Posts

Posts uit juni 18, 2017 tonen

Declutter time : Lipsticks !

Afbeelding
Ik hou van lipstick.  En ik heb er dan ook super veel. Toch vond ik het te veel.  Sommigen zitten nog in de verpakking omdat de kleur toch anders uitvalt dan op een bestel site en ze blijven dan maar zielig liggen. Daarom besloot ik te declutteren en de lipsticks te gaan verkopen/weggeven. Onder andere via  United Wardrobe  .  Nog niet alles is verkocht of weg, maar ze zijn al wel vast uit mijn collectie waardoor ik nu weer ruimte heb voor nieuwe kleurtjes waar ik wel blij van word. Hier onder zie je een groot gedeelte van mijn collectie. Ik heb vooral veel Essence lipsticks, wat van Freedom, make-up revolution, Catrice, Action, en wat random merken zoals sleek,hema,babylips. En hier onder zie je wat er allemaal weggaat. Het lijkt misschien weinig maar ik vind dat het aardig wat is.  Er zitten merken tussen zoals : Colour pop - teeny tiny (ongebruikt) Freedom cosmetics make-up revolution Bellapiere Guave butter Mua Bourjois  Declutter jij weleens en wa

Unboxing : BluxBox Juni 2017

Afbeelding
Voor 3 maanden lang heb ik de blux box besteld. Deze maand is de laatste maand. Voor nu heb ik alle boxen ook stopgezet omdat ik veel dubbele dingen ontving. Ik was super benieuwt wat er deze maand in de box zit. Na 2 x de postbode  ''gemist'' te hebben mocht ik eindelijk mijn box in ontvangst nemen.  

Opgemaakt #week 26 #2017 - Moly crap !

Afbeelding
Ja daar ben ik weer hoor, met mijn wekelijkse opgemaakt artikel en ik heb weer een hoop lege verpakkingen om te laten zien . 

First Impression : Essence LE Next Stop Summer !

Afbeelding
De nieuwe limited edition producten van Essence liggen weer in de schappen en hoewel ik niet meteen omver geblazen werd door het pers bericht word ik er in real life wel vrolijk van. 

Review : Dove Derma spa cashmere comfort handcrème

Afbeelding
Mijn handen voelen snel droog aan en ik heb ook last van droge ellebogen. Ik smeer me altijd in het rondte maar buiten de Rituals handcreme die aan de prijzige kant is heb ik nog geen betere gevonden.  Toen ik deze handcrème van Dove tegen kwam voor ongeveer 4 euro wilde ik hem graag testen.  Dat scheelt namelijk zo'n 5 euro tegenover die van Rituals.