Posts

Posts uit juli 13, 2014 tonen

Bestelling Orly Lakjes

Afbeelding
Ik heb zojuist een bestelling gedaan met 5 orly lakjes! Verder heb ik geen ervaring met dit merk en ik ben erg benieuwt hoe ze mij gaan bevallen ! Onderstaande kleuren heb ik besteld :) Sweet Tart Purple Crush Pink Chocolat Iron Butterfly Cherrybomb Vooral naar ''iron butterfly'' ben ik erg benieuwt

Oog look light purple

Afbeelding
Vandaag  een luchtige ooglook. Begin met een fijne mascara [ maybelinne stiletto] Gebruikt vervolgens het purple smokey eye palette van Catrice en gebruik alleen de lichtste kleur. Pak vervolgens een lichtpaarse oogpotlood erbij voor je onderste wimperrand [ wibra] En klaar is je ooglook.      

NOTD : Me & My Lover- Essence Liquid Sand

Afbeelding
  Vandaag weer een NOTD. Als nagellak addict kon ik dit nieuwe liquid sand lakje van Essence niet laten liggen natuurlijk.   De kleur heet ''Me & My Lover'' en het is een rood lakje. Ik vind het meer een soort koele cherry red dan een fel kleurtje maar hij is erg mooi.

Ooglook : The Summer Is Magic !

Afbeelding
Het is een zonnige dag vandaag, perfect voor een lichte ooglook. Geen gedoe met foundations, bbcreams, en bronzers, maar alleen een licht oog make-upje ! Ik koos voor het palette van Essence- All About Nude En een doosje van Rimmel - Green Park. Ik maakte de look af met een mascara van miss sporty en een eyeliner pen van Ebay.  Als basis gebruikte ik een concealer cream van Catrice. Als resultaat een groen met gouden shine op je oogleden :)

Review : AH Skincare Oog Reinigings Pads

Afbeelding
Deze pads zijn van AH huis merk. Ze zijn geschikt voor de normale en gemengde huid. Er zitten 100 stuks in een doosje en ze zijn gebaseerd op lotion basis. De pads zouden ook geschikt moeten zijn voor gevoelige ogen wegens de milde formule, ik ben benieuwt! De bestandsdelen [ foto google]   Tijd om de pads uit te testen! Make-up verwijderen gaat makkelijk. Zelfs waterproof mascara is met twee vegen weg. Wat ik wel een nadeel vind is dat ze zo klein zijn en dat je twee doekjes nodig hebt om 1 oog te reinigen. Verder prikt de lotion wel een beetje. Voor erg gevoelige ogen is dit geen aanrader al belooft AH wat anders. Verder zijn ze wel erg handig als je geen tijd hebt om je make-up er af te halen en snel klaar wilt zijn. Doen ! Als je geen gevoelige ogen hebt en veel water-proof make-up gebruikt, geen zin hebt om in de weer te gaan met tonics en watje en weinig tijd hebt. Lekker laten liggen ! Als je liever andere producten gebruikt, gevoelige ogen hebt of juist heel veel make-

NOTD : Nagelfolie Wibra

Afbeelding
Bij de Wibra is nagelfolie te koop voor 59 cent. Je plakt ze op je nagels en het is dan de bedoeling dat je ze zelf op maat vijlt . Helaas is dat laatste zowat onmogelijk vanwege de plak rand die dan omkrult . Verder is het wel een leuk motiefje en , als het vijlen wel mogelijk geweest had het er super leuk uitgezien. De stickers zelf zijn namelijk wel degelijk van kwaliteit en blijven goed plakken . Het aanbrengen gaat alleen niet mooi.

FOTD Dramarama

Afbeelding
Soms vind ik het leuk om make-up extreem te dragen. Vandaag gebruikte ik het ''night club'' palette van Essence en de nepwimpers van De Action. Een mascara ''charming cat'' en het groene oogpotlood van miss sporty.  Verder gebruikte ik een concealer creme van Catrice en een contour poeder van MUA. En tot slot de wenkbrauw kit van catrice en de bronzer van Miss Sporty. Op mijn lippen draag ik niks

Review : Charming Cat Waterproof Mascara [ Ebay]

Afbeelding
  Zoals ik al eerder vermeldde in mijn Ebay shoplog had ik enkele mascara's besteld. Deze mascara die de naam ''Charming Cat '' draagt leek mij wel interessant.  Hij zou volume aan je wimpers moeten geven en waterproof moeten zijn.  Meestal geven zulke mascara's alleen een beetje kleur af en zijn de volume en waterproof-heid ver te zoeken! Toch was ik blij verrast door deze mascara! Hij geeft zeker volume aan mijn wimpers namelijk. De mascara is ook goed zwart, separeert mijn wimpers perfect en laat ze zelfs wat langer lijken . En het toffe is ook dat de mascara niet afgeeft. Hij is wel degelijk waterproof! Een toppertje dus. p.s   Deze mascara is binnenkort ook te koop via mijn Facebook pagina. voor slechts 1,75 .

