Posts

Posts uit september 17, 2017 tonen

Opgemaakt #week 39 # september 2017

Afbeelding
Deze opgemaakt versie zal favoriete producten bevatten welke ik helaas niet meer kan gaan gebruiken omdat ik allergisch blijk voor salicylate benzyl en salicyl zuur. ( hoesten,uitslag,hoofdpijn ect.. ) Ik heb al veel producten weggegeven en ik zal er ook nog een aantal verkopen. Maar dan begrijpen jullie ook waarom er bepaalde dingen weggaan of niet meer voorkomen in dit artikel. Voor de laatste keer.. anti roos shampoo van Balea. Helaas moet ik op zoek naar een vervanger. En ook voor de laatste keer, een conditioner van Dove. Hierdoor kwam ik er achter dat ik allergisch ben voor salicylate. ( de oorzaak van roos ) Ik maakte twee verpakkingen haarverf op want ik ging weer voor bruin ! Deze deo roller is verre van op maar ook hier zit dat stofje in.  Uit hygiĆ«nisch oogpunt kan ik deze niet weggeven. Ik maakte een geurkaars van de Action op en een waxmelt van Waxxies . Ik maakte ook een sheet masker op van de Wibra. Prima maskertje. En nog een a

Allergisch? 90% stash weg ?

Afbeelding
Ik ben er onlangs achter gekomen dat ik heel slechts reageer op bepaalde stoffen in verzorging producten. Mijn hoofdhuid werd er onrustig van , ik kreeg uitslag op mijn gezicht en mijn huid jeukte ontzettend. Ik ben eens gaan googlen op bepaalde ingrediĆ«nten  en kwam er achter dat ik allergisch  ben voor salicylate. ofwel salicyl zuur. Dit stofje zit in shampoo,deodorant,douche producten en zelfs in bepaalde make up producten. Noodgedwongen moest ik mijn hele stash gaan uitmesten en ik kwam tot de conclusie dat bijna mijn hele routine er aan moest geloven. Want wat bleek ? Bijna elk product wat ik gebruik of in huis heb bevat dit stofje.Vandaar dat bepaalde geplande reviews of gekregen producten niet meer online zullen komen, ik kan het product simpelweg niet meer gaan gebruiken. Natuurlijk baal ik hier echt ontzettend van en ga ik proberen om de ongebruikte (zelf betaalde ! ) producten te verkopen en andere producten geef ik weg.. Mochten jullie nog een fijne lijn van

NOTD : Essence coast n chill - listen to the sound of the waves

Afbeelding
''listen to the sound of the waves'' is een lichtblauw grijzig lakje dat een sand effect hoorde te hebben, maar volgens mij is dat effect  gone with the wind wat ik erg jammer vind omdat ik het lakje anders had laten liggen. Hij dekt met twee laagjes en droogt snel maar ik vind hem verder dus niet zo bijzonder. Te koop voor 1,99.

NOTD : Call me Kylie

Afbeelding
Toen deze nagellak uit kwam met de naam  ''call me kylie'' was hij al snel razendsnel uitverkocht.  Online en in de winkels was hij binnen een dag al weg. Ik weet niet of de hype in Duitsland minder is , maar daar zag ik ze nog wel liggen en nog voor een paar cent minder ook nog . De naam zelf boeit me niet al vind ik Kylie zelf wel tof overigens, de kleur vond ik gewoon erg mooi !   Hij ging mee naar huis en ik was erg benieuwt naar de dekking. En die is goed ! Door het brede kwastje kon ik vrijwel met 1 strook mijn nagel lakken en de kleur dekt meteen. Hij droogt ook nog eens snel op. Ik vind het echt een mooie chique herfst of winter kleur.

Review : Action bodybutter shea butter & vanille

Afbeelding
Bij de Action zag ik een tijdje terug wat producten liggen die er luxer uit zien als de normale budget producten. Zo was er ook een shea butter vanille bodybutter te koop voor 2,50 welke in een leuk en vrolijk blik zat. Ik was erg nieuwsgierig of hij toevallig naar die van de bodyshop zou ruiken dus ik nam hem mee .  Het blik is verzegeld met een folie en vooral bij de Action vind ik dit fijn zodat je zeker weet dat niemand er met zijn of haar klauwen in heeft gezeten.  De geur is heel sterk en ruikt absoluut niet naar vanille of sheabutter. Ik vind hem heel erg naar cacoa boter ruiken, de choco versie van de bodyshop komt daar heel dicht bij in de buurt en laat ik die geur nou net verschrikkelijk vinden. De textuur is wel erg prettig en het trekt ook snel in de huid zonder plakkerig aan te voelen. Helaas blijk ik er een uurtje later toch een allergische reactie op te krijgen.