Posts

Posts uit februari 15, 2015 tonen

JewelLab

Afbeelding
Op zoek naar leuke sieraden voor kleine prijsjes? neem hier dan eens een kijkje .  Er worden ook handgemaakte items aangeboden .   JewelLab  .

Tutorial # Maak je eigen Engelen Hanger

Afbeelding
Ik maak zelf nog weleens sieraden en laatst had ik deze bedel gemaakt voor aan een koord.  Bij deze een foto tutorial.   Deze materialen heb je nodig, en een knijptang. Vervolgens rijg je de kralen aan de nietstift. Dan  buig je het staafje om tot dat hij rond is en doe je er een ringetje doorheen. Optioneel : Hang je bedel aan een koord/ketting.

NOTD : Hope for love

Afbeelding
Deze lak van Essence komt uit ''the nudes'' lijn en kost 1,89 . Hij dekt met 1 laagje al maar staat extra glossy met twee laagjes. Een mooie roze kleur die ook nog eens snel droogt. Leuk lakje :)

Een blik terug naar FOTD's

Afbeelding
Op zoek naar een leuke make-up look maar zit je zonder inspiratie? Kijk dan zeker eens terug naar mijn eerdere artikelen . oh auberginia  Purple Rain All you need is christmas Birthday party look Winter Glamour Smoken

ChitChat + what's next ?

Afbeelding
Afgelopen week heb ik naast de optocht van carnaval gekeken eigenlijk alleen maar series en films gekeken. Pretty little liars,faking it season 2, modern family, en de films Ouija en corpse bride .  Bij pretty little liars ben ik nu in seizoen 2 en ik ben wel heel erg benieuwt wie nou eigenlijk ''A'' is . Verder heb ik weer een aantal favoriete producten en een opgemaakt artikel voor jullie klaar staan.  Deze komen later deze week online . En een keer wat anders, hoe je je eigen engel bedel zelf maakt . Een kleine foto tutorial .  De materialen bestelde ik bij   http://www.xitin.nl/  .   Leuke en betaalbare materialen.     En back-to-memory-lane , deze foto vond ik nog terug, de knipogende kat .  Super lief beestje. Kayenthi.  

Review : Essence Nagellak - Like a unforgettable kiss : Pink Me

Afbeelding
Heel toepasselijk lag de nieuwe limited edition make-up lijn van Essence in de winkel. Hierbij horen ook vier nieuwe lakjes.  Ik heb er maar eentje meegenomen want ik had al iets soortgelijks van Essence.  Alleen deze lak ''pink me '' zo'n kleur had ik nog  niet al kom ik om in het roze.   De ligt fijn in de hand maar heeft een smallere kwast als ik gewend ben van Essence.  Toch lakt hij erg fijn en is de formule perfect. De lak droogt snel en dekt prima met een enkel laagje, al is een tweede laagje extra mooi om hem meer chip proof te maken.  Hoe lang hij precies blijft zitten heb ik niet uitgeprobeerd omdat ik zo vaak mijn nagellak verwissel. Nu vind ik dit dan ook niet belangrijk voor een lakje dat zo budgetproof is.   Ik kocht hem voor 1,89 bij de kruidvat MAAR als je deze week een tweede product erbij koopt krijg je 50 % korting op het totaal bedrag.  Super toch ?

FOTD : Party look / Shapen

Afbeelding
Voor deze look shapede ik mijn gezicht en gebruikte ik donkere kleuren uit het ''in the nude palette'' van W7 en de donkerste kleur van Catrice ''frozen yoghurt'' quattro. De primer en foundation zijn van Essence, evenals de vloeibare eyeliner en de blush.   Het matterende poeder is van Catrice en de concealer van Ebay.  Ik gebruik twee mascara's voor deze look en deze zijn beiden van Yves Rocher .  Separerende mascara voor mijn onderste wimpers en extra veel volume voor de bovenste wimpers. Ik gebruik ook een wit oogpotlood op mijn waterlijn en onder mijn ogen zit een zwart lijntje van Max. En dit is het eind resultaat.