Review : Oogpotlood Miss Sporty 020 Sapphire

Afbeelding
Oog potloden kopen is lastig voor mij, ik krijg er in principe altijd meteen traan ogen van tenzij ik die van max&more gebruik, Rimmel,Catrice het maakt niet uit !  5 minuten nadat ik het heb aangebracht zie ik er uit alsof ik een potje gejankt heb als ik een andere kleur dan zwart gebruik.{ geen idee wat het probleem is } Totdat ik dit groene oogpotlood van Miss Sporty bestelde! Het groene potlood draagt de naam Sapphire en heeft een zachte punt . Dat brengt makkelijk aan en blijft ook lang zitten. Dat laatste is wel erg fijn met dit weer. Niemand vind het fijn om als en panda beertje te eindigen. En al helemaal niet als een groen panda beertje ;)  Verder draag ik dit oogpotlood nu al een tijdje vandaag en ik heb nog geen irritaties ondervonden , ik hoop dat dit ook zo blijft. Het potlood kost 1,99 en is te koop bij o.a DA . en bol.com .

Review : FA Lemon Douchegel

Afbeelding
Fa Caribbean Lemon Exotic Fresh shower gel combineert de frisheid van Fa met een fascinerende geur van exotisch fruit. De verzorgende formule met limoen en mint extract stimuleert lichaam en geest en geeft een sprankelend fris huidgevoel – met elke douche beurt. » pH huidneutraal » Huidverdraagzaamheid dermatologisch getest. De gel ruikt inderdaad lekker fris naar citroentjes, En de substantie is lekker jelly zonder dat het meteen uit je handen glijdt. Ik zelf vind bestandsdelen niet zo belangrijk maar mensen met een gevoelige huid vaak wel !  Daarom is het fijn om te weten dat deze showergel parabenen vrij is. Ik vind het jammer dat de mint iets te overheersend is en chemisch ruikt..[ Al zit er wel mint blad extract in ] Anders was dit een absolute zomer topper geweest. Hij maakt mijn huid wel erg zacht en dat is ook de reden waarom ik deze fles wel op maak, maar niet opnieuw ga kopen  De fles is momenteel voor 1,50 te koop bij Albert Heijn.

NOTD Rimmel - I lilac You

Afbeelding
Ik baalde nogal van het Ciate lakje dat niet goed dekte, maar dat is helemaal goed gemaakt met praktisch de zelfde kleur van Rimmel! Dekt perfect, droogt snel en geeft een super mooie glans.  voor 1,79 gekocht bij de Action !

Ebay mini Shoplog

Afbeelding
  Ik kocht weer wat leuke beauty gerelateerde spulletjes op Ebay. Onder andere deze waterproof mascara waar nog een review over komt .   hij kostte 1,12 . Verder ben ik ook zeer benieuwt naar de kwaliteit van deze nepwimpers, ze zitten met 10 paar in een doosje en kosten 1,00 Verder kocht ik voor in mijn blog sale meerdere van dit soort lipbalms, ze kosten 1,50 per stuk en zijn in meerdere soorten en geuren verkrijgbaar.  Onderstaande ''pleisters'' zouden ontgiftend moeten werken en zouden de pijn in vermoeide voeten moeten weg nemen Ik heb ze uitgetest en ze werken wel degelijk! 1,14 voor 10 stuks, koopje dus !              

Splashed ! [ opgemaakt] # 1

Afbeelding
In deze ''splashed'' ofwel opgemaakt, heb ik 4 artikelen . Ik heb veel te veel mini's liggen dus daarmee ben ik begonnen! Een shampoo van Lee Stafford 50 ml - poker straight Een douchegel van Kneipp 30 ml vijgenmelk en arganolie Een hairbutter van de bodyshop 60 ml En een ''grote'' douchegel van Dove-Go Fresh Ik vind de shampoo erg fijn, er zit een bepaald stofje in dat je haar ''plat maakt''.  Het zorgt ervoor dat je haar niet pluist. Er zit een hoop wetenschappelijke info achter, Poker Straight Shampoo met P2fifty bevat extra mega-QUAT. Het oppervlak van het haar is negatief geladen en trekt daardoor de QUAT (Polyquaternum-10) aan, die het haar glad strijkt, behandelt en zorgt voor een Poker Straight-look. Polyquaternium-10 en een silicone-emulsie behandelen het haar waardoor het gemakkelijker wordt om door te kammen en in model te brengen. Bovendien gaat het mooi glanzen. P2FiFTY COMPLEX™ combineert op een doeltreffende manie