finale zeker spannend.   foto -bron; rtl.nl  Ja ook Celine vond ik een kanshebber ondanks alle negativiteit rondom haar gedrag. Haar karakter vond ik niks maar haar cover foto was toch echt sterk evenals haar cat walk loopje.  Ik vind het zo jammer dat kandidaten zo afgeslacht of opgehemeld worden terwijl het uiteindelijk allemaal mooie mensen zijn. Anders kom je niet zo ver.... Ook de opmerking van May- vond ik verschrikkelijk ''Als Loiza wint schrijven we geschiedenis''   HALLO ! hoezo geschiedenis ? Ze is een VROUW . Loiza, wees trots op jezelf, je door

Review : Ebay - Music Flower shiny lipstick 28 - Red

Afbeelding
Deze dunne lipstick kocht ik voor omgerekend 0,69 op Ebay. Hij was er in meerdere kleuren en ik koos voor deze rode. De lipstick heeft een mooie kleur en ik was ontzettend benieuwt naar de kwaliteit.  De verpakking had wat beter gekund maar ik verwacht ook niet veel voor zo'n klein prijsje. De lipstick zelf ruikt lekker fruitig en absoluut niet chemisch.  Hij brengt ook gemakkelijk aan en voelt vederzacht aan op de lippen.  Het pigment is prima maar geeft wel ontzettend af als je wat eet of drinkt , maar dit vind ik geen probleem voor deze prijs.  Super leuk kleurtje en goedkoop, wat wil je nog meer?

FOTD : Orange Days

Afbeelding
Vandaag weer een look met voornamelijk budget producten.  Een oranje oogschaduw van de Action, een roze kleur uit het Catrice ''rose'' palette, mascara van Essence en l'oreal, wenkbrauw potlood van de action die ik ook als oogpotlood gebruik. perfect touch concealer stick en vloeibare concealer van Essence, Blush Catrice. contour stick Action. lipliner Berry Essence-  Lipstick nude Essence. liquid eyeliner Essence. Het is een beetje een herfst look geworden. jup fotd's maak ik meestal met mobiel want zijn meestal spontaan.