Posts

Posts uit augustus 20, 2017 tonen

Review : Essence magical forest oogschaduw palette

Afbeelding
Ik ben dol op het budgetmerk Essence en 70% van mijn make-up collectie bestaat uit dit merk.  Toen ik dit pareltje zag ging hij meteen mee naar huis.

Mini mini-malisme update Augustus.

Afbeelding
Er is eigenlijk al een paar weken geen update meer geweest omdat er niks viel up te daten.  Ik heb namelijk weinig verkocht of weggedaan maar ben juist wezen shoppen.  Wel heb ik enkele van mijn doelen gehaald en er zelfs overheen gegaan.  Parfum: Ik had het doel om voor 15 november een parfum op te maken ongeacht de grootte van het flesje. Ik heb er deze maand echter 2 opgemaakt van 20 ml. En ik maak eigenlijk nooit luchtjes op dus dat is al vooruitgang. Douchegel :  Dat heb ik niet helemaal meer bijgehouden maar ik heb sowieso 13 full size en 5 mini's opgemaakt. Ik heb al een hele lade leeg in mijn badkamer ondanks mijn shoppingspree bij de DM. Make-up : Zo'n 25 lip producten hebben mijn stash verlaten en er zijn daar zo'n 6 voor bijgekomen. Lipbalsem : Daar is er nog steeds geen 1 van op gegaan. Wel eentje voor de helft die te oud was en welke ik weg moet gaan doen. Opgemaakt deze maand :  Niet eens alles staat op onderstaan

Opgemaakt #week 35 # augustus 2017 - Weer een parfum!

Afbeelding
Wat voelt het goed om dingen op te maken en nieuwe dingen te kunnen proberen. Maar soms zijn het ook items waarvan het jammer is omdat ze aan de prijs zijn.

Shoplog DM Augustus 2017

Afbeelding
Het was een erg vreemd iets, maar mijn shampoo's waren bijna op. De enigen die ik nog had staan kreeg ik een keer gratis bij een bestelling en helaas vind mijn hoofdhuid deze niet lief. In plaats van meteen naar de dure middeltjes te grijpen besloot ik om naar de DM te gaan. Daar hebben ze namelijk de perfecte shampoo voor de gevoelige hoofdhuid zonder siliconen voor slechts 50 cent ! En tja, als je er dan toch bent kun je net zo goed gaan shoppen voor andere leuke goodies. In eerste instantie zocht ik meteen naar de ''born to be lazy'' collectie met een luiaard print. Helaas waren de maskertjes en lipbalsems al op. Wel vond ik nog de douchegels ( die ik ook meenam voor anderen) de bodylotion en wattenschijfjes. Ik vind het de geur van aardbeien ijs hebben.  Shampoo's zijn ook altijd een must have !  Verder kocht ik bij Muller ook nog wat unicorn douchegels en de unicorn droogshampoo van Colab. Verder ging ik nog voor wat hebbe dingetjes , handzeep en sc

Review : Catrice lip producten !

Afbeelding
Onlangs is het Catrice schap vernieuwt en besloot ik wat items mee te nemen. Van sommige producten heb ik meerdere kleuren maar ik laat vandaag van elk eentje zien. 

5 x dingen waar ik niet zonder kan.

Afbeelding
Ik ben dol op beauty, maar ook op boeken en bepaald eten en drinken. Vandaag 5 dingen waar ik niet zonder kan , of ja eigenlijk niet zonder wil.   1 -  Ik ben een lip product meisje en ik kan dan ook echt niet zonder een goede lipbalsem. Het liefst eentje met een smaakje en een tintje. 2-  Ik ben gek op energydrink maar met diabetes en een allergie voor veel zoetstoffen is dat zo gemakkelijk niet. 3- wenkbrauw potlood ! Ik heb super blonde wenkbrauwen en teken ze daarom graag bij. Al verf ik ze ook wel eens. 4- ketchup chips van Lays ! Elke twee weken haal ik wel een zak want ik ben er gek op. 5-  Het parfum van playboy in de geur ''play it rock''. Helaas is deze uit het vaste assortiment maar soms vind ik ze nog in op=op shops.   Waar kun jij echt niet zonder?

Insta-food #1

Afbeelding
In deze nieuwe rubriek plaats ik foto's met korte uitleg over het eten dat ik op Instagram heb gepost. Linksboven zie je het ontbijtje van Dinsdag morgen. Een volkoren cracker met pompoen hummus en wat fruit. Een goed begin van de dag. Er naast zie je een borrelbrood gevuld met bacon,pesto en kaas. Dit maakte ik als avond eten voor 3 personen. Er onder zie je een frisse salade welke ik ook maakte voor 3 personen. Er zit appel,komkommer,veldsla,tomaat en pesto in. Ik rolde gehaktstaven in hartig taartdeeg welke ik bestreek met ei. Dit gehaktbrood was genoeg voor 4 personen. Vorige week maakte ik deze pan soep met verschillende soepgroenten,pompoen blokjes,rundvlees en gehaktballetjes. En dit was het avond eten op zondag voor mij alleen.  Een lekker bordje pasta met spinazie en zalm met een gebakken eitje er door heen.

Boek review : Sophie Kinsella mini- shopaholic

Afbeelding
Becky Bloomwood heeft de afgelopen jaren onze harten veroverd met haar humor en klunzigheid. Dat kon je al lezen in de vijf boeken voorafgaand aan dit boek . In dit deel gaat de hoofdrol naar de 2 jarige Minnie. Het dochtertje van Becky en Luke. Het is namelijk bepaald geen lieverdje maar van wie zou ze dat nou hebben ;)  Samenvatting. In dit boek gaan Becky & Luke op huizenjacht maar ze hebben telkens pech waardoor ze nog steeds bij de ouders van Becky inwonen en waardoor Minnie dan ook extra verwend word. Kindermeisjes jaagt ze weg en ze is al meerdere kerststallen uit gezet. Minnie krijgt alles wat ze wil en dat weet ze. Intussen gaan er banken failliet en moeten ze allemaal wat zuiniger doen. Daarbij voelt Luke zich niet al te lekker na de dood van zijn stiefmoeder dus besluit Becky om een surprise party on a budget te geven voor hem en dit leidt tot hilarische gebeurtenissen maar ook allemaal kleine leugentjes. Als dat maar goed gaat... Ondanks dat dit