Posts

Posts uit december 31, 2017 tonen

Review : Catch n shine hand & bodycream review.

Afbeelding
Bij het Kruidvat  is er sinds enige tijd het merk catch n shine verkrijgbaar. Om de zoveel weken is er een nieuw product te koop en het assortiment word dan weer verwisseld. De producten zijn dus limited edition dus wees er snel bij. Helaas was onze Kruidvat een beetje laat met dit merk te introduceren dus dit is dan ook mijn eerste product van dit merk. Het gaat hier om een parabeen vrije hand & bodycream. Ik ben al vrij snel allergisch voor chemisch spul maar ik kan alvast verklappen dat ik met dit product geen huid irritaties heb ondervonden ook al bevat dit product parfum. Het product zit in een schattige verpakking en is verkrijgbaar in drie varianten.Zo was er bijvoorbeeld ook een panda beertje te verkrijgen. Er zit onder andere aloë vera , shea butter & soja olie in deze crème en vooral de aloë vera zorgt er voor dat de crème lekker fris ruikt. Het potje bevat 30 ml en je betaald er 2,50 voor . De crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in zonder

Recept : Cheese rolls in bladerdeeg

Afbeelding
Na kerst en oud en nieuw heb je vaak nog restjes eten over omdat je je tegoed hebt gedaan aan al het lekkers wat op tafel stond bij anderen. Ik had nog een rol bladerdeeg dat op moest en een aantal soorten kaasjes die aangebroken waren. Je kunt hiervoor elke soort kaas gebruiken die je maar wilt. ingrediënten : Verschillende kazen ( maakt niet uit welke ) pesto  Verschillende kruiden. Rol bladerdeeg. Ik gebruikte een zachte smeer kaas,een brandnetel kaas en smeltkaas. Ik gebruikte mijn eigen kruidenmix en besmeerde sommige rolls met pesto. Ik doe de ingrediënten op een stuk bladerdeeg en rol er een loempiaatje van. Ik top ze af met ei geel en zaadjes zodat ze er extra smakelijk en goud bruin uit zien. Vervolgens gaan ze op 200 graden in de oven voor 20 minuten. Dit verschilt per oven dus tussendoor gewoon even checken hoe gaar het bladerdeeg is. Maak er een lekkere knoflook saus bij en eet smakelijk ! Ik maakte mijn knoflook saus zo : Bakje 150 g

Opgemaakt # week 1 # Januari 2018

Afbeelding
Dit is alweer het eerste opgemaakt artikel van 2018 ! Er komt een artikel online als er 3 of meer producten zijn opgeraakt. Ik maak niet meer elke week heel veel op omdat mijn collectie al een stuk geslonken is :)

Recept :varkens poulet met gekruide rijst.

Afbeelding
De afgelopen dagen zijn er meer oliebollen naar binnen gegaan dan groenten dus werd het tijd voor een smaakvolle stoof pot met gekruide rijst. ingrediënten:   Varkens poulet blikje sperziebonen gebroken hele courgette rode punt paprika halve rode peper zonder zaadjes 2 tomaten eigengemaakte kruidenmix rijst. Ik begin met het opzetten van een (wok) pan met water. Hier voeg ik mijn eigen gemaakte kruiden mix aan toe waar onder andere knoflook,peper,kurkuma & barbecue kruiden in zitten. Dit is de basis voor mijn bouillon. Dan voeg ik het vlees toe en laat dit eerst een half uurtje koken op zacht vuur. Dan is het tijd om alle groenten toe te voegen. Dit laat ik nog eens 5 kwartier in trekken zodat alle smaken goed worden opgenomen en het vlees lekker sappig blijft. Dan is het tijd om het overtollige water/bouillon af te gieten. Intussen kook ik rijst en doe hier dezelfde kruiden mix doorheen.  Serveer jou vlees en groenten erbij en eet smakelijk !

Opgemaakt # week 53 # December 2017 LAATSTE VAN 2017

Afbeelding
Het 53ste en laatste opgemaakt artikel van het jaar ! Door een verkeerde planning is het 52ste artikel ook net pas online maar dat is geen reden om de laatste te laten gaan. Ik ben nog een weekendje weg geweest dus het zijn voornamelijk reis verpakkingen. Ik maakte een mini conditioner op van Balea. Fijn spul & heerlijke geur. Ik maakte ook een haarmaskertje op van het Kruidvat. Een mini showergel van Balea met een lekkere frisse limoen geur. En nog een haar kuurtje van Balea met mango geur. En er ging ook nog een mini argan olie shampoo op van het Kruidvat. Deze vond ik niet fijn. Deze geur kaars van de Primark was prima ! En natuurlijk, weer een haarkur van Edeka. En als laatste een fijne waxmelt van Intenscent.

Gelukkig 2018 ~ update

Hallo allemaal !   Als eerste:  Allemaal de beste wensen en laten we hopen dat het een mooi jaar word.  Verder zullen jullie wel gemerkt hebben dat ik de laatste maanden wat minder artikelen heb geplaatst en dat er vooral opgemaakt artikelen online kwamen die soms ook nog eens te laat kwamen. Ik had geen beauty inspiratie, en ben ook nog een lange tijd ziek geweest waardoor ik geen zin had om producten te reviewen of leuke fotd of notd te maken. Wel wil ik dit weer op pakken in dit nieuwe jaar maar ik ga dan geen standaard 1 of 2 artikelen per dag meer plaatsen maar gewoon wanneer ik er zin in heb. Op  Instagram  ben ik wel actief en hier kun je ook regelmatig food foto's vinden,koken en bakken is iets wat ik ook leuk vind om te doen, en dat soort artikelen zul je ook vaker tegen komen op deze blog. Dat was even de update :)