Posts

Posts uit mei 14, 2017 tonen

Review : Garnier skin active hydra bomb mask

Afbeelding
Met dit warme weer gebruik ik graag verkoelende maskertjes en een sheet mask is dan helemaal geweldig. Dit masker van Garnier bevat een serum dat goed zou moeten doordringen in de huid zodat deze goed gehydrateerd word. Echter zit er wel een ingrediënt in waar ik normaal gesproken allergisch op reageer in verzorging producten maar ik wil deze toch graag uitproberen. Hij kostte deze week trouwens slechts 1,49 bij het Trekpleister. Als je het masker uit de verpakking haalt komt je meteen een frisse geur tegemoet.  Het masker leg je vervolgens op je gezicht en je haalt het blauwe plastic er van af. Waarom dit een meer waarde heeft geen idee. Het masker voelt fris aan en brand mijn gezicht er niet af al had ik dit wel verwacht. Dit vanwege het bepaalde zuur wat er in zit waar ik normaal ontzettend op reageer. na 5 minuten voelt het masker ook niet meer prettig aan en haal ik hem van mijn gezicht af, mijn gezicht is gelukkig nog niet rood maar voelt ook niet zacht aan ofzo. Voor

Opgemaakt # Week 21 #2017

Afbeelding
Wat was dit een warme week zeg ! Mijn huid kon wel wat extra hydratatie gebruiken en er gingen dus weer wat fijne producten op.

Review : Rituals Himalaya scrub

Afbeelding
Over het algemeen ben ik niet dol op lichaam scrubs. Maar deze van Rituals kon mij wel bekoren. Er zit namelijk ook een olie in deze scrub.   Voor mijn armen en buik vind ik scrubs niet zo chill, omdat dit al snel te grof is voor mijn gevoelige huid maar voor mijn benen ,voeten en rug vind ik het spul wel eens lekker. Een heerlijke geur komt je tegemoet als je het potje opent. De olie laag zie je duidelijk en natuurlijk moet je eerst even het potje door roeren zodat de scrub zich goed vermengd. De scrub is inderdaad een beetje grof maar mijn benen en voeten voelen na gebruik heerlijk fris en zacht aan. Voordelen : Ruikt lekker, bevat olie, doet zijn werk. Nadelen : Is duur, ( potje zat maar half vol) , zit in een pot, beetje grove korrel. Ik zou deze niet zo snel  opnieuw kopen , maar als hij weer in een cadeau verpakking zou zitten zou ik hem zeker gebruiken. Toch vind ik een iets minder grovere korrel net iets fijner.

I love myself box Mireille huidverzorging unboxing

Afbeelding
Een tijd terug bestelde ik de I love myself box van Mireille huidverzorging voor 14,95 en ik was zo enthousiast , dat ik met koningsdag een nieuwe box bestelde omdat er die dag geen verzendkosten waren. Dit keer nam ik dan de box van 24,95. En opnieuw ben ik ontzettend blij verrast.

Review : Yves Rocher Energizing moisturising gel

Afbeelding
Toen ik deze gel met abrikozen en rozemarijn geur binnen kreeg dacht ik aanvankelijk dat dit een showergel was.  Maar het product schuimde niet toen ik het op mijn hand smeerde voor de foto, en eigenlijk stond alleen op de site dat het een showergel was en niet op de verpakking zelf. Na eventjes gemaild te hebben naar de klanten service kwam ik er achter dat dit een bodylotion is in gel vorm, perfect voor de warme dagen ! 

Tips tegen schurende bovenbenen/dijen met warm weer.

Afbeelding
Je bent lekker aan het fietsen in je korte rokje of jurkje of je besluit een lekkere wandeling te maken en al snel ondervind je een van de grootste irritaties als vrouw zijnde ooit :  Schurende bovenbenen!  Fiets broekjes zijn niet zo charmant en van die speciale pleisters doorstaan echt niet jou lichaamswarmte als het buiten al zo heet is . Zelf heb ik ook al van alles geprobeerd zodat ik geen of in ieder geval een stuk minder huid irritatie krijg en ik heb enkele dingen ontdekt die echt helpen. Anti transpirant of perspirant deodorant in een roller. Deze deo legt een soort laagje op je huid waardoor je minder zweet.  Smeer dit op je dijen en je hebt het zelfde effect :  Een laagje op je huid waardoor het minder schuurt. Zelf vind ik die van Nivea of FA goed werken .  Talkpoeder : Voordat je de deur uit gaat even wat talkpoeder op je bovenbenen en gaan met die banaan. Al moet ik zeggen dat dit een minder snelle optie is omdat je dit eerst goed moet uitvegen aangezien

Review : Look essentials lipgloss coral red

Afbeelding
In de Styletone box van deze maand zat een coral red lipgloss van Look essentials. Op het eerste gezicht vond ik de kleur wel oke, maar ik hou niet zo van glosses. Toch wilde ik deze een kans geven . Het kwastje is te lang waardoor ik niet precies kan werken.  Dat is voor mij al meteen een min punt. De gloss is  goed gepigmenteerd maar plakt wel ontzettend terwijl er beloofd word dat hij niet plakt.  Hij verschuift daardoor ook vrijwel meteen waardoor hij van mijn lippen afglijd en op mijn tanden terecht komt.Daarbij vind ik ook dat de kleur mij niet staat. En hij stinkt ook nog eens ontzettend. Voor mij helaas een no go. Het feit dat er een lip product in de box zit vind ik dan wel weer tof, want daar word ik altijd wel blij van. Dit is dan ook de eerste keer dat er een product in zit wat mij tegenvalt.